Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
makaveli написа: Сръбският халф на Славия Саша Симонович вероятно ще премине през пролетта в китайското първенство. Играчът вече се е договорил с мистериозен клуб за пробен период, като е уведомил и президента на белите Венцеслав Стефанов. Сърбинът е помолил шефа да не му прави спънки. Той гарантирал, че клубът ще получи добра трансферна сума, ако китайците го одобрят.- Наистина има интерес към Симонович от чуждестранен отбор - призна Стефанов. - Ще разкрия името му и ще обявя трансфера за сигурен в понеделник. Дотогава не желая да коментирам и да създавам спекулации. Халфът пък бе доста несигурен в обясненията си: - Не зная за никакъв трансфер. Все още съм играч на Славия. В момента имам лека настинка и това бе причината да пропусна контролите с Пирин и Вихър. Още утре (б.а. - днес) ще подновя тренировките си със Славия - измъкна се сърбинът.
Ili Simonovich e lazhec, ili Venci e pusnal sluxa za transfera..
|
Нед Фев 04, 2007 10:44 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Не е слух, а факт. Симонович просто не иска да избързва и за това не е дал точен отговор на журналистите.
|
Нед Фев 04, 2007 11:54 am |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
Никаде в съставите на Славия и в двете срещи не прочетох имената на Лазаревски и Рок,някой знаели нещо по въпроса??А трети вратар кой ще бъде?
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Пон Фев 05, 2007 11:18 am |
|
 |
matador
Напреднал
|
Ндинга Рок не е пристигнал и няма да пристигне, Веско Събев каза, че се отказват от него. В БТА го пишеше. А Лазаревски имал проблеми с визата, нали е македонец, а ние сме Европейски съюз...
|
Пон Фев 05, 2007 12:48 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Някой знае ли кога е първата контрола в Кипър?
|
Вто Фев 06, 2007 9:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
123 написа: Някой знае ли кога е първата контрола в Кипър? http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=2734
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Фев 06, 2007 12:20 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Треньорът на "белите" Альоша Андонов сподели, че много иска да класира Славия в четворката, но знае, че това никак няма да е лесно.
"Досега подготовката ни върви по план. Надяваме се и в Кипър да продължим да се готвим на ниво. Предвидили сме контроли с класни съперници, в които ще разберем дали сме навлезли в игрови ритъм. Знам, че през пролетта няма да ни е никак лесно, но се надявам да се преборим с конкуренцията и дори да завършим в четворката", отсече наставникът на тима от "Овча Купел".
Вто Фев 06, 2007 1:58 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ще класирам Славия в четворката, обеща Андонов
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път нападна изпълнителния директор на "Левски" Наско Сираков. "Не знам защо Наско Сираков трябва да го приемаме за фактор извън "Левски". Всеки има право да си изживее по свой начин първите седем години, които на него със сигурност му липсват. Сираков не е в моята среда, въпреки че сме били добри приятели. Той е от хората, които живеят от футбола, а аз от тези, които влагат във футбола. За хора като него успехите са жизнено необходими, защото иначе няма да са на поста, който заемат", каза Венци Стефанов на аерогарата вчера, откъдето Славия отпътува за Кипър.
[няма да е зле и WC да възприеме тази философия за успехите!!!  ама тва е положението в нашия клуб. Него няма кой да го махне ако няма успехи  ]
На острова на Афродита "белите" ще проведат втората част от подготовката си, като е предвидено да изиграят няколко контролни срещи. Първата е срещу Рапид (Букурещ) в четвъртък.
Треньорът на най-стария столичен клуб Альоша Андонов демонстрира отлично настроение, като се изцепи  , че Славия може да финишира в четворката. "Желанието ми е да класирам отбора в четворката в "А" група и ще се постарая да го сторя", бяха думите на Андонов.
Със Славия за Кипър не отпътува Саша Симонович, който е пред трансфер в китайския Сиан Чанба.
Според мен тук само WC се е изцепил...
Вто Фев 06, 2007 2:05 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Цитат: а аз от тези, които влагат във футбола. За хора като него успехите са жизнено необходими, защото иначе няма да са на поста, който заемат
Не мога да повярвам. Доживях В.С. да си признае публично. Днес определено ми е ден! 
_________________ 100
|
Сря Фев 07, 2007 12:09 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Симонович дебютира днес за китайци
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Славия пуска Саша в Сиан за минимална трансферна сума
Халфът Саша Симонович се очаква днес да направи дебют за китайския Сиан Чанба. Както "Топспорт.бг" пръв писа на 2 февруари, сърбинът е пред трансфер в азиатската страна.
От няколко дни Симонович се готви с новия си клуб, който бе на подготовка в Анталия. Днес тимът се прибира в Китай, където ще продължи подготовката си. Предвидена е и контролна среща, в която се очаква халфът да направи дебют.
От Славия са склонни да пуснат Саша в Сиан за минимална трансферна сума. През лятото на 2006 г. той дойде на "Овча Купел" със свободен трансфер по настояване на Ратко Достанич, който на Коледа напусна най-стария столичен клуб.
До края на тази седмица се очаква сделката да се осъществи, като засега треньорския щаб не мисли да търси заместник на Симонович.
От понеделник Славия е на подготовка в курорта Агия Напа, а утре е първата контрола на кипърска земя. От 17,30 часа момчетата на Альоша Андонов се изправят срещу румънския Рапид (Букурещ).

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Фев 07, 2007 12:24 pm |
|
 |
|