Достанич: Нямаме амбиции....
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Ами в двата мача, които гледах до момента, допусна страхотни тактически грешки. Особено при 1:6 от ЦСКА. Отборът играе на границата на грубостта, играчите не могат да си подадат повече от два паса. Да не говорим за странната игра на защитата, която никога не може да се подреди.
1. Излизаме без тактика.
2. Без мотивация.
3. Не всички футболисти получават равен шанс.
За това и още много неща отговаря треньорът.
Мачовете със средняци, които спечелихме, въобще не ги броя. Там не си личи толкова работата на треньора, защото разликата в класите все пак я има до известна степен. Затова не се и радвам на тези точки, а просто се успокоявам, че ще имаме някакъв точков резерв за тежките пролетни кръгове.
Честно казано след преживяното на "Армията" съм оскърбен от играчите и треньора. Дори Хубчев взе 4 точки от три мача с водещите 4 отбора. А сега имаме 2 от 4.
|
Сря Ное 08, 2006 2:08 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Добави и неаргументираните смени, добави неправилните позиции, на които играят някои играчи.
Говоря за смени, заради които загубихме точки срещу отбори като "Литекс", срещу "Локо" София...
|
Сря Ное 08, 2006 2:12 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
да ама при Хуб4ев бяхме с танко и бомбата !! или има6 твърде къса памет ...
за6титата ни отна4ало на сезона играе във вид Фугата отдясно,Караславов и Коцето Джамбазов централни и Ме4ката от ляво ..така 4е за какво говори6 ?? е и ти има6 право на мнение ,
което си отстоява6 разбира се ..
за6то не казва6 ни6то за купата днес ?
с кои трениори отпадахме от втородивизионни отбори последните 2 години ?? ето ти една тема по която да помисли6 ..
|
Сря Ное 08, 2006 6:46 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
за ма4а с литекс ако помните ...
нима Ратко ритна топката над празната врата при 2-1 и вместо 3-1 стана 2-2 в ответната атака !!
или гредата в последната минута на ма4а с буферите той я уцели ??
не съм му адвокат но да се плюе за 6тяло и не6тяло трениора на СЛАВИЯ не съм съгласен
|
Сря Ное 08, 2006 6:49 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
оставете човека да работи!
|
Сря Ное 08, 2006 7:06 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
абсолютно !!!![/quote]
|
Сря Ное 08, 2006 7:42 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Достанич е треньор от класа.Просто трябва да бъде оставен да работи на спокойствие.Истината обаче е отборът има нужда от още класа особено в средата на терена.Някой помислял си е какво ще стане ако се контузи Тошко Колев /чукам на дърво/.
|
Сря Ное 08, 2006 7:46 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
ама защо имам 4увството 4е ще го продадем
|
Сря Ное 08, 2006 9:40 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
venci_1913 написа: ама защо имам 4увството 4е ще го продадем
Защото открай време точно това правим с талантите си. Ние разчитаме на "млади момчета от школата",което според мен е голяма грешка. И поради тази причина сме зле всяка година. Разбира се трябва да се дава шанс и на момчета от школата, но не изцяло да се разчита на тях. Колкото до Ратко, той вече си изгради лошо мнение и затова в момента всеки един от нас, гледа не "какво прави", а "какво не прави".
Сря Ное 08, 2006 10:51 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Не мога да разбера какво е това адвокатстване на Ратко, какво толкова ви харесва в играта ни, че чак някои го изкарват "голям треньор!!!"???
Аз твърдя че ние не играеме нищо, дори и мача с Литекс ако щете вземете.... вкарахме два гола от пряк свободен удар и далечен изстрел, което едва ли е било тактическа задача, а по-скоро късмет, не създаваме голови положения, защото ако ги създавахме, Тошко щеше да води класацията на голмайсторите безапелационно, играме с един нападател срещу много слаби съперници и сега някои се радват че сме били втородивизионен отбор и последния в А група..... ами то оставаше и тях да не ги биеме!!!
Мисля че с добър треньор, например Кано ние няма да излезнем от тройката, вижте как плачат за него в "Марек", имаме почти еднакви точки с тях, а вижте те какви футболисти имат и ги сравнете с нашите!
И при двата си престоя досега Ратко все още нищо не е показал, хич не ми се иска да се учи на гърба на Славия, тези които са на противно мнение нека дадат аргументи, а не да казват че е голям треньор, да го оставим на мира, да чакаме и т.н. Предишните години поне Локо сф и Литекс си ги биехме в София, а сега и това не можем да направим и то най-вече от страх и грешна тактика и смени!
Наистина ме интересува какво ви харесва в играта ни???
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Ное 09, 2006 11:11 am |
|
 |
|