Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 ЕСЕН 2006
Завърши първият полусезон, на шесто място сме и достигнахме до четвъртфинал за купата. Това удовлетворително ли е за нас, също и сравнено с предишните шампионати?
_________________ 1913
|
Пет Дек 01, 2006 2:44 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Няма опция "среден".. Ако има гласувам с нея !!
Пет Дек 01, 2006 2:47 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
ronaldo написа: Няма опция "среден".. Ако има гласувам с нея !!
Когато пускам анкета избягвам отговор, който ще бъде отговор на всички участници. Нека е малко по-трудно  Така ще се появят повече "за" и "против", докато иначе ще има много сиво.
_________________ 1913
|
Пет Дек 01, 2006 2:49 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Срещу първите 5 отбора спечелихме едва 3 точки. Никога не сме били толкова зле в това отношение, още повече, че бяхме домакини на Литекс, Черно море и Локо Сф.
Класирането ни е както в повечето от последните сезони, с тази разлика, че сме на много по - голяма дистанция от лидера от обикновено.
Победите над средняшки отбори в шампионата и за купата ги смятам за повече от нормални и не смятам, че можем да мислим серията без загуби и четвъртфинала за някакъв колосален успех.
|
Пет Дек 01, 2006 2:50 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Бих казал,че мина по-скоро Добре.Стигнахме до четвъртфинал за купата(за разлика от последните години),а в първенство се справяме задоволително.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Дек 01, 2006 2:56 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Според мен се представихме под очакваното, победи срещу непретенциозни отбори, загуби срещу слабаци (Рилецо, "Спартак"). bodzhov каза вече за първите 5.
Пет Дек 01, 2006 3:02 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Есенния полусезон го разделям на две части
от 1 до 8 кръг и от 8 до 15
В първата част итрахме трагично,само равенства,паднахме от отбори като "Спартак" и Рилецо,говедата и чорбарите ни смазаха,абе пълна скръб бяхме,дори бяхме в зоната на изпадащите.От мача домакинския с "Ботев" тръгнахме нагоре,играта ни стана много готина,футбалерите ни се сработиха и се отърсиха от шока и свикнаха един с друг и лично на мен ми хареса втората част на есенния дял много,вярно не играхме с кой знае какви съперници,но все пак нямаме загуба от тогава,дано това продължи и през втория полусезон,а не да е поредното замъгляване на очите ни.
Единствено ме е яд за 2 неща-че изпуснахме буферите и загубата от Рилецо,ако бяхме взели тези два мача сега щяхме да сме 1 точка зад Латекса.Пролетта мачкаме!
|
Пет Дек 01, 2006 3:14 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Абе и Литекс много глупаво ги изпуснахме ,ама какво да се прави.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Дек 01, 2006 4:19 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Аз не съм лично доволен от отбора ! Мисля че можем повече , само требва да се стегнат !!! Дано на пролет бъдем нещо различно и да завършим по-горна позиция !
Пет Дек 01, 2006 4:32 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
При загуба от Рилски спортист и равенство с Черно море на нашия стадион, и шесто място в класирането, полусезонът не може да е успешен.
|
Пет Дек 01, 2006 5:22 pm |
|
 |
|