Тодор Колев е играч на Х кръг в А група
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Тодор Колев е играч на Х кръг в А група
Тодор Колев стана играч на кръга в А група. Интересното е, че в повечето идеални единайсеторки на вестниците присъстват трима слависти- Колев, Емо Петров и Коце Джамбазов. Отдавна не сме имали толкова масирано присъствие в тези престижни класации.
Голмайсторът на Славия Тодор Колев е убеден, че мястото на "белите" е в първата петица на българското първенство. Най-старият столичен клуб обаче е на десета позиция с 12 точки след десет кръга в "А" група.
Славия дори беше в зоната на изпадащите, но постигне две поредни победи в последните два кръга и се изкачи в подреждането.
"Реалното място на Славия е в петицата. Първите четири мача играхме на прилично ниво, но след това допуснахме спад. Сега отново записахме две поредни победи. Това ни помогна да си вдигнем самочувствието. Надявам се да продължим да играем успешно", заяви Колев, който бе определен за играч на десетия кръг в анкетата на вестник "Футбол", след като отбеляза двете попадения за "белите" при победата над Берое с 2:1 като гост вчера.
"Имаме отличен треньор. За мен Ратко Достанич е най-добрият в България заедно със Станимир Стоилов. Рано или късно успехите ще дойдат. Ръководството не ни е поставяло цели. Играем мач за мач и се опитваме на вървим нагоре", допълни нападателят.
Тодор Колев не съжалява, че напусна "Левски" в посока Славия и няма фикс идея да играе в чужбина.
"Нормално е всеки да се надява да излезе в чужбина. За мен обаче това не е фикс идея. Преди време, когато бях в "Левски", имаше оферти, но тогава от ръководството прецениха, че съм нужен на отбора. Чувствам се добре в Славия и не съжалявам, че напуснах "Герена", защото целта ми бе да играя по-често.
Той смята, че бившият му клуб е най-добрият отбор в България и може да спечели точки в Шампионската лига.
""Левски" е най-добрият отбор в България. Факт е, че не са допуснали гол, а са вкарали 29. Мисля, че "сините" могат да спечелят точки в Шампионската лига. Срещу Челси те можеха да направят равен. Смятам, че сега ще бият Вердер в София", заяви Колев.
Нападателят очаква тежък мач срещу втория в класирането Локомотив от 11-ия кръг на "А" група. "Локомотив е сериозен отбор с опитни играчи. Тимът показа приличен футбол в турнира на УЕФА. Чака ни труден мач, но ние ще се опитаме да спечелим", каза той.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=954942
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Окт 25, 2006 6:05 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Еми до голяма степен всичко това е заслужено ... и тримата направиха много силен мач 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Окт 25, 2006 6:55 am |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Колев
Единствената претенция, която имам към Тодор Колев, е да вложи малко повече агресия в играта си. Като качества Рангелов е много по-слаб футболист, но имаше повече агресия и не спираше да търси топката, въпреки че някой път се изявяваше комично. Ако Колев имаше агресивността на Рангелов, щеше сам да носи Славия на гърба си. Освен това, смятам че Владо Иванов-Фугата вече трябва да стои на пейката. При цялото ми уважение към това, че е от школата, вече е време дасе даде шанс на млад играч на тоя пост
|
Сря Окт 25, 2006 10:36 am |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Джамбазов
Много се радвам също така, че очакванията ми за Джамбазов се оправдават. Той е качествен играч и ще бъде много-много важен за отбора
|
Сря Окт 25, 2006 10:38 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Не знам какво не ти харесва Фугата ... факт е,че въпреки възрастта си,тича много,полага усилия,има качества.
Кой ще се справи по-добре от юношите според теб ???
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Окт 25, 2006 1:48 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jjfoxi написа: Не знам какво не ти харесва Фугата ... факт е,че въпреки възрастта си,тича много,полага усилия,има качества. Кой ще се справи по-добре от юношите според теб ???
и къде го виде, че тича много??
мачовете, които съм мъ гледал изнемогваше.....пенсия е вече!
|
Чет Окт 26, 2006 8:26 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
|
Срещу Литекс и контролата с "Левски",с Черно море игра не лошо ...
С Белата също
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Окт 26, 2006 9:33 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Екстра !!! 
Чет Окт 26, 2006 10:39 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Чирпанец махни си тая мумия от подписа че не мож да го гледам ! 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Окт 27, 2006 7:22 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Стефан написа: Чирпанец махни си тая мумия от подписа че не мож да го гледам ! 
Ако може поне да го намали, щото сега като се изкаже 2-3 пъти и мишката ми хваща ревматизъм.
|
Пет Окт 27, 2006 9:35 pm |
|
 |
|