Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:48 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
 С "Ботев" за купата 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Това за участието в евротурнирите и трансферите не е никаква гаранция, а мит. Прасетата след като биха Ливерпул и Байер къде си продадоха звездите? Във втора лига във Франция. Ми че то там и ние продадохме играч, при това май за малко повече отколкото на кочината взеха за Бадемчето. Сега ще видим говедата кого ще продадат и къде (миналата година интерес имаше само към Тропчо и то от Луч Енергия). Буферите най-много да продадат Женков, ама ще видим дали ще стане. Излиза че въобще няма никакво значение дали един отбор е играл в турнирите или не. За сметка на това ако извадим някой по-приличен продаваем играч (по-млад, че старите вече никoй не ги иска на запад, макар че в Турция може ид а ги вземат), Венци ще се разбере със Стоичков той да поиграе в някоя и друга контрола за националния и готово, ще се продаде. Аз не мисля че хората от ръководството не са наясно с това че без да участваме в турнирите не търпим никакво развитие и сме само по-зле от година на година, но не съм съвсем сигурен какви са техните цели и доколко съвпадат с нашите мечти, надежди и очаквания като фенове.

Ако се проследят събитията около трансферите на Янев, Рангелов и Гъргоров във Франция, ще се види огромната роля на П. Миладинов и Емил Данчев, чиято мениджърска агенция работи предимно с ЦСКА. А ЦСКА сгреши, че задържа звездите си след зимната пауза и се наложи да продава на килограм.
Сега ""Левски"" ще вземат много повече пари само от ТВ права, а Луч, Амкар и пр., няма да им изкупят отбора безплатно. Едва ли ще минат с разценките за Вълканов и Николов, които засилихме за смешни суми. Участието в Европа вдига цената.

Пет Дек 01, 2006 9:26 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Поправка... пожела му да бият буферите и "Левски" (с тях "Ботев" ще играе в Пловдив).

САМО СЛАВИЯ!

Пет Дек 01, 2006 9:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8