Автор |
Съобщение |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
 Административно активиране на нови потребители
След целия този спам, който ни заля в последните месеци с BlackWind решихме да въведем крайна мярка - всички нови потребители ще бъдат активирани по административен път. Така се слага край на лишените от смисъл постове...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Съб Дек 23, 2006 11:51 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Май това ще се окаже най - ефикасното решение на въпроса. Днес не съм видял спам, освен да е имало и да сте го изчистили...
|
Съб Дек 23, 2006 9:20 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Не, няма нови мнения. Мярката проработи. Имам само дузина съобщения по мейла за активиране на потребители.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Съб Дек 23, 2006 10:04 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Браво по добре така , защото последния месец не можеше да се чете форума като хората

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Дек 23, 2006 10:20 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Наистина по - добре така. Дано не ощетим някой истински кандидат за потребител, но това са бели кахъри в сравнение с предишното положение.
|
Съб Дек 23, 2006 10:28 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
хммммм знам ли 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
Последна промяна jordas на Съб Мар 24, 2007 9:21 pm, променена общо 1 път
|
Нед Дек 24, 2006 12:14 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Дано - и аз подкрепям идеята, че така е по-добре?
Нед Дек 24, 2006 11:06 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Пичове аз съм на различно мнение от вашето....ето например сестра ми която живее в чужбина и въпреки че не се интересува много от спорт изяви желание да се регистрира в форума и да напише нещо по повод на успеха на албена и максим....и какво стана.... пише и че ще и бъде изпратен мейл който потвърждава нейната регистрация, но такъв мейл още не и е изпратен....сигурен съм че има и други потребители които биват ощетени...дори и някой фен на друг отбор да се включи в форума става интересно защото неговото включване може да провокира някоя полезна дискусия...не е казано че всички новорегистрирани трябва да са хейтъри които само спамят темите....така ставаме едно затворено общество което не приема нови участници и лишаваме много наши фенове от възможността да си кажат мнението по дадена тема!!! Мойто мнение е че трябва да върнете старата форма на регистрация.... 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Мар 24, 2007 9:20 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Старата форма на регистрация е много удобна в "мирно" време. Сега има по 40-50 регистрации на ден, 99% от спам ботове, ръсещи линкове към вируси или обикновен спам.
Моята скорошна адм. "примоция" е свързана главно с бързото активиране на реални потребители.
При регистрация на нов потребител получавам автоматичен мейл от forum@slaviasofia.com . Тези писма понякога са по около 8-10 на час. По тях много трудно може да бъде определено кой е бот и кой е истински потребител. При регистрация ми пишете на адрес bodzhov@gmail.com, за да ви активирам акаунтите своевременно. Нямам достъп до другите пощи @slaviasofia.com, затова ви давам и тази алтернатива. Но пишете дубъл и до там.
Това се прави с цел да защитим форума и потребителите от вируси и спам.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Юли 07, 2007 3:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
99% от ботовете ползват следните мейл домейни:
@canadianhomeschool.com
@mail.ru
@rambler.ru