Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 10:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
 СЛАВИЯ - ЛОКО СФ 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
Сам прецени-според мен е доста смешен.

Нед Окт 29, 2006 6:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
направо кърти мивки :evil: :evil:

Последна промяна mittag на Нед Окт 29, 2006 8:54 pm, променена общо 2 пъти

Нед Окт 29, 2006 6:29 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Няма какво да спорите. ИЙСТ, че приличахте на маймуни в зоопарк - приличахте, но какво от това :?: :!: Иначе заслужавахме да вземем 3-те точки и според мен. Просто логиката не възтържествува в този мач, както и в много други открай време. Но, хикс-а си е хикс, спечелихме 1 точка и продължаваме напред.
МАЧКАЙ ЛАВИНА!

Нед Окт 29, 2006 8:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Какво да му коментирам на съдийството - че за пореден път,както и на мача с ЦСКА,съдията ви толелира тотално ли ???
Или че пак си отлежахте на терена ... или за удара без топка срещу Илия Илиев,или за фала преди гола ви,или пък за неотсъдената дузпа ....
Просто уникално слаб съдия.
Белите показаха,че са отбор,достоен за челото ... като изключим едни 4-5 минутки,тотално надиграхме "железните бригади".
Колкото до страшната ви Агитка Ийст - прибрал съм се от ОВЧА КУПЕЛ ДО НАДЕЖДА ПЕША с шал на врата,минаха трамваи с фенове,автобуси ...
Освен,че на 1 светофар хубаво опсувахме автобуса с "звездите" ви , който мина покрай нас ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Окт 30, 2006 10:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Днес в Мередиан Мач има изявления на Иво Тонев - някакъв шеф в буферите.Този човечец се самозабравил явно нахалството му няма край - твърди,че съдията всъщност подпирал Славия като бил спрял голова атака на буферите..........Да се смееш или да плачеш.....

Пон Окт 30, 2006 5:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венцеслав Стефанов:
Рушветите ще закопаят съдиите
Само Боби Михайлов не е срещу Славия, убеден е президентът на белите

След дербито Славия - Локо (Сф) (1:1) президентът на белите Венцеслав Стефанов за пореден път изригна срещу съдиите. Той е бесен на варненеца Димчо Радев и асистентите му за няколко отсъждания, които ощетили тима му. Ден след мача потърсихме Стефанов. Той държеше на позицията си от събота.

Президентът на Славия Венци Стефанов изхаби много нерви

- Господин Стефанов, какво мислите за мача с Локо (Сф) ден по-късно? Успокоихте ли се вече?
- Ако ви влязат в къщата и ви ограбят, ще се успокоите ли на другия ден? Няма. Ето защо не мога да се успокоя. Съдийството срещу Локо, меко казано, беше престъпно.
- Къде точно сгреши съдията?
- На два пъти трябваше да изгони футболист на Локомотив (Сф). Не отсъди фаул при гола на Антунович. Също така не даде стопроцентова дузпа за събаряне на Тодор Колев и Караславов едновременно.
- Това тенденция ли е срещу Славия? В предишния кръг на мач с Берое също забелязахме съдийски грешки във ваш ущърб.
- Абсолютно съм сигурен, че е така!
- Реферът Радев ли е слаб, или изпълняваше поръчка?
- Според мен изпълняваше поръчка. Не мога да си обясня отсъжданията му по друг начин. Не можеш да дойдеш на Овча купел и да свириш така престъпно срещу Славия.
- Само съдията ли попречи на отбора ви да спечели дербито?
- Признавам, че допуснахме брак в играта си. Направихме много грешни пасове, допуснахме и лек гол. Не смятам, че футболистите на Славия са играли като извънземни. Ако трябва да сме откровени, по-добрият отбор бяхме ние. Смятам, че победата ни прилягаше повече. Затова и ако имаше справедливост, трябваше да спечелим трите точки. А то какво стана - вместо три една.
- И това първенство сме свидетели на доста съдийски гафове. Промени ли се изобщо нещо след срещата между реферите и представителите на клубове в "Царско село"?
- Тази среща беше нещо като прах в очите на хората. Тя беше направена с добри намерения. За съжаление невинаги, когато имаш добри намерения, се случват хубави неща. Направихме грешка, като гласувахме толкова големи съдийски такси. Виждате, че от началото на първенството в 50% от мачовете имаше скандали. Предложих на Боби Михайлов да се вземе сериозно решение по този въпрос. Например реферите освен да бъдат наказвани, трябва да бъдат и глобявани. Който не си е изпълнил задачата, не трябва да получава възнаграждение. Или да взема, но по-малко. Иначе, когато искат, нашите съдии могат да свирят много добре. И обратното - могат да съсипят всеки мач, всеки отбор.
- Влияят ли се реферите от шефовете на клубовете?
- Какво значи влияят? Аз мога ли да ви кажа какво да напишете? Мога, но ако ви дам някаква сума. Ако вие обичате парите и нямате морал, това ще стане. В случая, ако един съдия иска да расте в професията, не може да му се повлияе. Защото на мачовете в чужбина се вземат по пет-шест хиляди евро. Ако е добър, той ще си взема редовно суми, които тук ще му бутнат веднъж и след това всички ще го заклеймят. Ако искаш да станеш голям рефер, трябва да свириш така, че да те признаят навън. В другия случай си оставаш за местна консумация до момента, в който не ти отрежат главата.
- Какви са целите на Славия в първенството? Продължавате ли да твърдите, че градите отбор, а не гоните конкретна цел?
- Искаме играчите ни да показват добър футбол. Да бъдат футболисти в пълния смисъл на думата. Да не блуждаят като комета. Искаме да изградим отбор, който да показва постоянна игра. Успеем ли, резултатите ще дойдат. Тези неща обаче не стават с магическа пръчка.
- Каква е политиката на Славия - да купува футболисти, или да развива собствената си школа?
- Желанието ни е да изградим тим от собствени кадри. Играчи, които са израснали в школата на Славия.
- В тази връзка, правилна ли е политиката на "Левски"?
- Нека да гледаме собствената си градина. Всеки, който разчита на собствените си кадри, работи правилно. Защото нито Славия, нито "Левски", нито ЦСКА имат финансовите възможности на Челси, Реал (Мадрид) или Барселона. А и сме в една държава, която е доста далеч от големия футбол. Така че ако искаме да постигнем нещо, единственият начин е да създаваме собствени играчи. Такива, които утре ще имат манталитета да играят в големи европейски клубове.
- Защо върнахте Ратко Достанич за треньор?
- От всички, които бяха начело на тима до момента, той е единственият, който работи според съвременните принципи на футбола. Ратко иска да научи момчетата на футбола, който се играе в Европа. Предава своя опит и на треньорите от школата. Програмата ни в бъдеще е да уеднаквим работата в мъжкия състав и юношеските формации. Защото, въпреки че Георгиев, Янков и Рангелов стигнаха до националния отбор, в юношеските си години те не бяха научени на нищо. Изключителния им талант го отдавам на трудолюбие. Видяхте, че младежките национали на Белгия ни превъзхождаха тактически и физически многократно. За пореден път се убедих, че с младите ни футболисти не се работи правилно.
- В тази връзка, ако зависеше от вас, къде щяха да играят Чавдар Янков и Валери Божинов?
- Националният отбор на България за мен е светиня. Ако един футболист е необходим за първия тим, значи това е над всичко. По този въпрос се спекулира твърде много. Христо Стоичков беше обвинен във всички земни и неземни грехове. Сигурно човекът ги има много, но е излишно да му приписваме и нови. Щом ги е повикал, значи са му били необходими - това е!
- Как ще коментирате скандала в националния отбор между Стоичков и Стилиян Петров?
- Стилиян е достатъчно зрял мъж и решенията, които взема, не трябва да ги коментираме. Нещата се преекспонират прекалено много. Нека те сами да се разберат. Има грешка, има и прошка. Ако някой е сгрешил, има начин да му се прости.
- Мина една година от идването на новата власт във футбола ни. Справя ли се ръководството на БФС?
- Казвал съм на Боби Михайлов моето мнение, но не желая сега да го коментирам. Единственото нещо, което искам да споделя, е, че футболът трябва да се управлява от хора, които дават пари за него. А не от такива, които консумират от футбола.
- Съгласен ли сте с приказките, че Борислав Михайлов е способен, но се влияе прекалено много от хората около себе си?
- Ще е добре, ако Михайлов промени някои неща в кухнята на БФС. Пак повтарям - хората, които дават пари, трябва да управляват. Защото всички ние можем да се обединим за доброто на футбола ни. А не някой да получава пари за сметка на други, както е в момента.
- Усещате ли негативно отношение към Славия, след като вие бяхте един от малкото клубове, които застанаха зад Иван Славков?
- С изключение на Борислав Михайлов - да.
- Минаха десет години от последната титла на Славия. Каква е вашата равносметка за този период?
- През това време не успяхме да станем шампиони. През последните години работим за изгражданито на материалната база. За да могат следващите поколения да работят в една по-нормална обстановка. И преди нас е имало Славия, и след нас ще я има. По-добре е да оставиш нещо, с което хората да те запомнят, отколкото да си отидеш като човек, убил всичко във футбола. Както стана с центрове като Враца, Шумен, Благоевград, Плевен. Там тези, които искаха да видят имената си във вестниците, минаха като метеор и ограбиха всичко.
- Разкажете нещо за новия тренировъчен комплекс, който откривате през седмицата.
- Това е база, която може да се превърне в една от най-модерните в страната. Разполага с три игрища за минифутбол и един голям терен, който ще бъде лицензиран от ФИФА и УЕФА. На него ще могат да се играят международни срещи. Всичките са с осветление. Тревното покритие е седмо поколение от Холандия.
- Предвиждате ли ремонт на стадион "Славия"?
- Сега направихме терените, на които ще се подготвяме. Следващата година ще се замислим сериозно и за ремонт на стадиона. Всичко зависи от това какви финансови възможности ще имаме.
- Сигурно ви тежи фактът, че се занимавате с всичко в Славия?
- Не съм човекът оркестър. Аз съм просто един от хората, които работят в Славия. Не съм сам. Това, че виждате мен малко повече, не означава, че аз съм единствен в този клуб.

Нещо мнага се е нахъсал ми се струва???

Вто Окт 31, 2006 1:59 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8