„"Левски"” – "ВЕРДЕР” бисер от форумите на Топспорт
Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
ivcho написа: Tony Adams написа: В текста.... И какво от това, че няма сравнение с друг БГ тим ?! То от съдържанието на тескта може да разбереш що за изрод го е писал и на кой отбор е привържъник. Писна ми да гледам само завист и злоба. Само "Левски".
Какво му е на съдържанието на текста?  Ти нещо друго ли видя по време на мачовете?  Дано не дойде ден да ти завиждаме за 6 (шест!) поредни загуби!
Самолетки! 
|
Чет Дек 21, 2006 9:05 pm |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
bodzhov_zv написа: В т. нар. "ода" не виждам нито една нецензурна дума, дори и в чалга - стил (по подразбиране). Ако тръгнем да забраняваме подобни постове (при това в "Кафе"), ще се върнем във времето на "Работническо дело". Нашият форум е самомодерираща се трибуна, от която често произлизат новини, и в която всеки може да каже каквото му е на сърцето, стига да не псува хамалски по другите потребители и Славия. В този ред на мисли, не виждам причина за каквито и да било възмущения. И аз казвам: Само "Левски"! (да не се бърка с ""Левски"", защото по - голямо кощунство и изродщина от това да кръстиш отбор на национален герой, няма).
Още някой изпълнене с завист чорбар няма ли да си даде мнението...
От където се връщаме, Вие там няма да бъдете НИКОГА.
|
Чет Дек 21, 2006 9:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Не искам да те обидя, но наистина не разбрах какво си искал да кажеш. От правописа ще да е... Що се отнася до Славия, ние този път отдавна сме го минавали. Отидете на полуфинал и ще говорим.
|
Чет Дек 21, 2006 9:12 pm |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
bodzhov_zv написа: Не искам да те обидя, но наистина не разбрах какво си искал да кажеш. От правописа ще да е... Що се отнася до Славия, ние този път отдавна сме го минавали. Отидете на полуфинал и ще говорим.
абе ти за кво залафи изобщо ?!?! какво ми говриш за Славия. Аз нещо за нея казал ли съм ?! Освен ако автора на темата не е Славист.. което ще е наистина тъжно. Мисля че само чобрар може да съчини подобно нещо, но ако е славист.. много тъжно 
|
Чет Дек 21, 2006 9:24 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Предполагам знаеш, че си в славистки форум. Ако искаш да водиш свинско-говежди спор, то определено не тук е мястото.
|
Чет Дек 21, 2006 10:39 pm |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
Tony Adams написа: Предполагам знаеш, че си в славистки форум. Ако искаш да водиш свинско-говежди спор, то определено не тук е мястото.
Моля?! Не знам кой го води спора.. автора на темата ?! и ти ми казваш че той е славист ?! мн лошо не знаех че славистите са завистливи към "Левски"..
|
Чет Дек 21, 2006 10:46 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
офффф господин лефскарчо- това е секция за смях и забава- ако си достатъчно дикел ще видиш, че човека който пуска темата цитира някой друг, който е написал това някъде другаде ! Стига ми се прави на неоправдана девойчица - туй е положението вас никой не ви обича. Нали знаеш - говедото си е говедо дори на Ноу Камп. Така че или мирясай или ходи да си дърлиш в някой друг форум ! А и бтв няма за какво да сме завистливи към вас- не ние станахме за смях в Европа- иначе ай със здраве и мн. се такиз ивропейски успехи  !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Дек 22, 2006 12:36 am |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
Стефан написа: офффф господин лефскарчо- това е секция за смях и забава- ако си достатъчно дикел ще видиш, че човека който пуска темата цитира някой друг, който е написал това някъде другаде ! Стига ми се прави на неоправдана девойчица - туй е положението вас никой не ви обича. Нали знаеш - говедото си е говедо дори на Ноу Камп. Така че или мирясай или ходи да си дърлиш в някой друг форум ! А и бтв няма за какво да сме завистливи към вас- не ние станахме за смях в Европа- иначе ай със здраве и мн. се такиз ивропейски успехи  !
Добре де и кво като той не го е писал ?! За кво разпространява такава глупости ?! Не сте никакви българи. Помислете над това.
|
Пет Дек 22, 2006 4:59 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
ivcho написа: Стефан написа: офффф господин лефскарчо- това е секция за смях и забава- ако си достатъчно дикел ще видиш, че човека който пуска темата цитира някой друг, който е написал това някъде другаде ! Стига ми се прави на неоправдана девойчица - туй е положението вас никой не ви обича. Нали знаеш - говедото си е говедо дори на Ноу Камп. Така че или мирясай или ходи да си дърлиш в някой друг форум ! А и бтв няма за какво да сме завистливи към вас- не ние станахме за смях в Европа- иначе ай със здраве и мн. се такиз ивропейски успехи  ! Добре де и кво като той не го е писал ?! За кво разпространява такава глупости ?! Не сте никакви българи. Помислете над това.
Се едно аз да кажа,че като не викаш за ЦСКА например (давам пример с ЦСКА,защото си левскар),не си българин?Малко тъпо ми звучи ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Дек 22, 2006 5:19 pm |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
jjfoxi написа: ivcho написа: Стефан написа: офффф господин лефскарчо- това е секция за смях и забава- ако си достатъчно дикел ще видиш, че човека който пуска темата цитира някой друг, който е написал това някъде другаде ! Стига ми се прави на неоправдана девойчица - туй е положението вас никой не ви обича. Нали знаеш - говедото си е говедо дори на Ноу Камп. Така че или мирясай или ходи да си дърлиш в някой друг форум ! А и бтв няма за какво да сме завистливи към вас- не ние станахме за смях в Европа- иначе ай със здраве и мн. се такиз ивропейски успехи  ! Добре де и кво като той не го е писал ?! За кво разпространява такава глупости ?! Не сте никакви българи. Помислете над това. Се едно аз да кажа,че като не викаш за ЦСКА например (давам пример с ЦСКА,защото си левскар),не си българин?Малко тъпо ми звучи ...
Е да ама поне не съм седнал да пиша глупости за тях и да завиждам (не, че има за какво, но говоря принципно). Не е ли по-добре ? Вие този вариант не го знате...
Искам да направя едно уточнение. Нямам нищо против Славия, напротив. Прирсъствал съм на много мачове и това е 2рия отбор на който симпатизирам. Но автора на темата ме изнерви до краен предел с пусканете на това писание. Дано е ЦСКАР, а не Славист, защото си мислех, че феновете на Славия не са откачени като тези на ЦСКА.
Весели Празници.
|
Пет Дек 22, 2006 5:39 pm |
|
 |
|