Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 12:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Познат

Мнение 
Мартин Керчев е добър футболист. Удара му ме кефи / за последно
Ники Гелосания му сърба попарата/ ,обаче ми се струва че нещо в манталитета му куца. По-посредствени футболисти от Мартин ,но със злоба,нахалство ,ако щете и дебелоочие са прогресирали повече.
Изгря в моя "Спартак". Веднага го видяха в ЦСКА,там обаче не се наложи.
Слуховете за Велимир Иванович и идването му в България не са журналистическа измислица. На мене ми се ще да дойде в "Спартак".
Имало май и още един ваш добър познайник,но не ми се ще да урочасвам
работата . Като го видя във Варна с договор,тогава ще питам дали може да играе като защитник или е по-добре като дефанзивен халф.

Нед Яну 14, 2007 9:00 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да не говориш за магьосника? :lol: :lol: :lol:

Нед Яну 14, 2007 9:43 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Kontrolata sas Zvezda e pred proval shtoto Blago ,koito trqbvashe da uredi macha ne si vdiga telefona kum tozi moment!
(lichna informaciq :) )

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Яну 14, 2007 1:07 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Сняг затрупа „белите“ на Белмекен

Сняг затрупа „белите“ на Белмекен

Сърби продължават да пращат Йешич в Славия

Отборът на Славия не усеща особено факта, че се радваме на най-топлата зима от 120 години. „Белите“ буквално бяха затрупани от сняг на Белмекен вчера, където цял следобед не спря да вали. Снежната покривка във високопланинската база вече доближава 1 метър, но от това се радват само руските ски бегачи, които са на подготовка там. Снегът затруднява възпитаниците на Альоша Андонов при ежедневните кросове. Атмосферните условия не влияят единствено на тренировките с топка, които се провеждат в зала всяка вечер от 18.00 часа. Всички футболисти са здрави и тренират на пълни обороти.

В същото време сръбски журналисти продължават да твърдят, че бившият треньор на Партизан и ЦСКА Миодраг Йешич се е споразумял да се завърне в Славия. Президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов обаче е категоричен, че през пролетта отборът ще бъде воден от Альоша Андонов, който според него е доказал класата си през миналия сезон, когато смени Петър Хубчев и отборът постигна добри резултати.

ИзображениеИзображениеИзображение

Нед Яну 14, 2007 2:54 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
в крайна сметка тази контрола със Звезда ще се играе ли? какво става?

Нед Яну 14, 2007 3:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия прибира натирен от ЦСКА

От Пламен Славов, Топспорт.бг

Дано Сержиньо дойде при нас, отсече Альоша Андонов

Славия е на път да приюти изгонения преди дни от ЦСКА португалец Сержиньо, научи "Топспорт".

Още през есента, когато треньор на "белите" бе Ратко Достанич, хора от ръководството на най-стария столичен клуб са се свързали с техни колеги от Сандански, за да научат цената на португалеца. Тогава от Вихрен им поискали 200 000 евро за атакуващия полузащитник и "белите" отказали да изпълнят желанието им.

Сега обаче от ръководството на санданчани са склонни да се разделят с него за много по-ниска сума и трансфера на халфа на "Овча Купел" да стане факт.

"Сержиньо е добър футболист, който признавам, че следим отдавна. Знам обаче, че той изявява високи финансови претенции и само от ръководството зависи дали ще ми го осигурят", сподели Андонов пред "Топспорт".

Португалецът вчера не отпътува с Вихрен за Слънчев бряг като разкрил пред съотборниците си, че имал няколко оферти от родни отбори. "Не знам какво става с него. Надявам се до сряда да се присъедини към тима. Още не е ясно дали ще остане във Вихрен", каза треньорът на Вихрен Филип Филипов.

Наставникът на "белите" Альоша Андонов потвърди за контролата на Славия с Цървена звезда. "Наистина ще срещнем отбора на Благо Георгиев, както и Динамо (Б), Рапид (Б) и Клуж по време на подготовката в Кипър. Най-вероятно ще се изправим и срещу чешки отбори, но датите все още не са уточнени", каза Андонов.
------------------------------------------------------------------------------------
Ако дойде ще е перфекно отвсякъде,ще има голяма конкуренция при халфовете,ОБАЧЕ дали Венци ще прежали пари и май манекенчето се мисли за звезда или поне така си мисля и може да създава проблеми!

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Яну 15, 2007 12:59 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Наставникът на "белите" Альоша Андонов потвърди за контролата на Славия с Цървена звезда. "Наистина ще срещнем отбора на Благо Георгиев, както и Динамо (Б), Рапид (Б) и Клуж по време на подготовката в Кипър. Най-вероятно ще се изправим и срещу чешки отбори, но датите все още не са уточнени", каза Андонов.

КОНТРОЛАТА СЪС ЗВЕЗДА НАИСТИНА ЩЕ СЕ ИГРАЕ !!!...а аз вчера мислех, че Топспорт лъже.

Браво на Альошата...казва новини!!!

Дано така да работи и в бъдеще и дано му осигурят Сержиньо

Пон Яну 15, 2007 1:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нещата със Сержиньо май се нареждат в наша полза.Селекцията все повече започва да ми харесва...

Пон Яну 15, 2007 9:25 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
дано да го вземеме сержиньо...тва е един от футболистите, които доста ми допадат като игра от бг първенството, макар че ако верно искат 200 хил евро...Венци по-скоро би си купил нов мерцедес

Пон Яну 15, 2007 10:08 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Наистина ако дойде ще е перфектно , а и с добри отбори ще играем контроли :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Яну 15, 2007 11:35 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Следваща