Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
ЛОВЕЧ-МАЧА НА ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Победа в Ловеч? С Достанич начело? Една статистика пичове... 6 важни мача с Ратко на руля- 6 загуби. Имаме играчи, но нямаме треньор.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 31, 2004 6:40 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Този път може и да се преборят... не знам. Но пак повтарям - ако не се разкара некадърното ръководство, истински футбол "Славия" няма да играе.
|
Вто Авг 31, 2004 7:10 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
whiteheat написа: батенце ,аз не претендирам за нищо ,аз просто съм такъв от както съм се родил ,такъв е бил баща ми, такъв е бил и дядо ми а предполагам и на повечето от вас ,а това дали ще ходя на мачове братле мога да ти кажа че ми е писнало да ходя на псевдо такива ,за теб е важно да ходиш, ходи евалла че не спираш ,евалла на всички дето ходят ,и аз ще доида ама не знам кога 
Mi chovek ne che iskam da te zasegna ama na kakuv se pravish togava?Tova li e slavista.E da povacheto v momenta sa kato tebe.Ne otricham che iaz dopredi 2 godini biah sushtia, no reshih che ne tova e nachina! I az biah strashno razocherovan ot tova 2-1 --> 2-5 , no produljavam da viarvam v Slavia i momchetata.Sega imame dobur otbor , neka go podkrepiame.A ti samo sedish i se kefish po TV ili radioto i idvash tuka vuv foruma kritikuvash i govorish kakvo triabva i kak triabva ,a 1stvenoto neshto koeto triabva da napravish e da hodish na machovete i da vikash s pulno gurlo za momchetata.A te kato znaiat che imat podkrepata na fenovete shte igraiat za Slavia.Da ne mislish che im e lesno i im e got da se podchiniavat na sviniata.Predstaviam si kolko im e gadno vseki pat kato im kaje " momcheta toia mach ne e za nas" !!!
Вто Авг 31, 2004 11:27 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
батенце точно такъв е слависта ,за това играеме с бели екипи ,символ на чистота на душата ,а тва дали им е трудно или не .....мисля че като се наредят за заплатки забравят за всичко останало.......
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Сеп 01, 2004 9:00 am |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Петър Дяков написа: Този път може и да се преборят... не знам. Но пак повтарям - ако не се разкара некадърното ръководство, истински футбол "Славия" няма да играе. Mnogo si prav....za sujalenie.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Сря Сеп 01, 2004 2:11 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Здравейте!
За съжаление не се сбъдна пожеланието ми като се върна да сме на първо място.  Даже още по-лошо - отново сме подложки на водещите отбори.
Нищо фатално в крайна сметка не е станало предвид голямата криза в Локо Пд. Целта Евротурнири може да се постигне.
Успех в Ловеч!
|
Съб Сеп 04, 2004 11:32 am |
|
 |
|