Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 7:26 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
sandokan написа:
30-годишният сърбин Будимир Джукич подписа договор със "Спартак" (Вн) само ден след като сънародникът му Владимир Рашич дойде при "соколите".

Бившият халф на Славия се очаква днес да направи първата си тренировка под ръководството на Мирослав Миронов. .

---

Да са живи и здрави и Джукич и Миронов. Никак не ме е еня, че са в ""Спартак"". Не съжалявам за тях изобщо.

Съб Яну 20, 2007 9:50 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Абе аз си и имам афинитет към дефанзивните полузащитници.Преди бях фен на Джукич,сега на Стойков.........и малко ме е яд щ'от Джукич беше по-добърия,но все пак "страшилището за всеки глезен"(Геле)е при нас....

ИзображениеИзображениеИзображение

Нед Яну 21, 2007 9:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Само незнам защо се пишат простотии по тия вестници
визираики димитър симеонов и игнат дамянов че не издържали на натоварванията в белмекен,като те въобще не са се качвали там!!!!
ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ 8)

Нед Яну 21, 2007 1:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И аз много се учудих ... нали уж точно тях и Христо Петров бяхме преотстъпили на един от "Миньор"-ите ?

САМО СЛАВИЯ!

Нед Яну 21, 2007 6:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Какво става със Сержиньо?Някой знае ли?

Пон Яну 22, 2007 9:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За сега предостъпени в Миньор перник са Димитър Симеонов и Боби Димитров,а в Миньор бобов дол са Стоян георгиев и Игнат дамянов 8)

Пон Яну 22, 2007 12:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
123 написа:
Какво става със Сержиньо?Някой знае ли?

Ми четох в една статия за Вихрен, че ще се присъедини към подготовката на отбора от Сандански, явно че нищо не е направено за сега! :(

Пон Яну 22, 2007 12:52 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Сержиньо можело да отиде в испанската втора дивизия, среден отбор, но добри пари. Така ми каза Трайко Соколов от мениджърската агенция на Лъчо Танев
Парите му били доста по-добри от тези във Вихрен, а си бил и по-Близо до вкъщи, пък и испания била по-бяла държава от България – това му били мотивите, каза още Трайко Соколов

Пон Яну 22, 2007 1:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия даде вратар на Миньор (Пк)
Последна редакция: 23.01.2007, 11:02
Публикуване: 23.01.2007, 10:35

© Антон Узунов

Атанас Джамбазки (вдясно) взе със себе си в Миньор (Пк) третия вратар на Славия

От Пламен Славов, Топспорт.бг
Размер на шрифта: a a a
Двама юноши на "белите" бяха отпратени в Миньор (БД)
Вратарят на Славия Димитър Симеонов, който е със статут на трети страж в най-стария столичен клуб ще играе в Миньор (Пк) през пролетния полусезон, научи "Топспорт.бг".

Юношата на "белите", който е на 19-години преминава под наем в отбора от Перник по настояване на новия треньор на клуба Атанас Джамбазки, който е и шеф на школата на Славия.

До този момент Симеонов успя да запише само едно участие в официален мач на "белите" при наличието на конкурентите Емил Петров и Армен Амбарцумян. През есента младокът получи шанс за изява срещу аутсайдера Черноморец, който Славия спечели с 4:0.

От понеделник Миньор (Пк) е на подготвителен лагер в Долна баня.

Междувременно "белите" отпратиха още двама юноши на обиграване в "Б" група. През пролетта екипа на Миньор (БД) ще носят Стоян Георгиев и Игнат Дамянов.

Отпечатване | Изпращане

Вто Яну 23, 2007 11:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Велимир Иванович пристига в "Спартак" (Вн) в петък

В сряда от 15,00 часа "соколите" излизат в контрола срещу Девня

Бившият играч на Славия Велимир Иванович се очаква да пристигне в петък във Варна.

Както "Топспорт" писа по-рано, Веле е желан от "соколите" и ако стигне до споразумение с шефовете на "соколите", ще подсили тима през пролетния полусезон.

Миналата година сръбският халф напусна Славия, след като изтече договорът му, а шефовете на "белите" не пожелаха да изпълнят финансовите му искания. Тогава Иванович настояваше да получава по 10 000 лева месечна заплата.

С идването му в "Спартак" (Вн) сърбите в отбора ще станат четирима, след като със "соколите" подготовка вече започнаха сънародниците му Марко Илич, Будимир Джукич и Владимир Рашич.

В сряда от 15,00 часа "Спартак" (Вн) ще играе контрола с Девня.

Интерестно каква част от тия 10 000 лв ще получава сега Веле?! А тия соколи могат да се прекръстят на ФК Сърбия (Варна) направо... :? Или не по-добре ще бъде ФК Юго-Славия (Варна) , хем сърби , хем наши бивши играчи :)

Вто Яну 23, 2007 9:28 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Следваща