Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Започнахме подготовката!!!
Автор |
Съобщение |
matador
Напреднал
|
 Започнахме подготовката!!!
Йордан Петков дойде на стадиона и ще подпише вероятно за 2,5 години, какъвто е и договора на Георгиевски. Други нови попълнения няма. Отборът ще прави изследвания днес и утре, като в петък рано сутринта заминават за Белмекен за първи лагер. Първата контрола е на 28-и януари с Пирин на стадиона. След това малко в София и после за Кипър.
Няма напуснали, освен двамата освободени, няма и нови. Ще бъдат тествани няколко момчета от школата, каза още Альошата...като в това число не влизат познатите ни вече М. Стефанов, Игнат и Митето Воденичаров.
Благо тренира с отбора и донесе една торба топки „Фийвър нова“ - подарък от него. Чавдар беше до вчера в софия, но си замина. Митето Рангелов почна в Страсбург на 29-и декември.
Общо взето е това от 1-ата тренировка. а,да – Венци не дойде, а групата ще бъде от 24 човека
|
Сря Яну 03, 2007 1:30 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
А Поледица май си тръгва от Славия без нито един мач,защото Альошата
(големият специалист) не го одобрява-инфото е от 24Часа
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Яну 03, 2007 3:36 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Neznam kude go vidq Blago ,az lichno ne go zarnah dnes ! Inache az moga da dopalnq che Poledica se poqvi na stadiona ,no ne trenira ,no moje bi utre s 2-rata grupa ot otbora shte zapochne.Doide i Slavcho Georgievski-ot prav pogled i ot tova kak otgovarqshe na vaprosite ot jurnalistite za men sadq che e dobro momche i spomena che obicha da igrae i za fenovete ne samo za otbora  . Samata trenirovka beshe begovi-test na koito nai-dobre se predstavi Kymyrjiev!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Яну 03, 2007 5:15 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
Благо дойде с джип с белградска регистрация! А кой как отговаря, специално за Георгиевски, дреме ми, ако нищо не играе. Трябваше да бъде взет Сержиньо, а не тоя македонски травестит
|
Сря Яну 03, 2007 5:49 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
TOTO_SLAVISTA написа: Neznam kude go vidq Blago ,az lichno ne go zarnah dnes...
vlezna to4no kogato mina onq s sinioto 6al4e  se6ta6 li se
Сря Яну 03, 2007 6:06 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
mittag написа: TOTO_SLAVISTA написа: Neznam kude go vidq Blago ,az lichno ne go zarnah dnes... vlezna to4no kogato mina onq s sinioto 6al4e  se6ta6 li se
Aaaa qsnu ,izpusnal sam go znachi  ...
..a za shalcheto oshte me e qd che me spreha 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Яну 03, 2007 9:42 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
da 6tqhme da go vyrjem za auspuha 
Чет Яну 04, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|