Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 7:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Ратко Достанич пое ОФК Белград 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ratko e super kurva i nisto ne opravdava protivnoto zastoto:

1. Mnogo dobre znaeche kude idva - ne viarvam WC da mu e obestaval super selektsia

2. Samoto srubsko kopelence povtariache na Debelia prostotiite - za gradeneto na mlad otbor, sobstvenite unochi i t.n.

3. Na niakolko puti KATEGORI4NO izklucho vuzmojnostta povtorno da abdikira

4. Znaeiki, 4e sme stignali dunoto, hvirliache iaki tesli za skorochni dobri rezultati(edva li ne titla do 2-3 godini)

5. Dopredi 10 dni stoeche na suvsem drugi pozitsii, uzvednuj mu dadoha 5 EUR pove4e i toi si oburna zadnika.

Ima nesto hubavo oba4e, 4e edin izmennik po-malko ima na Ovcha Kupel. Jelaia mu profesionalen proval i dano trugvaneto mu da e za dobro za Slavia.

Вто Дек 26, 2006 11:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Жалко бях голям фен на Ратко - но щом Славия е малък отбор за него да върви на майната си.......

Сря Дек 27, 2006 9:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение oligofren e
Sled 4 krag 6te go izritat kato mrasen kotarak ot sme6nijat ofk,i 6te hodi kato nasran i pak 6te vika ama slavia mu e na sarceto samo tam bi mogal da bade trenior i ,maznite mu izkazvanija
Radko ti si kurva,pi4ka ti materina,klochar ciganski ti si sram za Srbie
C C C C
A.C.A.B.

Последна промяна CategoryC на Сря Дек 27, 2006 9:53 am, променена общо 1 път

Сря Дек 27, 2006 9:50 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Няма смисъл да се ядосваме - насила хубост не става.Най ме боли,че Достанич тръби навсякъде че ОФК Белград имали по-големи традиции и история от Славия.Щом така смята подобре че се отървахме от него.

Сря Дек 27, 2006 9:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение kakav ofk
Tam ima 2 otbora Zvezda i Partizan,toi im gi zakopa zvezda6ite antirekordi s nego,da ne mislite 4e Delie samo prostili na toja skapanjak,vijte mu samo prodajnata fizionomiika
Carvulan

Сря Дек 27, 2006 9:57 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
- Г-н Достанич, честита Коледа. Как изкарахте празниците?
- Честита и на вас. Ще кажа, че съм ги изкарал нормално. Хубаво е, когато човек си е вкъщи.

- Предполагам се досещате за причината, поради която ви търсим. Изненадващо напуснахте Славия. Каква е причината?
- Имам семейни проблеми, които ме задържат в Сърбия. Не очаквайте да ви кажа нещо повече, защото това са лични неща.

- Как се разделихте с президента на Славия Венцеслав Стефанов. Явно бързо сте го убедили, че подавате оставка?
- Господин Стефанов ме разбра буквално за две минути. Съжалявам, че така се случва, но знаете, че в живота има моменти, в които нещата те връхлитат и всичко около теб се променя. Ето в такъв момент се намирам.

- Доста бързо си намерихте отбор в Сърбия. Поемате ОФК Београд. Как стана това?
- Помогнаха ми приятели. След като се знаеше, че няма да се върна в България, доста приятели се разтърсиха и така се стигна до разговорите с ОФК Београд. Не съм говорил с ОФК преди месец, да кажем. Нещата се развиха бързо, но едва в последните дни.

- Да ви върна малко към отбора на Славия. Какво свършите и какво не за времето, в което водихте отбора на "белите"?
- В края на есенния дял на шампионата записахме добри игри и вярвам, че оставихме добро впечатление от играта си. Имахме и спадове, но общото ми впечатление от представянето ни е добро. Знаете, че в отбора бяха привлечени доста млади играчи и това е добре за Славия. Ще дойде време, когато в отбора ще има доста собствени кадри.

- Какво е впечатлението ви от работата в школата?
- Добре се работи. Ще кажа и пак ще повторя, че скоро ще видите в първия състав доста собствени кадри. Това е правилният път на работа в България, че и в Сърбия. Трябва да създаваме кадри. Имаме талантливи деца и трябва да ги развиваме при много добри условия.

- Славия изигра няколко слаби срещи, но особено след мача с Рилски спортист се заговори, че е уреден. В този смисъл какви срещи наблюдават зрителите у нас? Можете ли да кажете, като човек от кухнята на родния футбол, че все още има уредени срещи в България?
- Не мога да кажа такова нещо, защото Славия е играла винаги феърплей. Казвал съм го преди, казвам го сега и винаги ще го казвам. Отборът ни не е влизал в никакви машинации. Момчетата винаги са излизали, за да спечелят мача. Винаги сме играли за победа. Имахме и спадове в играта, но това е нормално. Не е нормално, ако нямаш спадове.

- Срещу "Левски" и ЦСКА не се представихте на ниво. Какво не ви достигна в тези срещи и с какво Славия изостава от грандовете?
- За да се изравни Славия с "Левски" и ЦСКА са необходими две неща. Първо, няколко класни попълнения - поне 2-3, които да вдигнат тонуса в отбора и да му дадат още по-голямо самочувствие. Второ, търпение и сериозна работа в продължение на около три години. Тогава ще видите резултатите. Ръководството на клуба е тръгнало по този път и вярвам, че той е правилният.

Сря Дек 27, 2006 10:36 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Дано повече да не се връща тоя нещастник.

Сря Дек 27, 2006 11:53 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
Дано повече да не се връща тоя нещастник.

след някоя друга година нищо чудно, а може и по скоро ако в сърбия не му тръгне , 10 години се въртим в кръг , нямаме грам прогрес , единствено трансферите на благо и чавдар които не могат да се нарекат успешни общо взето , и новия терен това е

Изображение
www.zone1913.com

Сря Дек 27, 2006 5:58 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Венцеслав Стефанов: Да върви по пътя, който си е избрал

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на въпросите на "7 дни спорт" относно треньорската криза в отбора.

- Г-н Стефанов, кога разбрахте за решението на Ратко Достанич?
- Знаех още преди седмица. Ратко каза, че има проблеми. Постъпихме човешки и го пуснахме. Нямаше да е морално да го задържим в Славия. А пък и знаех, че дори да остане, вече няма да е същото. Човек не може да работи пълноценно, когато мисълта му е някъде другаде.
- Изненада ли ви договорът, който Достанич подписа с ОФК Београд?
- Да, това бе изненада и за мен. Не знаех за подобна оферта. Право на Достанич е да търси развитие, да си намери работа там, където му е най-удобно. Ние се разделихме като приятели. Нека всеки поеме пътя, който сам си е избрал. Насила хубост не става. Не можеш насила да заставиш човек да прави това, което вече не му е по сърце.
- Альоша Андонов само временен вариант ли е?
- Той ще наследи Ратко, всичко останало зависи само от него. Ще го оставим дo лятото, резултатите ще решат бъдещето му в отбора. Всяко зло за добро. Дано най-накрая и на Славия се случи нещо хубаво.
- Разделихте се с Ратко, но до началото на подготовката има само една седмица. Работите ли по селекцията?
- Единственото ново попълнение до момента е македонецът Славчо Георгиевски от Вихрен. Той е добър футболист, не е лeсно да си национал. Няма значение на коя страна.

ИзображениеИзображениеИзображение

Сря Дек 27, 2006 8:49 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Треньорът: Все нещо ми се изпречваше

Ратко Достанич бе представен като новия треньор на ОФК Београд на коктейл в хотел "Балкан" в Белград. Той говори пред сръбските медии. Ето какво каза вече бившият треньор на Славия.
- Винаги търся най-доброто във футбола, искам европейски изкушения. В Славия това бъдеще бе невъзможно, защото отборът залага на школата и младите играчи. Тръгнах си по лични причини. Освен това в Славия нямах възможност да преследвам предизвикателства. Това не е отбор, който си поставя за цел най-доброто класиране. Не обичам посредствеността, а да съм най-добрият. На няколко пъти имах предложение от ОФК Београд, но все нещо се изпречваше на пътя ми - или работата ми в България, или... И тогава, и сега ОФК е голямо предизвикателство, има традиции, амбициозно ръководство, високи цели. Това се покрива с моите желания.

Вашият коментар

педал

ИзображениеИзображениеИзображение

Сря Дек 27, 2006 8:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща