Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 8:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Благо & Цървена Звезда!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Моите уважения към Балго, обаче напоследък почва адски много да наподобява Божинов, с който наскоро имаха някаква благотворителна изяла (и Алисия беше там). Много голяма уста, а реално не е направил нищо особено. И за националния отдавна не е имал добър мач. Гледах го с мамалигите - направи едно хубаво центриране, което можеше да доведе до гол, обаче в останалото време имаше доста ентусиазъм в действията му и много нисък КПД. Щом и в Звезда, които нямат проблеми в сръбското първенство не е успял да блесне, значи нещата не са на добре. Дано да се стегне, да осъществи добър трансфер в някой от тези отбори, за които разправя и оттам кариерата му да тръгне нагоре.

Вто Яну 02, 2007 11:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе и за мене благо си стана типичен звездолин , с божинов все едно една майка ги е раждала , с тая разлика че оня играе в италия а благо в сърбия , а и да си призная винаги съм бил по голям фен на чавдар янков отколкото на благо , разлика от тука до небето , жалко че и на чаво не му върви в германия

Изображение
www.zone1913.com

Сря Яну 03, 2007 3:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Грешката и на двамата - Благо и Карамелчо, им е в медийните изяви. Иначе имат талант, предполагам и че тренират здраво. Щом днес, два дни след Нова Година Благо е тренирал с нас, вместо да почива, значи че все пак проблемите му не са от мързел. Просто трябва да се успокои и да продължава да се старае всеки мач, да прояви малко търпение, а не при всяко затруднение да си вдига самочувствието с интервюта за някое вестниче.

Сря Яну 03, 2007 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ей го пак:

Благой Георгиев подари топки на футболистите на Славия

Халфът на Цървена Звезда Благой Георгиев изненада много приятно бившите си съотборници от Славия съобщи “Дарик радио”. Националът донесе един чувал с топки, който подари на бившите си съотборници. Георгиев се поява на първото събиране на “белите” за 2007 година, за да си честити новата година с играчите и ръководството на тима.

Сря Яну 03, 2007 7:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Какво му е на Благо??? Момчето си е заклето славистче и си идва постоянно на стадиона. Вие медиини изяви. :wink:

Сря Яну 03, 2007 11:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благой Георгиев си търси отбор в Италия

В Цървена звезда бесни, може да глобят българина

Изображение
Благо Георгиев е в Италия, където е преговарял с представители на два местни клуба.

Халфът е собственост на Цървена звезда до 30 юни и в момента има право да подпише предварителен договор с друг клуб, като контрактът ще влезе в сила от 1 юли. Благо заявил на шефовете си в Белград, че ще се забави за лагер-сбора на тима. Той е уверил спортно-техническия щаб, че ще поддържа до 7 януари форма със Славия, след което ще се присъедини към "звездашите".

В Белград обаче разбрали, че Георгиев не е при "белите" и побеснели. Те заплашили, че ще глобят Благо за лъжата и закъснението.

Близки до Благо признаха, че в момента той е на Апенинския полуостров. Националът се е видял с Валери Божинов и е изгледал мача за купата "Берлускони" между Милан и Ювентус. Двубоят се състоя на "Сан Сиро" снощи и завърши 3:2 за "росонерите".

Ден по-рано Георгиев се е срещнал с треньор на тим, подвизаващ се в италианската серия "А". Според непотвърдена информация Благо е придружаван в Италия от шефа на Славия Венцеслав Стефанов.

Нед Яну 07, 2007 12:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ехаа, ако се съберат с Карамелчо в един отбор, пък ако вземат и Ники Михайлов и Ники Петров с тях, ще станат дрийм-тийма на 21-ви век. Не мога да разбера някои хора - проваляш се в Звезда, в слабото сръбско първенство, в което титани като Хайдук Кула се класират за турнирите (т.е. не можеш да се справиш дори срещу слаби футболисти), а искаш да играеш в кaлчото. Да не забравяме че преди това си се провалил и в отбор, изпаднал от Примера. Самочувствието и самоувереността по принцип са добри качества за един голям футболист, ама на някои хора ийм идват прекалено рано и в повече от необходимото.

Пон Яну 08, 2007 9:30 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Българският национал Благой Георгиев и съотборниците му от Цървена звазда разполагат с по близо 51 лева на ден, изчислиха сръбските медии. Футболистите на шампиона на западната ни съседка са получили по 430 евро за 16-те дни, през които "червено-белите" са на подготовка в испанския курорт Марбея.

Всички от групата на Цървена звезда обаче са изключително доволни от условията в хотел "Палас". Новоиграденият четиризвезден обект предлага всички екстри на футболисти и треньори, като в допълнение "звездашите" разполагат и с два напълно затревени терена, които са отдалечени само на 4 км от хотела.

Единственият проблем за групата от Сърбия бил, че по пътя до тренировъчните игрища има голям брой "легнали полицаи", което удължава пътуването на тима на 20 минути.

Пон Яну 15, 2007 1:40 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Интересно за лагера в Кипър Дебелият колко ще раздаде на нашите?

Пон Яну 15, 2007 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благой Георгиев: През пролетта ще видите истинския Благо
Изображение
Благой Георгиев и сътборниците му от Цървена звезда се готвят за пролетния дял от сръбското първенство в испанския курорт Марбея.

Лични проблеми ми пречеха да покажа на какво съм способен, твърди халфът

Българският полузащитник на Цървена звезда Благой Георгиев заяви, че е готов да покаже истинските си възможности през пролетния дял на първенството в Сърбия. Националът ни се присъедини към шампиона на западната ни съседка през лятото на 2006 година, като играе в Белград като преотстъпен до юни 2007 година.

"Знам, че от мен се очакваше много, а и знам, че мога много повече от това, което показах през есента. Наясно съм, че трябва да работя повече, за да достигна формата, в която бих желал да се намирам. Както е известно, имах много лични проблеми и това е една от причините за слабите ми мачове до момента. Но все пак за мен най-важното е, че отборът постигаше победи и имаме достатъчно голяма преднина, която ни гарантира спокойно начало на пролетния полусезон", заяви Благо.

Бившият футболист на Славия и Алавес добави, че е оптимист преди подновяването на сръбското първенство и вярва, че Цървена звезда ще изпълни целта си да спечели двата трофея - първенството и купата.

Относно спекулациите за бъдещето си в тима, Георгиев заяви, че ще играе с пълни сили до края на договора си със Звезда и ще бъде напълно концентриран да покаже най-добрата си форма през пролетта.

"Не мога да се съглася с твърденията, че миналата година съм сгрешил, като преминах в Цървена звезда. Моето желание тогава бе да играя в отбор, който има големи амбиции, а "червено-белите" са точно такъв отбор. Жалко само, че не успяхме да постигнем повече в Европа", съжалява Благо.

Полузащитникът отрече и тиражираните слухове, че е закъснял за началото на подготовката на тима, тъй като е бил на гости на съотборника си в националния отбор Валери Божинов в Италия.

"Това изобщо не отговаря на истината. Наистина, бях при Валери за един ден, но причините, поради които закъснях, са от съвсем друго естество. Освен това треньорското ръководство и ръководителите на клуба бяха уведомени за всичко и получих позволение да се върна в Белград ден по-късно от останалите. Няма нито нещо сензационно в това", завърши халфът.

Благо се е нахъсал - това ми харесва! :)

Вто Яну 16, 2007 8:08 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща