Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 9:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Сателитен отбор ? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не дойде ли именно Альоша от там :?: :roll:

Пон Дек 11, 2006 9:54 am
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Ами ще е супер да се обиграват там юношите.Ама идеята за Славия 2 ми харесва повече.

Пон Дек 11, 2006 6:28 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Не едно и две имена се наложиха в ""Левски"" и Литекс именно след престой в сателитен отбор.
Ние до скоро имахме подобни отношения с "Локомотив" (Нови Искър) и нямаше особена полза.
По принцип съм против сателитните отбори да играят в една група, а сателитен отбор във "В" група не носи никаква полза.
По - добре да върнат първенството за младежи отколкото да правим втори мъжки отбор , защото е ясно, че той трябва да се издържа напълно от клуба, а сегашното ръководство не е много по подобни харчове. При младежките отбори беше друго - там БФС задължаваше всички отбори от "А" група да имат по един такъв, като програмата за мачовете следваше тази при мъжете. Така може да се проследява и контролира развитието на повече момчета, които напускат юношеските гарнитури поради възрастовото ограничение. Ясно е, че мъжкият отбор не може да поема по 15 - 20 юноши всяка година и да им дава реален шанс за изява.

Пон Дек 11, 2006 7:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абсолютно съм съгласен че първенството за младежи беше доста добра идея. Мисля че го закриха, защото разни селяндури не можеха да издържат такъв отбор и да му плащат разходите. Вместо да се чудят какви глупсоти да измислят за лицензиране на отборите, наистина трябва да задължат всички отборит от А група да поддържат малдежка формация. Така ще останат само отборите със школи, а разни самоковци и смолянци потеглят обратно за там, където им е мястото.

Пон Дек 11, 2006 9:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
:) Хубаво ще е да върнат дублиращите отбори! Така ще можем да гледаме по два мача наведнъж и ще добием реална представа за младите играчи!

Пет Дек 29, 2006 9:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2