Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 11:48 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
 Благо & Цървена Звезда!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ех тоя Благо, навсякъде по вестници, новини, снимки, репортажи, само него!
Това е от "7 дни спорт" на първа страница!!!

Изображение

Съб Сеп 02, 2006 2:27 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
елград. Сръбският вестник "Данас" коментира предстоящия мач на Цървена звезда срещу Слован (Либерец) за Купата на УЕФА. Сръбският шампион гостува в Чехия от 18,30 часа българско време. "Футболистите на Цървена звезда ще търсят на всяка цена гол на чужд терен, който да ги улесни за реванша на "Мала Маракана" в Белград. В контрола през зимата Звезда победи Слован с 3:0 в Австрия, но сега ще бъде съвсем различно. Шампионът на Чехия е много силен отбор, който ще има подкрепата на около 10 000 фенове на своя стадион. Въпреки това всички в нашия отбор са мобилизирани за успех", пише "Данас".

Чет Сеп 14, 2006 11:44 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благой Георгиев започна тренировки със Звезда

24 октомври 2006 | 13:51 | Агенция "Фокус"

Белград. Българският национал Благой Георгиев започна тренировки със своя отбор Цървена звезда, съобщи официалната страница на сръбския шампион. Звезда играе със Севойна в мач за Купата на Сърбия в сряда, като по този начин започва защитата на трофея. Ако “звездашите” победят Севойна срещат Мокра гора в мач от следващата фаза на турнира на 8 ноември.

Ееееее най-после, доживяхме! :) :) :)

Вто Окт 24, 2006 6:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Уверен съм,че на Благо му предстоят още много добри игри и в Звезда и в националния ... Само да внимава с контузиите ;)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Окт 24, 2006 8:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цървена Звезда изигра мача си в Апатин по шампионски, отбелязва “Вечерни Новости”. Звезда спечели двубоя в, който двата отбора показаха добър футбол и направиха хубав мач с 1:0. Победното попадение за “звездашите” реализира Милованович в 42 минута. Българският национал Благой Георгиев получи добра оценка за играта си. Той бе в титулярният състав на тима си до 85-та минута, когато бе заменен от Анделкович. Медията отбелязва, че капацитетът на стадиона от 5000 хиляди места е бил изпълнен до край.

Пон Окт 30, 2006 11:09 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Полузащитникът на българския национален отбор по футбол Благой Георгиев заема предпоследното пето място в анкета, публикувана в сайта на клубния му отбор Цървена Звезда (http://www.fc-redstar.net). Привържениците на сръбския шампион трябва да изберат най-добрия новопривлечен състезател. В анкетата са посочени шестима футболисти: Благой Георгиев, Ибрахима Гай, Аилтон, Тришович, Кастильо и Пантич. До момента бившият халф на Славия и Алавес е събрал 6,12 % от гласовете на феновете, като след него се нарежда само Пантич с 3,43 %. С най-голямо доверие сред привържениците на “звездашите” се ползват Кастильо и Ибрахима Гай. Еквадорецът има 37,5 %, докато сенегалеца е с 36,4 %. Следват ги Аилтон с 8,32 % и Тришович с 8,24 %.

гласувайте тук

Пон Окт 30, 2006 11:14 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
6,44% вече!!! Айде Блаже!!!

Пон Окт 30, 2006 7:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Рефер нарича Благой Георгиев глупак
Рефер нарича Благой Георгиев глупак:!: :!: :!: :!:
Млъквай, българино глупав!, крещял сръбският арбитър Спасич.

Сръбският съдия Нинослав Спасич наруга българския национал Благой Георгиев по време на мача Младост (Апатин) - Цървена звезда (0:1), съобщава всекидневникът "Глас явности". "Млък! Да не съм те чул, българино глупав", били думите на рефера към Благо, който преди това искал обяснение за нарушение срещу него.
"Направо бях шокиран, не очаквах по такъв начин да се обърне съдия към мен. Обикновено играчите скачат и атакуват реферите. Така че тази постъпка е уникална. А и това "българино" прозвуча все едно ние сме най-големите врагове на сърбите. Питах го какво значение има националността ми, но отговор не последва", заяви Георгиев.
Шефовете на Цървена звезда ще подадат жалба срещу съдията заради обидата му. Реферът е родом от град Сурдулица, който се намира близо до българо-сръбската граница.
Преди време един от топ съдиите на западната ни съседка Драгомир Тапанович нарече циганин познатия у нас нападател на Хайдук (Кула) Деян Османович.

Пет Ное 03, 2006 11:26 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Сръбски боклук както и повечете от тях

The Rise of the poisoned Youth

Пет Ное 03, 2006 12:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В случая глупака е друг....

Пет Ное 03, 2006 5:23 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща