Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
 Чавдар Янков
Немската преса е критична към българския национал
Хановер най-вероятно ще се откаже от услугите на българския национал Чавдар Янков след края на сезона и няма да плати исканите от Славия 2 млн. евро за откупуване на правата му, твърди местният вестник "Нойе Пресе".
Напоследък треньорът Дитер Хекинг критикува необичайно остро българина.
"В последните мачове имаше ситуации, в които Янков просто оставаше на едно място. Много е флегматичен, а това не може да се случва по време на мач. Той трябва да работи по този въпрос", категоричен е Хекинг.
В същия тон е и коментарът на другия местен вестник "Хановерше Алгемайне".
Само преди няколко дни клубът купи опорния халф на Вердер Леон Андреасен. Янков бе титуляр за Хановер до 67-ата минута при загубата с 1:2 от Нюрнберг.
Нед Дек 17, 2006 9:09 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3233 Местоположение: Гетото
|
Еми като не им харесва , на Овча Купел е винаги добре дошъл !!! 
Нед Дек 17, 2006 11:32 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Венцислав Стефанов: Сериозни клубове искат Чавдар Янков
18 декември 2006 | 03:17 | Агенция "Фокус"
София. “Сериозни европейски клубове искат Чавдар Янков. Той е български национал и заслужава да играе в по-добър клуб от германския Хановер, където е под наем до края на сезона. Същото е положението с Благой Георгиев в Цървена Звезда”, заяви президентът на Славия Венцислав Стефанов пред Дарик радио.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Дек 18, 2006 9:58 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Поредния опит да смъкнат цената на Чавдар. Но все пак има истина в написаното в немската преса. Чак трябва да вложи и поне малко агресия в играта си.
|
Пон Дек 18, 2006 10:13 am |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
Tony Adams написа: Поредния опит да смъкнат цената на Чавдар. Но все пак има истина в написаното в немската преса. Чак трябва да вложи и поне малко агресия в играта си.
Съгласен!
_________________ www.prosport.bg
|
Вто Дек 19, 2006 1:06 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
заслужават да играят в по-големи клубове ама напоследък и двамата не го показват...не искам да се връщат в Славия...ако това се случи за тях ще е срив, ще изпаднат в дупка и само един Господ знае дали някога ще се съвземат пак....Чаво наистина ми е един от любимите футболисти и се надявам да покаже какво може...защото той наистина го може!!!
|
Чет Дек 21, 2006 9:59 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Чавдар Янков: Искам да остана в Хановер
22 декември 2006 | 18:34 | Агенция "Фокус"
София. Футболистът на Хановер Чавдар Янков заяви пред Дарик Радио, че иска да остане в настоящия си отбор за по-дълго време. “Всички в отбора са доволни от завършека на сезона и от 11-то място. Можеше и да е по-нагоре, но загубихме нелепо някои точки. Като цяло добър полусезон. Надяваме се втория да бъде по-успешен”, коментира Янков. “Не съм говорил с никой от клуба за това дали ще оставам. В договора ми има точка, която гласи, че до април месец Хановер трябва да потвърди дали оставам или не. Има време, ще разговаряме и ще видим. Не знам за никакъв друг интерес към мен и за първи път чувам за изказването на Венци Стефанов. Моята цел е да продължавам с Хановер и да останат доволни от мен, защото там ми харесва. Други отбори не ме интересуват”, категоричен е българският национал. “Ясна е целта на националния отбор – да се класираме за европейско първенство, за да може да сме на терена и нашите привърженици да ни гледат”, завърши Чавдар Янков.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Дек 22, 2006 9:33 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Българският национал Чавдар Янков остава проблемният случай в състава на Хановер 96, пише местното издание “Нойе Пресе”. 22-годишният халф играе за Хановер, като е взет под наем до края на сезона. Хановер може да го купи след този период, но в никакъв случай няма да плати исканите от Славия два милиона евро. Нещата изглеждат като на раздяла. Наистина, Янков може много, но изглежда никъде не пасва истински. Не е нито дефанзивен халф, нито плеймейкър. И на двете позиции е използван като временно решение, коментира изданието. Президентът на клуба Мартин Кинд се е заел със задачата да реши проблемите с изтичащи договори в тима, като играчите без договори след края на сезона са Алтин Лала, Винисиус, Чавдар Янков и Ерик Йендрисек.
май за съжаление наистина е така:(
дано не се запази като тенденция и в новия му отбор (ако се раздели с Хановер де)
|
Пет Яну 05, 2007 8:09 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Дам , дано........
Пет Яну 05, 2007 12:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Чисто и просто Хановер е отборче без особено големи възможности - финансови и кадрови. Нямат и големи традиции. Сега приказват небивалици, за да смъкнат цената на Чавдар и да оправдаят пред феновете си евентуалната раздяла. На мен това ми звучи повече като презастраховка отколкото като реална оценка за неговите безспорни качества.
Ясно, че не е типичен дефанзивен халф, още по - ясно е, че не е типичен плеймейкър. От вторите почти няма в отборите, които практикуват модерен футбол. Все ще му се намери по - добър вариант от Хановер, най - малкото защото е титуляр в националния отбор.
|
Пет Яну 05, 2007 3:20 pm |
|
 |
|