Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Виж им медиите - такава антибългарска кампания не е имало никога. А е навсякъде, във всичките им вестници, телевизии, радиа...
И да са били 30, сега са много повече. Масово се лумпенизират.
|
Нед Яну 14, 2007 7:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
И друг път е имало такива инциденти с българи, отишли да посетят исторически места, паметници... Дори навремето върху плочите на загиналите български войници българеещите се македонци са слагали по едно -ич, за да не си личи, че са българи и да не ги разрушават властите.
Това е "нация", чиято идентичност се базира единствено върху отрицанието на българското. Не е чудно, че антибългарските кампании са ежедневие в Македония.
Когато ножът опре до кокъла, те веднага се сещат кои са и кой може да им помогне.
Да припомним, че експремиерът Люпчо Георгиевски взе български паспорт, а сега спортистът им на 2006 година, боксьорът Вели Мумин, иска българско гражданство и заявява, че с гордост ще пее българския химн на стълбицата на призьорите в Пекин.
|
Нед Яну 14, 2007 7:26 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Виж им медиите - такава антибългарска кампания не е имало никога. А е навсякъде, във всичките им вестници, телевизии, радиа...
И да са били 30, сега са много повече. Масово се лумпенизират.
Да, доста им е сбъркана политиката и пропагандата, това е вярно. Аз, абаче съм бил доста пъти в Македония, запознавал съм се с много хора в различни населени места и никога не съм попадал на някакви крайни мнения. Да, вярват си на измислената история и не могат да проумеят повечето неща, но оттам нататък са си настрони съвсем нормално към българите. Затова казвам, че е случилото се е доста тъпо.
_________________ 1913
|
Нед Яну 14, 2007 8:19 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Много са нагли тия шиптърски цигани искат бг гражданство учат тук и и прават тия простотий чак пък и татарско племе ни викат ! дано скоро ги завладеят албанците тия нещастници

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Яну 14, 2007 9:05 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Вчера гледах, не занм по коя телевизия, някакъв "македонски" журналист, който коментираше най-мразените нации от "македонците"
И познайте кой е на първо място? Ние естествено. След това са албанци, турци, гърци и накрая сърби.
Пак не знам по коя телевизия беше ( може и по същата да е било ), но гледах и репортаж за протестите и блокирането на пътя за Банско по повод Натура 2000. Та интервюираха чужденец дошъл на почивка у нас. Въпросният чужденец беше "македонец", който каза, че в България идва да остави много пари, и че такава простотия нямало никъде. Не че има много връзка със случая в Скопие, но просто ме подразни. А и установих, че "македонците" нещо много са почнали да вирят носове. Все едно те са влезли в ЕС, а не ние.
Не знам какво да мисля, от завист ли е или какво....
Преди не им обръщах особено внимание, а и смятах, че доста от инцидентите се отнасят само за определени групи хора, но вече нещата взеха доста да позагрубяват и,като че ли доста голяма част от тях са настроени против нас.
_________________ 100
|
Пон Яну 15, 2007 2:22 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
македонеца е много добронамерен докато не удари две ракии. после го избива на патриотизъм и трябва или да си мълчиш или да се махнеш, за да има мир.
|
Пон Яну 15, 2007 3:07 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
македонец-was ist das?
За мен такова понятие не съществува
|
Пон Яну 15, 2007 4:02 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз викам като ще ни бият и следващия път да се хванеме и да отидем една група подготвени за бой специално и да ги приплеснем "насред Скопие" !!! Да им покажем , че повече това няма да търпим и или ще се освестят или ще ядат пердах от големия брат!!!
Пон Яну 15, 2007 4:32 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
те са много объркана нация, ако вобще могат да се нарекат нация, просто сърбите са развивали много голяма пропаганда която е била изключително и само анти българска имам предвид през периода до 1989, сега като видяха че ако са със сърбите нищо добро не ги чака и много почнаха да се осъзнават и да си сменят гражданството с българско, това явно притеснява македонските управляващи и това са някакви отчаяни опити да се опитат да спрат тоя поток от желаещи да станат български граждани, самите "македонци" обаче така или иначе скоро няма да се водещия етнос , албанците ще са решаващ фактор а македонските братя ще се спасяват поединично кой в българия кой в сърбия, това е мое мнение разбира се и не ангажирам никой с него.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Яну 15, 2007 4:37 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
До колкото гледах новините вчера по БТВ и Канал 1 , не видях някъде да споменат за случелият се инцидент !!! Защо трябва да се крие като новина това oт останалите БЪЛГАРИ ??? 
Пон Яну 15, 2007 4:46 pm |
|
 |
|