Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Potvurdeno: Asen Nikolov na probi v AZARBEIJAN !!!
Kazaha go po Sporten Sviat po NTV. Az prosto sum bez dumi. Patko uspia da izgoni playmaker-a na otbora! Edin ot nai-vajnite igrachi na Slavia otiva ne kade da e - v AZARBEIJAN!!! Gadno mi e da go kazvam ,ama po-dobre v turcia... Ne znam prosto na kade otiva Slavia! Ako niakoi znae otgovora na toia vapros da mi kaje... 
Пон Сеп 06, 2004 2:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Не знам дали е истина, но ако е така - направо се подиграват с момчето. Не го продадоха в Турция, малко им били парите, сега в Азербайджан. Там има 1 отбор- Нефтчи Баку. Много са напред откакто буферите ги треснаха с 6-0, но там футбол няма...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Сеп 11, 2004 11:12 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
E prodadoha go veche be chovek.Obache otbora beshe drug.Beshe neshto s T ,no ne pomnia.Vse taia.Nashto rakovodstvo sa sbirshtina tupanari!!!
Съб Сеп 11, 2004 11:59 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
za nas moje da sa tapanari ama te si vzimat paricite nali 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Сеп 13, 2004 10:03 am |
|
 |
seth
Администратор
|
C/\ABuCTA написа: E prodadoha go veche be chovek.Obache otbora beshe drug.Beshe neshto s T ,no ne pomnia.Vse taia.Nashto rakovodstvo sa sbirshtina tupanari!!! Да не са го продали в ТАШ ак - имат и такъв тим...
|
Пон Сеп 13, 2004 7:03 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
ТАШ или чресло? Ima li verno takuv otbor be? Abe kupiha go tam da rita Topki  . Ne be ,ne pomnia. She te izluja.
Вто Сеп 14, 2004 3:49 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Има отбор чресло и то не само в Азербайджан, а даже в още няколко държави от бившия СССР. Даже Кушев го искаха в един от тях и в "24часа" имаше заглавие "Кушев подписва с чресло?". После тоя отбор игра контроли с Динамо К и имаше още едно заглавие "Пеев вкарва два на чресло". Явно некой пич от спортната им рубрика си правеше кодош, но сега вече има ембарго към тоя тим. Търсих в гугъла, има 1-2 сайта, но не се отварят. Иначе щях да се регистрирам веднага.
а виж кво открих сега в СЕГА - и в Малта има такъв тим:
Халфът Милен Пенчев вкара гол и подаде за другия при победата на малтийския "Валета" с 2:0 в контрола над местния "чресло" (III див). Бившият играч на ""Левски"", "Шумен" и "Черноморец" влезе на ...
|
Вто Сеп 14, 2004 8:52 pm |
|
 |
p@g@n1s7@
Познат
Регистриран на: Нед Сеп 12, 2004 8:03 pm Мнения: 30 Местоположение: Sofia
|
 :(
Незнам за никви чрясла и т.н но едно е ясно че продадоха един от наи добрите в Славия.Такаче вече няма почти никакво значение
|
Сря Сеп 15, 2004 12:52 pm |
|
 |
|