Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 10:33 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Представянето в националния - решаващо за Футболист №1 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Божо написа:
Последният, наистина силен мач на Бербо, беше в Загреб, при 2:2 срещу Хърватия.

Именно.

Сря Дек 20, 2006 10:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Явно просто разбираме класацията по различен начин. И явно аз я рабирам погрешно, защото според мен футболист на годината трябва да бъде най-силно игралият играч през годината. Явно в нашата анкета, също както и в международната се гледа дали си играл силно в няколко мача.
Гледах голяма част от мачовете на Атлетико през пролетта, никъде Марто не впечатли, през есента пък е контузен...
Все едно, дано се оправи по-скоро и да играе, както в няколкото мача на националния отбор през целия сезон и за България, и за Атлетико, Марто го заслужава.

Сря Дек 20, 2006 10:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
с риск да ме нападнате ще кажа, че и Маерто няма силен мач за националите. Ок, вкарал е голове, с които имаме все още живи някакви надежди (не за дълго), но като цяло играта му е под всякаква критика...головете му са моментни изригвания...иначе само ръкомаха и псува!! Един път не се е върнал да помогне в защита....лично аз не помня скоро толкова слаб национален отбор и МАрто с нищо не помага да се измъкнем от дупката си...ако да си лидер е да псуваш повече от другите ок!! А и пак повтарям - това "лобиране" ме изнервя до крайна степен...тоя парцал Стоичков иска да командва всичко и навсякъде...а именно той е човека, който прееба единсвените ни шансове за голямо първенство - младежите!!

Чет Дек 21, 2006 9:55 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
нито един наш футболист не играе в европейски гранд и през годината не е направил нещо впечатляващо като спечелване на голям трофей или пъ к да остави ярка диря в международните срещи.
напълно закономерно са избрали за аршин националния отбор. странно е избирането на радомиров за спортсмен номер едно. лусио вагнер примерно навъртя повече от 40 мача през годината и игра страшно чисто, въпреки че неговият пост позволява по - твърда игра.

Чет Дек 21, 2006 1:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
... Стоичков иска да командва всичко и навсякъде...а именно той е човека, който прееба единсвените ни шансове за голямо първенство - младежите!!

Имам въпросю:
Догодина по това време, когато стягаме куфарите за Австрия и Швейцария ще поискаш ли извинение от ИЦО за квалификациите си?

пс: с този испанец, който свири мача и целия мъжки отбор нямаше шанс срещу Белгия.

Пет Дек 22, 2006 1:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Божо написа:
makaveli написа:
... Стоичков иска да командва всичко и навсякъде...а именно той е човека, който прееба единсвените ни шансове за голямо първенство - младежите!!

Имам въпросю:
Догодина по това време, когато стягаме куфарите за Австрия и Швейцария ще поискаш ли извинение от ИЦО за квалификациите си?

пс: с този испанец, който свири мача и целия мъжки отбор нямаше шанс срещу Белгия.

а след като се върнем от европейското за което съм почти 90% сигурен че няма как да се класираме с тоя некадърен трениор , но да преположим че чудото стане , та след като се върнем с голова разлика 1-20 , няма ли да ти се иска да напсуваш в очите тоя наглец харманлийски !

пс. откакто стоичков е начело на националния отбор не ми е харесал нито един мач , този човек може единствено да създава интриги и да псува по журналисти!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Дек 22, 2006 2:58 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
В досегашните мачове прави впечатление стилът, който налага Херо. Ако се класираме, негова ще е заслугата. Ицо ходи костюмиран по тренировките и си лафи по телефона, а като се появи някоя камера- почва да подвиква към терена. Неговият принос са няколкото странни повиквателни и още по - странните смени на схемите по време на мач.
Ако и това за манипулацията на анкетата се окаже вярно, не знам какво да мисля за него.
Най - големият печеливш от цялата церемония стана Димитър Бербатов, който прояви мъжество и дойде на връчването, за разлика от някои ощипани кокони.

Пет Дек 22, 2006 11:45 am
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
А защо няма най-добър защитник?

Пет Дек 22, 2006 12:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
amiaz написа:
А защо няма най-добър защитник?

Защото в българския футбол се играе без защитници. Мачовете са красиви с доста голове. Е вярно, че повечето са в едната врата, ама нали най важното са головете във Футбола. За справка: примери колкото щеш. :lol: :lol: :lol:

Пет Дек 22, 2006 5:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Божо написа:
makaveli написа:

Имам въпросю:

да поискам извинение от човек като него...едва ли може да се случи. Човек, който удря с колата си колата на някаква жена и след това си тръгва и навсичкото отгоре я псува, човек, който не си плаща данъците защото бил допринесъл за славата на България, човек, който си купува жилище за жълти стотинки, човек, който държи сметка на Каролев(един от най-добрите икономисти) къде е учил и какъв е, човек който си вре носа навсякъде и се мисли за Господ?!?!
Не, няма да му се извиня.
Писнало ми е от катили, а за мен той е точно такъв - арогантен селянин, който си мисли, че е велик и му е позволено всичко..

От чисто спортна гледна точка - направи един куп грешки откакто е на поста си. Великите мачове с Румъния или Хърватска бяха спасени с огромна доза шанс...играчите ни не знаят какво да правят с топката...лично аз съм гледал доста футбол но като наща защита няма никъде...с две думи отбора ни е трагичен...хич не ми се вярва, че можем да се класираме...искрено се надявам да го изгонят или поне Херо да поеме по-голямата част от нещата.

Може да е бил голям футболист, но това неоправдава държанието му, а тренъорските му качества са доста съмнителни...

Божо, честно казано ти се възхищавам на оптимизма...наистина ми се ще да се класираме, но ако нещата продължават да (НЕ) се развиват по същия начин....нищо розово не ни чака

Пет Дек 22, 2006 6:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща