Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Нед Дек 10, 2006 6:45 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Цитат: 28-годишният Димов е най-класният футболист на последния в Източната "Б" група. Вратарят е играл още и за Миньор (Раднево). Цитат: Имeто на играча, който е в понапреднала дори за вратар възраст е Венелин Димов.
Има леко несъответствие в цитатите.
Някой ще внесе ли малко повече яснота? Или на 28 години човек се води в "напреднала възраст вече"? 
|
Нед Дек 10, 2006 7:17 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Има слухова,че взимаме Йосиф Шутев от Конелиано.Той поне не е пенсионер.....
|
Нед Дек 10, 2006 7:52 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
123 написа: Има слухова,че взимаме Йосиф Шутев от Конелиано.Той поне не е пенсионер.....
От бившето Конелиано, сега Черноморец. Дано да е вярно. Беше най-добрия от юношите на ЦСКА.
Нед Дек 10, 2006 9:35 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
А ние юноши нямаме ли си?
_________________ N 1
|
Вто Дек 12, 2006 2:10 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Цитат: Вратарят на Славия Армен Амбарцумян смята да се откаже от футбола. Това той разкри пред "Меридиан Мач" вчера. Както е известно, бившият национален страж на Армения рядко попадаше в титулярния състав на "белите", като оставаше резерва на Емил Петров.
"То се видя, че не разчитат на мен. За цял сезон започнах титуляр само в два мача за купата на България. "Имам договор до лятото на 2007-а и след това мисля да сложа край на футболната си кариера", заяви Армандо. За решението му е повлиял и фактът, че от ръководството на "белите" са започнали преговори с шефовете на последния в класирането на Източна "Б" група Локо (Стара Загора) за привличането на 28-годишния вратар Венелин Димов.
За конкретни оферти от други клубове Армандо обясни: "До момента няма никакви конкретни оферти към мен от други клубове. Мисля да изпълня договора си със Славия до лятото на 2007 г., ако, разбира се, от ръководството на отбора не решат да се разделят с мен преждевременно. Ако пък през пролетния сезон треньорското ръководство промени решението и залага повече на мен, мога да помисля, но засега съм твърд в решението си да спра с футбола".
Амбарцумян отрече и евентуално свое завръщане в "Ботев", където той изкара няколко добри сезона и стана любимец на феновете. "Изобщо това не стои на дневен ред пред мен. Защо да ходя в "Ботев"? Да се борим да не изпаднем, нали това съм го правил преди и лично на мен не ми допада. Не искам у дома да скачам за победа, а навън да се молим да паднем с по-малко", коментира вратарят. На този етап самият той не е наясно с бъдещето си. "Не съм мислил още нищо. Не знам дали ще остана в България, или ще се върна в Армения. Има още много време до лятото и след това ще мисля с какво да се занимавам в бъдеще", завърши Армандо.

Вто Дек 12, 2006 6:24 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Има слухова,че взимаме Йосиф Шутев от Конелиано.Той поне не е пенсионер.....
Йоско го познавам лично.Има качества определено, но като характер е малко като Ники Петров.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Дек 12, 2006 8:40 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
аман от добитък почвам донякъде да се радвам че не ме оставиха в славия та да се нервирам с тия глопаци.Взимаме юноши от лефски ска харманли ,чепеларе ,долно ъино и така на татък .Взимаме и наи добрия вратар в б група които всъщност пази на последния в класирането отбор(Иначе е много класен и обещаващ
ПИСНА МИ 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Дек 12, 2006 8:50 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
А къде си сега Стояне ?
Вто Дек 12, 2006 9:11 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Vratar
Abe slavia vinagi e imala mn dobar vratar tradicia eprosto,petrov e dobar rezeva a armando ne e za slavia,kato znam 4e navremeto be6e edin ot nai varlite fenove na loko Pld. 4e pafka marihuanaot vreme na vreme,
iskam stabilen vratar
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Дек 13, 2006 9:44 am |
|
 |
|