Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 11:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
искал андонов да класира отбора в четворката пък в същото време продават най-добрият играч в Китай за минимална сума и на всичкото от горе не мислят да търсят замесник...браво така се прави..ясно е че на никои не пука (от ръководството разбирасе) дали отбора ще е 3 -5 или 10...докато дебелото е в славия...мисля че все ще си стоим в тая златна среда...лошото е, че след като локото ни надминаха...сега и черно море и берое имат същите цели...пък ние отбор без цели...

Сря Фев 07, 2007 2:43 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Ами много ги обвинявахме за липсата на амбиции и те се принудиха да приказват неща, които не мислят сериозно. Дано продължават така, пък може някой ден да пристъпят и към действия. Да се надяваме, че този момент ще е скоро.

Сря Фев 07, 2007 3:53 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Симонович ще играе в още една контрола за Сиан Чанба

Петър Кюмюрджиев и Боби Димитров с травми в лагера на Славия
Изображение
Китайският отбор Сиан Чанба ще тества качествата на сръбския полузащитник на Славия Саша Симонович в още една контролна среща. Това съобщи президентът на белите Венцеслав Стефанов след разговор с играча по телефона.

Симонович вече бил изиграл един мач в далечната азиатска страна и оставил добри впечатления. Китайците обаче искали да го пробват в още един мач и тогава да решат дали ще го задържат или не.

Защитникът Петър Кюмюрджиев пропуска и двете днешни тренировки на Славия в Агия Напа. Юношата на Черноморец вчера вдигна висока температура, която все още не може да бъде свалена. Заради простудното заболяване той отпадна от състава за контролата с Рапид (Букурещ) снощи.

Още един играч в Славия е с травма - това е младият полузащитник Борислав Димитров-Бобишко. Той ще се подготвя днес преди обяд на облекчен режим заради пресечен мускул.

Пет Фев 09, 2007 11:10 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Рожденикът Колев:
Отборът ми дава шанс за Европа
Голмайсторът на Славия Тодор Колев навърши 27 години вчера. Той вкара гол, а след това почерпи съотборниците си.
- В Славия се чувствам добре. Всеки футболист на моята възраст иска да играе в чужбина, но аз пропуснах този шанс, когато бях в "Левски" - каза рожденикът. - Надявам се, че при добра игра отново ще имам шанс да изляза навън. Ние сме сплотен отбор. Радвам се на думите на Ратко Достанич, който каза, че Славия е отбор за европейските турнири. Уважавам го като специалист и като човек и съжалявам, че си тръгна. Целта ни този сезон е да завършим в петицата.

това е потвърждение на думите ми за Симонович...не ни е виновен Венци, че бягат...просто всички искат да излязат навън....да им се чуди човек....ще играят в някоя дивизия там ама нали са в чужбина...селски манталитет....може и парите да са повече там ама като слушам тука какви взимат и обясняват че не им стигат....не знам ако трябва да живеят с наще заплати сигурно ще си посегнат мамините дечица :evil:

Пет Фев 09, 2007 8:17 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
следващата контрола с кой е и кога е?

Съб Фев 10, 2007 2:47 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
England_Fen написа:
следващата контрола с кой е и кога е?

Това е програмата на Славия в Кипър според НетИнфо:
Цитат:
8 февруари: Рапид Букурещ
11 февруари: Насионал Букурещ
14 февруари: Бърно (Чехия)
17 февруари: Дубница (Словакия)

Съб Фев 10, 2007 12:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Двама защитници на "белите" станаха бащи

Младият полузащитник на Славия Николай Петров бе изгонен от тренировка на тима.

"Белите" продължават подготовката си в кипърския курорт Агия Напа.

Юношата на "Левски", който е известен с буйния си нрав, предизвика треньора Альоша Андонов, след като по време на двустранна игра влезе остро в краката най-напред на Мартин Стефанов, а след това и на Ивайло Цветков.

Наставникът на Славия веднага отстрани играча от заниманието.

Петров бе смъмрен и от президента на Славия Венцислав Стефанов, който изгледа заниманието.

Междувременно бранителите Костадин Джамбазов и Асен Караславов почерпиха съотборниците си, след като станаха бащи на дъщерички.

Съб Фев 10, 2007 1:53 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Това момченце Н. Петров няма спиране!

Съб Фев 10, 2007 2:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
има ама не ми дадоха поле за изява :evil: така щех да го спра че енмаше да тръгне повече :lol:

Съб Фев 10, 2007 2:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми тъпчо!! Кво да се прави!!! :(

Съб Фев 10, 2007 3:57 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Следваща