Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Днес Вождовац нанесе първата загуба на Црвена звезда. Благо е с греда от пряк свободен удар и жълт картон.
|
Съб Ное 04, 2006 8:58 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Цървена звезда се класира на1/4-финал за Купата на Сърбия
Белград. Цървена звезда победи с 2:1 Мокра гора в отложен 1/8-финален мач за Купата на Сърбия, информира официалният сайт на клуба. Благой Георгиев не взе участие в срещата, тъй като получи почивка от Душан Байевич. При първото си гостуване в Косово и Метохия за последните 12 години, Звезда успя много трудно да елиминира нискоразредния си съперник. Мокра гора поведе с гол на Уляревич в 26-ата минута, а Йоксимович изравни в края на първата част. Победният гол за Звезда вкара капитанът на тима Милованович в 68-ата минута, който се разписа от пряк свободен удар. Мачът в Северно Косово беше изгледан от 5000 зрители.
Сря Ное 08, 2006 7:24 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Цитат: Благой Георгиев титуляр за Цървена Звезда срещу Смедерево
Смедерево. Българският национал Благой Георгиев е титуляр за своя отбор Цървена Звезда в мача срещу Смедерево от поредния кръг на сръбската “Меридиан лига”. Това съобщава официалната страница на сръбския шампион. “Звездашите” гостуват на Смедерево, а в нападението на отбора са черногорският футболист Джокич и бразилецът Аилтон.
Мачът завърши с победа на Звездашите с 2:1. Головете за Цървена звезда отбелязаха Кастило (14) и Джокич (22), за Смедерево отбеляза Младенович (13). Червен картон получи Туторич в 74тата минута на мача.... въпреки това звездашите задържаха крехката си преднина и победиха......
Нед Ное 12, 2006 10:37 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Благой Георгиев предпоследен в класация на привържениците на Звезда
Белград. Полузащитникът на българския национален отбор по футбол Благой Георгиев заема предпоследното пето място в анкета, публикувана в сайта на клубния му отбор Цървена Звезда ( www.fc-redstar.netu). Привържениците на сръбския шампион трябва да изберат най-добрия новопривлечен състезател. В анкетата са посочени шестима футболисти: Благой Георгиев, Ибрахима Гай, Аилтон, Тришович, Кастильо и Пантич. До момента бившият халф на Славия и Алавес е събрал 6,41 % от гласовете на феновете, като след него се нарежда само Пантич с 3,34 %. С най-голямо доверие сред привържениците на “звездашите” се ползват Кастильо и Ибрахима Гай. Еквадорецът има 42,88 %, докато сенегалецът е с 31,66 %. Следват ги Аилтон с 8,06 % и Тришович с 7,64 %.
Сря Ное 15, 2006 8:30 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
ами Благо е слаб... да се връща при нас 4е нямаме халфове а без халфове не можеееее да се играе
|
Чет Ное 16, 2006 1:43 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Oт Топспорт:
Амбицията ми е да заиграя в по-голям клуб, твърди националът.
Българският национал Благой Георгиев ще напусне клубния си тим Цървена звезда през лятото на 2007 година, съобщи сръбският всекидневник "Глас явности". Бившият играч на Славия и Алавес подписа с шампиона на западната ни съседка през лятото, след като преди това бе спряган като сигурно ново попълнение на "кръвния" враг на "звездашите" - Партизан.
"Въпреки че Георгиев дойде с много добра биография и се очакваше да се превърне в основен играч на Цървена звезда, той не показа това, което феновете на тима очакваха", пишат медиите в Сърбия.
"Надявам се, че ще се разделя с Цървена звезда с шампионска титла. Амбицията ми е да заиграя в по-голям отбор от "червено-белите", заявява Благо, цитиран от "Глас явности".
Нещо не мога да го разбера Благо от къде тази амбиция за по-голям клуб като нищо впечатляващо не направи за Звезда 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Дек 02, 2006 3:39 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
В по голям клуб от СЛАВИЯ няма къде да ходи 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Дек 06, 2006 7:14 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Ми то няма по-голяв клуб от Славия!!! 
Пет Дек 08, 2006 7:50 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
“Оставам в Цървена Звезда до юни 2007 година”. Това заяви в интервю за Агенция “Фокус” халфът на националния отбор Благой Георгиев. “И аз прочетох във вестниците, че ще напусна отбора си сега. Това няма как да стане, тъй като договорът ми с клуба е до юни 2007 година. Много съм доволен от условията, които ми предоставиха от Цървена Звезда. Целта която постави пред нас президентът ни Драган Стойкович е задължително да станем шампиони на Сърбия," сподели бившият футболист на Славия.
Пет Дек 29, 2006 4:45 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Аве кво става ве - в Фокус само Благо се изказва вижте:
Цитат: Благой Георгиев: Надявам се Стилян Петров да преосмисли решението си “Надявам се Стилян Петров да преосмисли решението си и да се върне в националния отбор”. Това заяви за Агенция “Фокус” халфът на Цървена Звезда Благой Георгиев. “Неведнъж съм казвал, че Стилян е един от най-добрите български футболисти в последните години. Ще ни бъде много нужен за квалификациите. Аз не мога да коментирам решението му, защото не съм много добре запознат със ситуацията. Тогава не бях с отбора. Не съм говорил с него откакто обяви оттеглянето си. Всеки си има глава на раменете и сам решава какви действия да предприеме”, сподели Георгиев. както и Цитат: Благой Георгиев: Имам предложения от клубове от Франция и Германия “Имам предложения от клубове от Франция и Германия”. Това заяви пред Агенция “Фокус” халфът на националния отбор и Цървена Звезда Благой Георгиев. “Сега няма да разкривам повече подробности, докато няма нищо конкретно. По-добре е да не коментираме тази тема, защото още е много рано”, сподели Георгиев.
Пет Дек 29, 2006 10:42 pm |
|
 |
|