Автор |
Съобщение |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Napulno razbiram tezi,koito ne idvat i ne sa idvali ot godini.Te sa si pravi 4e iskat da gledat istinski ma4ove i igra na kruv sre6tu "grandovete".No kato nqma koi da im q predloji.......
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Пон Авг 30, 2004 6:42 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Стига вече... наистина ми дойде до гуша да слушам за тази истинска игра и за играта на кръв срещу грандовете... толкова ли не разбрахте за толкова време... сасъда не е за "Левски", нито за локо софия... сасъд ЗА ИГРАТА, сасъд ЗА ИСТИНСКАТА ИГРА, сасъд ЗА ГРАНДОВЕТЕ! Аз не отивам да гледам игра или футбол, отивам да гледам моята Славия, с която съм израснал, покрай която съм се научил да обичам... и да мразя, покрай която съм се научил на всичко човешко, отивам да гледам нещото, което ме направи човек!
Аз не съм левскар - и никога няма да бъда
Аз не съм цскар - и никога няма да бъда
Аз не съм футболен фен - и никога няма да бъда
Аз съм просто славист... 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Авг 30, 2004 9:31 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Саше,прав си и аз това се опитвам да им кажа.....ама на те се неразбират. Те не са слависти заради Венци,Маджо,или пък някой друг боклук.Те са слависти заради СЛАВИЯ-нашия любим,бял отбор.Ама те това са го забравили...........за сажаление. Явно е много по лесно да дават мнение отстрани. Баси работата.........аз не отивам на стадиона заради Кюфтето или да викам сасъд за тоя,сасъд за оня  , аз отивам заради СЛАВИЯ.
А Саше прати ми снимките от Севлиево на e-mail:fcslavia@abv.bg, дано са яки. Нали с теб сме в Ловеч? Абе кво ли питам и аз........кога ли не сме били  .
 С УВАЖЕНИЕ:
САМО СЛАВИЯ

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Авг 30, 2004 11:40 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
пичове вие тотално здадохте 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Вто Авг 31, 2004 9:22 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
whiteheat написа: пичове вие тотално здадохте 
какво имаш впредвид бледолики братко.............??????
Нещо против ли имаш????
 Кажи.....

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Авг 31, 2004 9:38 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
не бе душицо ,нищо против ама никой не ходи на мачове заради президента или спонсора или който щеш ,а заради любимия отбор а когато той се гъзи на тоя и на оня е братле никак ама никак не ми е приятно за другите не знам
|
Вто Авг 31, 2004 9:56 am |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
|
Tova da otide6 na ma4 i da gleda6 kak otborut,koito obi4a6 ot dete se guzi na kruvnite vragove e naistina ne4ove6ka gavra.
|
Вто Авг 31, 2004 10:00 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
|
ти ги остави кръвните ,какво да кажем за родопа 
|
Вто Авг 31, 2004 10:02 am |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
|
Az ne znam kakvo da kaja.Edinstveno Kiufteto moje da kaje.
|
Вто Авг 31, 2004 10:06 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
|
ей тва е проблема братле ,за сажаление кифтето казва кога да бием и кога да паднем
|
Вто Авг 31, 2004 10:22 am |
|
 |
|