Защо всички мислят , че американците са тъпи ?!!!
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Сря Яну 17, 2007 1:04 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Някои от тях са тъпи, други обаче изобщо не са. Ако тръгнем да съдим по президента, ние българите всичките като Гоце ли сме? Или като Желю навремето?
|
Сря Яну 17, 2007 1:12 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Гледах филмче от щатите с отчайващи тъпотии. То, обаче беше нищо в сравнение с две филмчета с тъпотии правени в София.
Като цяло американците имат незадоволително начално и средно образование, за сметка на което пък, висшето им е на много високо ниво.
Въобще, подобни залитания към крайностите (всички американци са тъпи, всички българи са умни) свойствени на балканите са смехотворни и нямат нищо общо с истината. Навсякъде има умни и глупави, добри и лоши хора.
_________________ 1913
|
Сря Яну 17, 2007 3:38 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ами ти що мислиш , че вече такива тъпотии има и в София. И аз съм гледал подобни неща в България. Защото ни дадоха пари да си "реформираме" образованието, защото не било по тяхните норми. И сега ако влезнеш в училище или дори в университетите можеш да се хванеш за главата и просто да си излезеш отчаян. Защото тъпия, необразован народ се управлява най-лесно. Я пробвай по улиците да питаш хората тук дали така подкрепят мнението на президента или първо имат свое собствено, а?
Сря Яну 17, 2007 11:12 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Защото тъпия, необразован народ се управлява най-лесно.
Така е. Нека да добавим и информативно манипулиран народ, важи в много голяма степен за България ("24 часа", чалга, Слави...).
_________________ 1913
|
Сря Яну 17, 2007 12:40 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Я пробвай по улиците да питаш хората тук дали така подкрепят мнението на президента или първо имат свое собствено, а?
Само като се замисля кой е "президент" на хубавата ни страна и се отказвам да питам, каквото и да било.
_________________ 1913
|
Сря Яну 17, 2007 12:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Според мен, ако в България се проведе подобна анкетка, резултатът ще бъде подобен.
Показателно е, че депутатите не познават структурите на ЕС, въпреки че голяма част от тях са се насочили към тях. Имаше допитване и резултатите бяха потресаващи.
По цял свят си има тъпи и по - остри хора, не обичам да слагам под общ знаменател.
|
Чет Яну 18, 2007 12:19 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Доста може да се спори, дали някой народ и "тъп". Тук се съгласявам с bodzhov_zv, защото наистина - в една държава може има хора с по-малък коефициент за интелигентност, но има и хора доста висак коефициент на интелигетност.
Чет Яну 18, 2007 7:09 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Добре , бе , момчета имате право. Ама погледнете само какви индивиди. И необразованите цигани знаят , че триъгълника има 3 страни, бе!!! Това, което видях е шокиращо. Смело мога да твърдя , че в България ЕПА толкова тъпи хора няма!  Това е от мое лично наблюдение.
Чет Яну 18, 2007 9:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
C/\ABuCTA написа: И необразованите цигани знаят , че триъгълника има 3 страни, бе!!! Това, което видях е шокиращо. Смело мога да твърдя , че в България ЕПА толкова тъпи хора няма!  Това е от мое лично наблюдение.
 Аз си спомням едно от малкото издания на "Стани богат", които съм гледал. Там имаше един индивид, който не знаеше колко квадрата има в един куб. Ники Кънчев му показваше с ръце (2, 4, 6), а тоя повтаряше след него "2, 4, 5!". И изгоря след танталови мъки и употребата на всички възможни жокери. Не си спомням на каква сума беше, но преди това имаше 1-2 верни отговора, пак с яки подсказки. Не взе нито лев. 
|
Чет Яну 18, 2007 10:57 pm |
|
 |
|