Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
малкото леке - Ники Петров
Автор |
Съобщение |
KingDim
Пристрастен
|
От МЕРЕДИАН МАЧ
Славия продава младок в Турция
Мениджъри от Суперлигата гледаха Ники Петров срещу Локо (Сф)
Славия е на път да продаде един от най-младите си играчи в Турция. Мениджъри от местната Суперлига изгледаха мача на „белите“ срещу Локо (Сф) в събота и следяха под лупа изявите на Николай Петров. Според информация на „Меридиан Мач“ присъствието на скаутите на стадиона в „Овча купел“ е било причината 18-годишният халф да бъде титуляр, след като сръбският наставник Ратко Достанич планирал той да е резерва за сметка на Борислав Павлов. Ники Петров демонстрира много слаба форма напоследък и според близки до клуба не е в добри отношения с останалите играчи. Настроенията срещу него тръгнали още след двубоя с Черно море, който завърши 0:0 на Овча купел. Тогава Петров си изкара глупав червен картон и в началото на второто полувреме остави отбора с човек по-малко. Именно невъздържания характер на Петров е причина за желанието на президента Венцеслав Стефанов да го продаде незабавно. Николай Петров напусна със скандал и бившия си отбор "Левски". Той обвиняваше треньора Станимир Стоилов, че не му гласува достатъчно доверие и си тръгна самоволно от „Герена“. „Сините“ искаха солидна неустойка, но не получиха нищо.
|
Вто Окт 31, 2006 5:32 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
не виждам кой отбор ще го вземе,слаб е...
|
Вто Окт 31, 2006 5:48 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Турците да не са се побъркали?
Сря Ное 01, 2006 11:20 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Според мен - Николай Петров ще завърши полусезона /остават 4 мача/, както и го започна - с добра игра и добри изяви.
Просто всеки има нужда от малко време за да може да се адаптира. Футболните му умения трудно биха се отрекли.
Последна промяна Haide Belite на Сря Ное 01, 2006 5:30 pm, променена общо 1 път
|
Сря Ное 01, 2006 5:02 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ХАХААА турция ! Ми то си е нормално , нали идва от "Левски" 
Сря Ное 01, 2006 5:26 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Според мен му е рано да излиза, а критиците му съвсем скоро ще гледат с друго око на него. Поне такива примери има много в нашия форум.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Ное 01, 2006 8:41 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Според мен му е рано да излиза, а критиците му съвсем скоро ще гледат с друго око на него. Поне такива примери има много в нашия форум.
и аз така мисля
|
Сря Ное 01, 2006 8:59 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Май че се очертава транфер на Ники Петров в турция.Според мен малко се избързва с този трансфер - Петров далеч не си е разкрил качествата и може да даде още на отбора.Но май нещо не се вписва в колектива........
|
Пон Ное 06, 2006 6:07 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
ako WC uspee i pari da izmukne ot tozi,trqbva da bude obqven za Biznesmen na Godinata !!
|
Вто Ное 07, 2006 7:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не мисля,че трябва да сме толкова негативно настроени спрямо Ники Петров - определено ръководството ще намери тония тон спряво него.
|
Вто Ное 07, 2006 8:23 pm |
|
 |
|