Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аз мисля, че ще ги думнем - може би 1:0, но също така е и вероятен Х! 1:1!!! Дано първото, но според мен не можем да паднем!!!
Вто Окт 24, 2006 6:50 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Евалла на Локо за мачовете в Европа, но не смятам, че са нещо особено. Срещу ФК Македония играха твърде слабо, а евреите и Фейеноорд бяха в кофти форма и така стана, че буферите не загубиха нито един мач в Европа.
Във вътрешното първенство взеха няколко мача малко случайно, а ЦСКА направо ги изпусна.
Това, че ръководството на ""Левски"" ги приема за единствен опонент за титлата е по- скоро психологическа атака към ЦСКА отколкото реално признание за класа.
Превъзхождат ни в много компоненти, но не чак толкова, че да се съмняваме във възможността да ги победим с разлика.
|
Вто Окт 24, 2006 7:58 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не мисля,че Локомотив ни превъзхождат чак толкова много.Срещу Фейенорд записаха два равни мача но истината е,че холандците бяха твръде зле е не ,че Локо показаха някаква изключителна класа.Следете внимателно шампионата на Холнадия и ще видите къде ще завършат Фейенорд.Локомотив са напълно преодолим отбор и дори не мисля,че са фаворити в мача.Напълно преодолим съперник са,а трябва да се вземе впредвид,че в тях се забелязват първите признаци на умора.Все пак са пълни с пенсионери.
|
Вто Окт 24, 2006 8:14 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Разликата между нас и буферите е ,че те си запазиха силните юноши и добрият чужденец.
Ако Чавдар,Благо,Велимир и Митко Рангелов бяха при нас сега щеше да е много различно ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Окт 24, 2006 9:01 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
А знаеш ли колко по различно щеше да бъде, ако ме бяха оставили и мене
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Окт 24, 2006 10:13 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Не знам точно за кои техни юноши става въпрос.
Мачът е насрочен за събота, 28.Х., когато се пада и рожденият им ден (28.Х.1929)- да им го честитим с една безответна тройка!
|
Сря Окт 25, 2006 5:57 am |
|
 |
doomed
Познат
|
Shtom Rilski Sportist ni biha kakvo da o4akvame ot loko sf.
Prognoza 0:2 
|
Сря Окт 25, 2006 1:48 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
НАДЯВАМ СЕ 4Е НА РОЖДЕНИЯ ИМ ДЕН ЩЯ ГИ НАКАЖЕМ
|
Сря Окт 25, 2006 2:31 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Като оставим настрана пристрастието и детските разсъждения трябва да признаем, че Локомоти разполагат с много балансиран и силен отбор. Представят се стабилно, нещо с което ние не можем да се похвалим в последните 10тина години. Освен това натрупаха опит и самочувствие. Не са непреодолим отбор, но те са фавороти. Та ние нямаме един нападател и ако ритнем 2 пъти към вратата е постижение. За съжаление съм скептично надътроен - нито имаме амбиции нито желание...а явно няма и кой да им каже и покаже на наще как да играят:(
П.С. а за агитките на този етап няма какво да говорим - видях ги и с Фейенорд и с Цска...ние има доста да се потрудим докато стигнем това ниво и предполагам, че в събота ше ни засрамят и то яко:(
|
Чет Окт 26, 2006 7:22 pm |
|
 |
Draak
Току що регистриран
|
а дано да ги биете че ние да ги настигнем
надявам се на 3:1 за Славия с 2 гола на Тодор Колев
Чет Окт 26, 2006 7:32 pm |
|
 |