Автор |
Съобщение |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
 Re: Аве кви са тия Локомотиви???
Факт , е че вие имате як комплекс от нас щото всяка 2ра дума ви е срещу нас , както и новата ви песен  [/quote]
Айде поредния кибер терминатор. Добре мъжки имаме жесток комплекс от 20-те тийнейджъри, които ходите по мачове като агитка. Вие сте свирепа банда и си мерите пишките с "Левски", ЦСКА, Лаута ние сме натегачи за реклама и въобще не можем да се мерим с вас. Преди години ходехте стотици (striktly casual) като най-малките бяха по 2 метра и поне по 120 кг. Не усещаш ли, че ставаш смешен, а? Не те бива
|
Пет Окт 27, 2006 10:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Колкото по- голяма посещаемост има, толкова по- големи са агитките. Агитките се захранват с хора, които вече ходят на мачове. Това вече е въпрос на темперамент и нагласа на отделния индивид. Има всякакви хора- едни експанзивни, други по- затворени, трети са по средата. Но като цяло общата посещаемост говори за потенциалните възможности за развитие на агитките.
За традицията си прав, но точно това ти казвам- бил съм свидетел на спечелването на две Балкански купи и над победа над испански отбор. Гледал съм Жужо, Александров, Хайдарлиев, Сираков и куп други.Баща ми е бил свидетел на тези неща, гарнирани с полуфинал, четвъртфинал, победа в Интертото, отстраняване на Валенсия... Гледал е Шами, Симеонов, Чоко, Кано...Както и няколко десетки победи над ""Левски"" и ЦСКА. Така са и повечето слависти, които са над 25 години (това си е основната футболна публика у нас). Положението през последните години си е живо падение.
А вие сте на обратния полюс- гоните титла, играхте прилично в Европа, имате няколко добри играчи, имате амбициозен президент.
От там и разликата в нагласата на привържениците.
За другите неща, като боеве, килограми, зъби, има ФЕН ЗОНА, в която можете да стигате до по- големи крайности.
Последна промяна seth на Пет Окт 27, 2006 10:54 pm, променена общо 1 път
|
Пет Окт 27, 2006 10:37 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
EAST SIDE OF SF написа: Пичове като цяло сме на едно дередже-потърпевши от синьо-червената мъгла в столицата, но има неща, които трябва да се признават за да се върви нагоре. В момента като публика и организация сме по-напред (примери колкото искаш: 150 човека в Скопие, 80 в Братислава, 200 в Ротердам.
Колега, поздравления за културния начин, по който се включваш в дискусията ни около предстоящия мач утре. Напълно споделям твоето мнение за синьо-червената... и смятам, че дали сме 25 срещу 42 или обратното сме 64 срещу 47 в общи линии е пълна глупост. Когато станем 843 срещу 524 ще е по-интересно, макар че и тогава ще останем малки агитки.
Смятам, че е необходимо да добавя, за да не стават недоразумения, че ние бяхме над 150 души (70 тръгнахме оттук и останалите бяха наши хора, които живееха в околните градове) на баскетбол жени в Екс ан Прованс и направихме изключително шоу, признато в интервюта от всички техни състезателки и привържаници. Два пъти ходихме до Атина по 50 души, до Айвалък (на 300 километра след Истамбул) бяхме 42, 50 бяхме и в Струга (до Охрид), 65 човека ходиха до Италия, в Португалия на европейското бяхме неорганизирани към 200 човека. Искам да кажа, че нас ни има, но повечето слависти не ходят на футболните мачове, защото не искат да имат нищо общо със сегашното ръководство на футболния отбор.
Утре вярвам, че ще ви бием, но ви пожелавам успешна борба с червено-синята... в останалите мачове!

_________________ 1913
Последна промяна Божо на Съб Окт 28, 2006 11:12 am, променена общо 1 път
|
Пет Окт 27, 2006 10:51 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Илиенска оградо, първо честит Ви форум  .Веднага изниква въпроса чий го дириш тук ?! И все пак на пръв поглед не изглеждаш поредният червено-черен, който "ще заколи мръсните евреи", което си е похвално  .Евала, че се класирахте за европата, ама си признай ,че не Ви е там мястото.1-я кръг не ви го броя за мач в ЕКТ, щото ФК МАКЕДОНИЯ...сещаш се.След това играхте с/у Бней нещо си, което цифром и словом имаше 4 мача в турнирите.Виж вече Фейенорд е име, което си заслужава внимание.Вярно, че май само името им е останало, ама това си е техен проблем.Да изпуснахте ги тук и да съдията ви прецака, но е за добро.Повярвай ми ,че в групите щеше да е като с "Левски".Просто щяхте да ставате за смях всеки мач.(да не се обидиш сега, изказвам мнение само)
П.П.
Публиката...с/у Фейенорд(супер важен мач) 3000 човека от които 1500 макс локомотивци.За какво си говорим ?! Слависти има и то много, но в моментото състояние на отбора е нормално да има отлив.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Окт 27, 2006 10:51 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
Chelsea написа: Илиенска оградо, първо честит Ви форум  .Веднага изниква въпроса чий го дириш тук ?! И все пак на пръв поглед не изглеждаш поредният червено-черен, който "ще заколи мръсните евреи", което си е похвално  .Евала, че се класирахте за европата, ама си признай ,че не Ви е там мястото.1-я кръг не ви го броя за мач в ЕКТ, щото ФК МАКЕДОНИЯ...сещаш се.След това играхте с/у Бней нещо си, което цифром и словом имаше 4 мача в турнирите.Виж вече Фейенорд е име, което си заслужава внимание.Вярно, че май само името им е останало, ама това си е техен проблем.Да изпуснахте ги тук и да съдията ви прецака, но е за добро.Повярвай ми ,че в групите щеше да е като с "Левски".Просто щяхте да ставате за смях всеки мач.(да не се обидиш сега, изказвам мнение само) П.П. Публиката...с/у Фейенорд(супер важен мач) 3000 човека от които 1500 макс локомотивци.За какво си говорим ?! Слависти има и то много, но в моментото състояние на отбора е нормално да има отлив.
Под "илиенска ограда" освен жалък опит да се направиш на оригинален явно визираш, че съм член на Железни бригади-е не съм. Като цяло обаче само уважение за момчетата за всичко, което правят по стадионите. За форума мисля, че е нормално преди мач между два отбора да влезеш в противниковия форум за да се обсъди мача като по възможност не се стига до форумни убийства. Така като гледам с повечето от пишещите тука може да се говори нормално(като се абстрахираме от няколкото жадни за кибер кръв пуберчета) така, че всичко е ОК. Мисля, че всички фенове на футбола в БГ трябва да са доволни от представянето ни в турнирите, защото тези точки са и за България не само за Локомотив. Все пак не всяка година баланса на български отбор е 3 победи и 3 равни мача. или бъркам?! Що се касае за групите за съжаление си прав, най-вероятно щяхме да ядеме страшни тукати, ако се бяхме класирали, ама все пак Божа работа. 3000 човека на мача с холандците и само за и групата, скоято ходя на мачове бяхме от Локото  моля ти се не се излагай!
|
Пет Окт 27, 2006 11:04 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Жалко ,че не си.Значи още не мога да бъда убеден ,че някой от тях може да си пусне PC-to.(извинявам се за отклонението  )Ок за Фейенорд може и да бъркам бройката, ама не можеш да отречеш ,че е имало и доста странични наблюдатели, които са били далеч от червено-черната идея.Както и да е...догодина с по-добра селекция - по-напред  ..
Мача ми се вижда 1Х.Все си мисля, че няма как да загубим от вас на Овча Купел въпреки моментното състояние на отборите.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Окт 27, 2006 11:13 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
EAST SIDE OF SF написа: Братле, че в нашия форум има надъхани тинейджъри си е така, няма какво да се спори. Само, че ми е интересно ти как оценяваш твоя пост, защото на мен ми се струва, че е доста комплексиран. Стига виртуално войни във форумите трябва да се спазва добрия тон.
П.С Все още не се сещам някой да е бил пребит с клавиатура.
Форума си е ваш, ако искате ми изтрийте мненията, в правото сте си, но все пак мисля, че опитвам да спазвам добрия тон. Опитайте и вие. За другото и утре е ден..
Братле просто ти цитирах как се е изразил в вашия форум Метъла- вашия духовен водач(а той определено не е тиинейджър)  - не съм го визирал към теб! Иначе ми е все едно нека секи пише каквото му е на сърцето ! Комунизъм и свободааа 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Окт 28, 2006 12:50 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Ае момчета всички на стадиона,имат нужда от подкпера нашите футболисти!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Съб Окт 28, 2006 9:59 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Така като гледам с повечето от пишещите тука може да се говори нормално(като се абстрахираме от няколкото жадни за кибер кръв пуберчета) така, че всичко е ОК.
Пич, евала за добрия тон първо! Значи... мисля че изпускаш нещо...
Цялата тази работа с лошия тон (от който ти малко или много се възмущаваш) започна именно от вашите форуми! Много пъти Слависти са се опитвали да спазват добрия тон и да говорят както ти примерно, обаче някои от вашите "велики" лидери и секви там други, да не казвам прякори и тн, постоянно се държаха като ... айде да не използвам такива думи, и една дума неможеше свързана и смислена да си кажеш с тях...
И сега фен на локомотив идва с цел "мир", и каква очакваш да е реакцията на някои от нас? Съвсем нормално е. Да не говорим че никой не ти е написал кой знае какво. Иначе наистина тук има много хора с които можеш да поговориш, и дори да поспориш цивилизовано, винаги е имало и ще има. Айде със здраве .
Съб Окт 28, 2006 10:43 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Баси случайния гол ни вкараха! Супер ме е яд за изпуснатите 3 точки! Само гредата ако беше влезнала!!! Еми браво на белите - днес показаха колектив.... Жалко наистина!!! 
Съб Окт 28, 2006 5:35 pm |
|
 |
|