Венци Стефанов: Май Сираков трябваше да стане шеф на съдиите
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Венци Стефанов: Май Сираков трябваше да стане шеф на съдиите
Президентът на Славия Венцислав Стефанов не спира да се майтапи с изпълнителния директор на "Левски" Наско Сираков.
Босът на белите направи няколко иронични коментара относно вчерашния изпълком на БФС и желанието на Сираков да изгони шефа на съдиите Боре Александров.
"Ако беше сменен шефът на съдийската комисия, кой щеше да бъде избран на негово място? Може би Наско Сираков? Или по-скоро Константин Баждеков, защото е по-интeлигентен. Сираков за втори път искаше да пробута Любе Спасов за председател на съдийството".
"Разберете, не е виновен Борислав Александров. Вината е в нас, клубните шефове, защото притискаме реферите. Всеки президент преследва някакви цели. Един се бори за титла, друг за евротурнири, трети да не изпадне. И се създава едно напрежение около съдиите. Ако има мъже сред колегите, трябва да бъде разбрано нещо. Да оставим веднъж завинаги реферите на мира и да не ги закачаме. Нека спокойно вършат работата си, така няма да мислят за странични неща", каза Венцеслав Стефанов, цитиран от 7 дни спорт.
Той не пропусна да хвърли няколко лафа и за пристрастията на секретаря на ПФЛ.
"Уважавам много Любе Спасов, приятели сме. Но той казва, че му трябват три години, за да оправи съдийството у нас. Е, какво? През това време "Левски" да е шампион, а другите да си хвърляме парите на вятъра ли? Така няма да стане", завърши босът.
http://www.gol.bg/article.php?id=12759
|
Чет Фев 01, 2007 6:18 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ииииииииииииииии, Венци се изказва! Между другото, той казва верни работи, обаче самия той не ги върши! Малко е странно!!! 
Чет Фев 01, 2007 7:22 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Че всички е вярно - така е.Ама това повече прилича на някакъв популизъм,отколкото на лично мнение на господин Стефанов ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Фев 01, 2007 10:01 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
пичовете от баскетболния мач с чорбата(жени), ако са регистрирани тука нека да запеят пак оная хубава песничка, нещо подобно на хорто магико на панатинайкос:), беше нещо от сорта:
дебелияяяяя, дебелияяяяяя(другия сектор отговаря)
един е той, един е той (другия сектор отговаря)
във Славия, във Славия (другия сектор отговаря)
завинаги, завинаги (другия сектор отговаря)
и нататък не помня, хех
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Фев 01, 2007 11:02 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Венцеслав Стефанов: Разликата между хора като Сираков и мен е в първите седем години
05 февруари 2007 | 14:21 | Агенция "Фокус"
София. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че разликата между него и Наско Сираков е в първите седем години. Стефанов изпрати отбора си на подготвителен лагер в Кипър, предаде репортер на Агенция "Фокус". “Всеки има право да изживее първите си седем години както пожелае. Моят бивш приятел Наско Сираков живее от футбола, а аз съм от по-необлагодетелстваната страна, аз давам парите си за футбола”, заяви Стефанов, във връзка с възникналия си спор с изпълнителния директор на "Левски" относно избора за шеф на Съдийската комисия на БФС. “Хората казват, че целта оправдава средствата, такъв е и случаят на Сираков, но аз няма да допусна съдиите да се гаврят със Славия. Вината не е в Борислав Александров, Атанас Узунов, Жежов или Момиров. Вината е в ръководителите, в такива хора като Сираков, които си гонят интереса, за да стоят на ръководни постове в клубовете си. На другия полюс са хора като мен, които дават парите си за футбола, опитват се да строят школи, терени, за да може младите да спортуват и да се развиват. Това е разликата между нас, както и в първите седем години основно”, коментира шефът на “белите”.
Даниел СТОИМЕНОВ
Дали пък този път не са скарали сериозно??? Не че отборът на Славия губи от тази работа...
|
Пон Фев 05, 2007 3:00 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
123 написа: Венцеслав Стефанов: Моят бивш приятел... 
|
Пон Фев 05, 2007 3:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Венци принципно е прав в това, което казва. Теоретически е точно така. На практика има още някои детайли.
Това за бившите приятели е пушилка за пред хората.
|
Пон Фев 05, 2007 3:30 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Tony Adams написа: 123 написа: Венцеслав Стефанов: Моят бивш приятел... 
Развод ми дай, развод ми дай...
_________________ 1913
|
Пон Фев 05, 2007 4:26 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Пон Фев 05, 2007 6:56 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Цитат: Плеймейкърът на Славия Саша Симонович напусна Анталия и замина с отбора Сиан Чанба за Китай, където ще продължи подготовката си, предаде репортер на БТА. Симонович по-късно днес трябва да изиграе и първата си среща за китайците. От ръководството на Славия обявиха, че очакват до ден-два да получат конкретна оферта за играча и евентуално да подпишат договор за продажба. 30-годишният сърбин се присъедини към Славия в началото на това първенство. Ако той бъде продаден, негов заместник отвън няма да се търси, тъй като пазарът през зимата за свободни футболисти е силно ограничен.
Първата контрола на Славия е на 8-и февруари, утре, от 17.30 часа срещу румънския Рапид (Букурещ).
В същото време президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че бившите играчи на неговия отбор дават облика на националния ни тим и те са с основен принос за успеха срещу Латвия. Снощи България се наложи с 2:0 и днес излиза на финала срещу домакините от Кипър.
"Най-добрите бяха Чавдар Янков и Благой Георгиев. Също така отличен мач направи и Мариан Христов, който също е славист. Към доста други национали имам резерви, но това си е мое мнение", каза Стефанов, който е бивш член на изпълкома на БФС.
Президентът на Славия в дует със старши треньора Альоша Андонов пък нанесе на белот първо поражение на двойката Асен Караславов - Илия Илиев от началото на 2007-а година. Караславов и Илиев спечелили безапалеционно всички битки на лагера на Белмекен и минаваха за непобедими.
Въпреки че извади веднъж четири валета и няколко пъти по три и две девятки, Караславов оправда загубата си с липса на късмет. Не помогна и ставането му за две раздавания от масата, за да прекъсне лошия късмет.
ВС все повече започва да ми харесва с тия негови изказвания. 
|
Сря Фев 07, 2007 10:35 am |
|
 |
|