Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 11:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Ратко Достанич пое ОФК Белград 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Ратко Достанич пое ОФК Белград
Какво да кажем?

25 декември 2006 | 19:48 | Агенция "Фокус"

Белград. Бившият треньор на Цървена Звезда и Славия (София) Ратко Достанич пое ОФК Белград, съобщава Reuters. Достанич, който изкара два еднакво слаби престоя в Славия е изключително доволен от новото предизвикателство. “На няколко пъти бях близо до треньорския пост в ОФК Белград, но винаги нещо се случваше в последния момент. За мен е чест да съм част от този отбор и се надявам да оправдая очакванията към мен”, сподели специалистът на специална пресконференция. 47-годишният треньор ще замени на поста Слободан Кръчмаревич, който изведе ОФК до 3-то място на зимната пауза.

Пон Дек 25, 2006 8:03 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Това, ако е истина... Не знам. Трябва ни по - добър треньор, да видим на кого ще се спрат шефовете.

Пон Дек 25, 2006 8:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бахти - усъмних се и потърсих в сайта на Ройтерс и верно излезна това ....

Цитат:
Ratko Dostanic takes over as OFK Belgrade coach
Mon Dec 25, 2006 5:07 PM GMT
Email This Article | Print This Article | RSS [-] Text [+]
BELGRADE, Dec 25 (Reuters) - Former Red Star Belgrade manager Ratko Dostanic took over at city rivals OFK on Monday after returning to the Serbian first division from Bulgarian side Slavia Sofia.

Dostanic, who had a barren season at Red Star in between two equally lean spells with Slavia, was delighted with the move.

"I was close to geting appointed at OFK several times in the past but something always came up. I am honoured to be here now and I hope to live up to the club's expectations," he told a news conference.

The 47-year-old manager has replaced Slobodan Krcmarevic, who guided OFK to third place in the Serbian first division at the mid-season winter break.

OFK Belgrade are away to seventh-placed Banat Zrenjanin when the league resumes on February 17

Абе чудно ми е от кога стнахме толкова известни та първо в Ройтерс да се съобщава :shock: . Нещо ми намирисва ! Но ако е така- отново става ме за смях :oops: !

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Дек 25, 2006 8:22 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Това, ако е истина... Не знам. Трябва ни по - добър треньор, да видим на кого ще се спрат шефовете.

:D Как на кого - на Слободан Кръчмаревич, който изведе ОФК до 3-то място на зимната пауза. :D

Дано да спрат с тези сръбски треньори.

Пон Дек 25, 2006 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:shock: аре стига бе, не може да е истина, ма що в ройтер чак...
обаче ако е ще да е като коледен подарък от ръководството
да ви е честит новия (вече не знам кой за последните няколко години) треньор :D

некем срби

от www.ofkbeograd.co.yu:
Цитат:
Posle plavo-belog koktela u hotelu Balkan održana je konferencija za štampu, na kojoj je sportski direktor Dražen Podunavac prisutnim novinarima predstavio novog šefa stručnog štaba Ratka Dostanića. Gospodin Dostanić se obrati novinarima i rekao: " Čast mi je što sam došao u OFK Beograd, klub sa dugom i bogatom istorijom. Nadam se da ću ostvariti rezultate koji se od mene očekuju!".
явно е вярно

Пон Дек 25, 2006 8:53 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Еми извинете ме за израза ама мама му дееба на тъпия сърбин !
Не знам дали за добро,или за лошо си е отишъл,но го прави като типично лайно ! :evil:
Ако е вярно,вероятно ще ни поеме Альоша ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Дек 25, 2006 10:08 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А спомняте ли си думите, че ще гради отбор за догодина, не се замислил при предложението на Венци, че обещава успехи в бъдеще, до 2-3 години шампионски амбиции...

Ако това е истина, че отива в ОФК, лично му пожелавам да се провали тотално. Нещастник.

Пон Дек 25, 2006 10:33 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
е*ати коледната изненада...

Пон Дек 25, 2006 10:37 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Този човек си е въздухар. Един договор не си е изпълнил. Дано обаче ръководството да спре с такива временни назначения и да намери кадърен треньор, който със сигурност да остане поне до края на другия сезон.

Пон Дек 25, 2006 10:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
При всички положения, тази внезапна промяна показва, че между двете страни:
- Ръкводство /Стефанов/ и
- Треньор /Достанич/
отношенията НЕ са наред.
Явно в конкретния случай причини има и в двете страни. Защо се назначава този треньор, който след кратко време така трябва да зареже работата?
А наистина без сериозна кадърна и продължителна работа на треньорския пост, никой отбор НЕ може да постига нормални резултати.

Пон Дек 25, 2006 11:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 49 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща