Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
jordas написа: josif написа: Говориш за един и същ мач. А и дуспите бяха в Ловеч
не е един и същи мач братле , тоя мач в ловеч който ни отстраниха с дузпи беше преди колко 2-3 , години , а имаше един мач тука в софия който ни отстраниха с дузпи еехеее беше 98 , 99 година мисля може и 2000
Извинявай, подцених те.Помислих те за по-младо фенче. 
_________________ 100
|
Вто Дек 19, 2006 10:24 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
перфектен жребий, повечето искаха да сме домакини на пирин или берое, звучи прекалено добре, за да се сбъдне. друг вариант бяха говедата, много, много трудно, но може би изпълнимо. най-лошият жребий би бил чорбтата. тия където ни хванат, ни бият с колкото си поискат и дано са в другия поток. СЛАВИЯ е на 1/2 финал.
Вто Дек 19, 2006 11:42 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Josif написа: jordas написа: josif написа: Говориш за един и същ мач. А и дуспите бяха в Ловеч
не е един и същи мач братле , тоя мач в ловеч който ни отстраниха с дузпи беше преди колко 2-3 , години , а имаше един мач тука в софия който ни отстраниха с дузпи еехеее беше 98 , 99 година мисля може и 2000
Извинявай, подцених те.Помислих те за по-младо фенче.
абе не съм от най старите  , първия ми мач на славия на който съм бил е с локо горна оряховица в техния град , на връщане от морето с наще отидохме да ги гледаме белите , но съм бил малък и нямам много спомени , помня само че бяхме единствените слависти на стадиона и тия ни гледаха като извънземни 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Дек 19, 2006 11:50 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Nai vajnijat ma4
Dano gi razmajem
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Дек 20, 2006 9:55 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: jordas написа: кофти жребий , поне мача да беше в софия , въпреки че литекс в мачовете които им гледах не са нищо особенно , не знам има време до тоя мач ако наще са решили да направят нещо тоя полусезон сега е момента , колко пъти тия ловешки селяни са ни черна котка за купата , преди колко години беше ни биха с дузпи на нашия стадион и се класираха , после от 2-0 в първиа мач за нас ни отстраниха с победа в ловеч, ще видим, но не съм оптимистично настроен ! Говориш за един и същ мач. А и дуспите бяха в Ловеч.
не е един и същи мач
аз бях на мача в София с дузпите...смачкахме ги..целия мач ги газихме...ама накрая Вутов ни еба мамицата....паднал на земята се протяга и хваща топка под гредата:(
|
Сря Дек 20, 2006 1:47 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
makaveli написа: Josif написа: jordas написа: кофти жребий , поне мача да беше в софия , въпреки че литекс в мачовете които им гледах не са нищо особенно , не знам има време до тоя мач ако наще са решили да направят нещо тоя полусезон сега е момента , колко пъти тия ловешки селяни са ни черна котка за купата , преди колко години беше ни биха с дузпи на нашия стадион и се класираха , после от 2-0 в първиа мач за нас ни отстраниха с победа в ловеч, ще видим, но не съм оптимистично настроен ! Говориш за един и същ мач. А и дуспите бяха в Ловеч. не е един и същи мач аз бях на мача в София с дузпите...смачкахме ги..целия мач ги газихме...ама накрая Вутов ни еба мамицата....паднал на земята се протяга и хваща топка под гредата:(
И то след като замени Ставрев, който получи червен картон, беше гадно, а кюфтето беше направил билетите по три лева и много хора останаха навън, в онова време три лева бяха голяма сума за фалиралата държава...
Единственото гадно нещо в този жребии е, че по пътя към купата не можем да избегнем животните, мисля, че Литекс ще ги бием, въпреки гостуването.
_________________ 1913
|
Сря Дек 20, 2006 2:53 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
И все пак идеалния вариант:
ПИРИН-Левски
БЕРОЕ-Цска
Литекс-СЛАВИЯ
ЛОКОМОТИВ-Вихрен
ПИРИН-Берое
СЛАВИЯ-Локомотив
СЛАВИЯ-Пирин

_________________ 1913
|
Сря Дек 20, 2006 2:58 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Божо написа: И все пак идеалния вариант: ПИРИН-Левски БЕРОЕ-Цска Литекс-СЛАВИЯ ЛОКОМОТИВ-Вихрен ПИРИН-Берое СЛАВИЯ-Локомотив СЛАВИЯ-Пирин 
Хахахахахахахахахахахахахах, чаки аз щи кажа и точни резултати:
ПИРИН-Левски 5:0
БЕРОЕ-Цска 6:1
Литекс-СЛАВИЯ 0:1
ЛОКОМОТИВ-Вихрен 3:1
ПИРИН-Берое 8:1
СЛАВИЯ-Локомотив 1:0
СЛАВИЯ-Пирин 1:0 
Сря Дек 20, 2006 7:58 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: Божо написа: И все пак идеалния вариант: ПИРИН-Левски БЕРОЕ-Цска Литекс-СЛАВИЯ ЛОКОМОТИВ-Вихрен ПИРИН-Берое СЛАВИЯ-Локомотив СЛАВИЯ-Пирин  Хахахахахахахахахахахахахах, чаки аз щи кажа и точни резултати: ПИРИН-Левски 5:0 БЕРОЕ-Цска 6:1 Литекс-СЛАВИЯ 0:1 ЛОКОМОТИВ-Вихрен 3:1 ПИРИН-Берое 8:1 СЛАВИЯ-Локомотив 1:0 СЛАВИЯ-Пирин 1:0 
не ще се утепаме да вкарваме бе 
|
Сря Дек 20, 2006 8:52 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
_________________ 1913
|
Сря Дек 20, 2006 9:51 pm |