Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 6:03 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
по време на контролите днес видях да се разхожда едно момче с анцунг и шапка на Локомотив (Москва). По едно време беше до Мидилев и той му подаде нещо. Някой знае ли кой е този футболист или да не би случайно да сме взели някаква нова звезда?

Пет Фев 02, 2007 11:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
хехе аааа нас футболисти с такива шапки не ни трябват....

Изображение
www.zone1913.com

Съб Фев 03, 2007 12:01 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Може да е някой фен. Аз имах навремето пълна екипировка на Саламанка. Това не означава, че съм ритал там.
Симонович се събира с Тролея в Китай. Тук въпросителната е голямата трансферна сума, която искаме. Разбирам го, че на тия години няма да му се удадат още много възможности за правене на пари. Тук цялата вина ще е на ръководството, ако го изпуснем. Поуките са две. Трябва ни качествен заместник от една страна, а от друга футболистите трябва да бъдат по - добре стимулирани, за да не бягат при първата оферта от чужбина.

Съб Фев 03, 2007 12:20 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
продължавам да твърдя, че не сме го изпратили на сила в Китай и че в случая дебелия не е толко виновен. Симонович не дойде при нас защото е имал амбиции. Дойде защото Ратко беше тук и това си го каза в прав текст. Дойде и защото във Вихрен имаше проблеми, а тук щеше да му е екстра - без амбиции, спокойно щеше да си взима парите....докато дойде друго по-спокойно място!! От китай му предлагат повече, а той е на 32 и гледа да гушне. За какво да му предлага повече пари???Колко ще видим още свестен футбол от него....разбери ме, че САША не го ебе за Славия. Отива където има пари. Ще стане като с Веле - не му се играе при нас и няма смисъл на сила да го държим.
Не виждам какво толкова те отчайва - ок, гради ни играта и без него ще сме гола вода. Ама защо не вярвам да е казал аз искам да остана в Славия, а Венци да му е казал не, отиваш в Китай на нас не ни трябваш....защо не каза като Мечо Телкийски - не ми се ходи никъде, искам да остана тук. Защото на мечо му предлагат пари в пъти повече от "Левски" ама на него си му е екстра там и си гони амбициите....не е продажник, а си милее за отбора. Аз също не бих хвърлил луди пари в застаряващ футболист....има къде къде по-разумни начини да се изхарчат за благото на Слаивя (де казвам, че ще стане така де).
Отклонихме се от темата обаче...надявам се да се оправим и без него...а е ясно, че в европа нема да играем....

Съб Фев 03, 2007 1:44 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Въпросът е в това, че нямаме готов заместник и празнината, която Симонович оставя, ще си стои поне 2 сезона. Като му намерят заместник на Симонович, тогава ще продадат примерно Колев. Ще имаме халф, няма да имаме реализатор. Така се "работи" в нашия клуб. На парче. В тия казуси няма място за клубен "патриотизъм", а става въпрос за стратегия, цели и амбиции на ръководството.

Съб Фев 03, 2007 2:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Както казах по горе, сега надеждите ми са в Славчо Георгиевски, щом в първия си мач е вкарал гол и е изнесъл цялата игра на отбора, значи има качества! Дано да е добър, колкото Симинович, ако не по-добър от него! :)

Съб Фев 03, 2007 9:58 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mito00 написа:
Както казах по горе, сега надеждите ми са в Славчо Георгиевски, щом в първия си мач е вкарал гол и е изнесъл цялата игра на отбора, значи има качества! Дано да е добър, колкото Симинович, ако не по-добър от него! :)

Колко хубаво би било, ако се окажеш прав...

Съб Фев 03, 2007 7:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Божо написа:
mito00 написа:

i po-mlad i po-dobar :lol:

Съб Фев 03, 2007 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sandokan написа:
Божо написа:
mito00 написа:

i po-mlad i po-dobar :lol:
Почнахме вече да се хващаме за всеки, като удавник за сламка !!! Дано..дано, ако е добър ще го продадът веднага ние за съжаление сме си борса и това е !!

Нед Фев 04, 2007 4:53 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Сръбският халф на Славия Саша Симонович вероятно ще премине през пролетта в китайското първенство. Играчът вече се е договорил с мистериозен клуб за пробен период, като е уведомил и президента на белите Венцеслав Стефанов. Сърбинът е помолил шефа да не му прави спънки. Той гарантирал, че клубът ще получи добра трансферна сума, ако китайците го одобрят.- Наистина има интерес към Симонович от чуждестранен отбор - призна Стефанов. - Ще разкрия името му и ще обявя трансфера за сигурен в понеделник. Дотогава не желая да коментирам и да създавам спекулации.
Халфът пък бе доста несигурен в обясненията си:
- Не зная за никакъв трансфер. Все още съм играч на Славия. В момента имам лека настинка и това бе причината да пропусна контролите с Пирин и Вихър. Още утре (б.а. - днес) ще подновя тренировките си със Славия - измъкна се сърбинът.

Нед Фев 04, 2007 9:33 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Следваща