Както и предполагах - неудобните въпроси не му се задават, а той си приказва с феновете на чорбата и говедата, които го величаят с право.
А, отговорил ми е:
Цитат:
Белфедеус: Славист съм и затова имам много въпроси към г-н Достанич. Ще се огранича до четири, дано ми отговори поне на един... 1. Докога Славия ще бъде отбор без амбиции? 2. Не е ли срамно велик отбор като Славия да крета в средата на таблицата? 3.Не е ли смешно подобно представяне да се смята за работа в правилната посока? 4. В колко уговорени мача изведохте Славия през пролетта на 2004 година и по - специално легнахме ли на ""Левски"" за онова 0:1?
Ратко Достанич: : 1. Никога не сме били без амбиции. Искаме просто да преценим кои стават за големи цели. След като дойдох, означава, че Славия има амбиции и искаме да направим добър отбор. 2. За всички фенове и за историята на клуба е жалко, но повтарям, че ние имаме амбиции. 3. Мисля, че вече отговорих на този въпрос преди това и какво разбирам под "правилна посока". За всичко се иска време. 4. Със сигурност не сме легнали. В нито един мач не сме играли с уговорка.
отговорил е и на другото ми аз

(бях забравил с какъв ник съм писал първите въпроси)
Цитат:
seth: Колко точки смятате, че ще вземем срещу ""Левски"" и ЦСКА през пролетния полусезон?
Ратко Достанич : Всичко зависи от подготовката и зимната селекция. Ще дадем всичко от себе си да вземем точки, но не е възможно отсега да се каже дали ще успеем и колко точно.