Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 КБ: "Литекс" - "Славия"
Sport1.bg написа: Днес бе изтеглен жребият за четвъртфиналите на Купата на България по футбол "Форд Мото Пфое". Най-интересният сблъсък е Берое - ЦСКА.
Ето и двойките, мачовете са на 11 април:
Пирин - "Левски" Берое - ЦСКА Литекс - Славия Локо (Пд) - Вихрен
Мисля, че нямаме големи шансове.
|
Вто Дек 19, 2006 11:45 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Samo na mainite e qsen macha

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Дек 19, 2006 11:49 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Исках Литекс,получихме го,само че трябваше ние да сме домакините,сега нещата изглеждат леко шибани,но пък не са невъзможни.
Наще вече се надъхват
Цитат: Помощник треньорът на Славия Николай Банев заяви след жребия за Купата на България, че е мечтаел за по-лек противник на четвъртфиналите в турнира. Това предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Мечтаехме за по-лек противник, въпреки че на четвъртфиналите леки няма. Преимущество е че Литекс е домакин, но пък ще се играе само един мач и всичко може да се случи, затова и излизаме за победа. Искаме да играем поне още един кръг в турнира”, заяви Банев.
|
Вто Дек 19, 2006 11:59 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Много лош жребий. Никой не си пожела Литекс в предната тема - анкета. И имаше защо.
Не е невъзможно да ги обърнем, особено, ако се потвърдят приказките за продажба на техни основни единици. При тежък терен и нормално съдийство дори изглеждаме фаворит.
|
Вто Дек 19, 2006 12:29 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Nisto ne se znae do april. Imame svoite chansove. Ne budete pesimisti.
|
Вто Дек 19, 2006 12:34 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
не съм песимист...а реалист
и според мен шансовете ни са минимални:((
Литекс ги биехме като гости едно време когато имахме велик таран като Владко Колев
От тогава немя...поне прескочихме прослувутия първи кръг в който отпадаме няколко години поред.
П.С. това не ми пречи да си мечтая докато изтече мача или поне до 20тата му минута
|
Вто Дек 19, 2006 12:51 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Важното е да съберем поне два рейса фенове там. Убеден съм, че можем.
|
Вто Дек 19, 2006 1:13 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Засъжаление отпадаме , а за 2 рейса незнам как ще ги съберем както мача ще е в делничен ден от 13:30 

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Дек 19, 2006 2:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Защо пък да ни ги бием - тази година Литекс не са нищо особено.Само трябва повече увереност в собствените сили.Спомням си как през есента на 2004 г. / пак с Ратко начело/ направихме 1:1 като ни спряха с измислени засади поне две голови атаки.
|
Вто Дек 19, 2006 2:43 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
makaveli написа: не съм песимист...а реалист и според мен шансовете ни са минимални:(( Литекс ги биехме като гости едно време когато имахме велик таран като Владко Колев От тогава немя...поне прескочихме прослувутия първи кръг в който отпадаме няколко години поред. П.С. това не ми пречи да си мечтая докато изтече мача или поне до 20тата му минута
Сега пък си имаме друг Колев, който трябва да им вкара! Според мен имаме шансове, но са минимални, но каквото и да става трябва да сме там, за да ги подкрепим, няма невъзможни неща, а ако успеем да ги бием ще им върнем тъпкано за отпадането на четвърт-финал с дузпи.... оттогава мразя този отбор и трябва да си върнем.....
Вто Дек 19, 2006 3:00 pm |
|
 |
|