Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
Gangsta
Луд за връзване
|
Хановер предлага 600 000 евро за правата на Янков
"Нойе Пресе": Чак трябва да бъде нашият атакуващ халф
Ръководството на германския тим от Първа Бундеслига Хановер 96 е направило оферта на стойност 600 хиляди евро към Славия за правата на българския халф Чавдар Янков.
Това разкри спортният директор на на тима от Долна Саксония Кристиан Хохщетер, цитиран от "Нойе Пресе".
Чак играе втори сезон на "АВД Арена" като преотстъпен. Да припомним, че според опцията за закупуване полузащитникът струва 2 милиона евро, но наскоро от столичния тим обявиха, че са готови да намалят сумата до 1.75 милиона евро.
"Искаме да задържим Янков, но не всяка цена", сподели шефът на "червените" .
22-годишният халф не игра в снощния мач на "червените" с Волфсбург (завършил 2:2), а наставникът Дитер Хекинг призна, че причината е била в късното прибиране на юношата на "белите" в Германия.
"Нойе пресе" разкритикува остро наставника за решението му да не гласува доверие на Чак.
"В два мача Чак игра и Хановер спечели. Сега не му бе даден шанс и успехът ни се изплъзна", отбелязва германското издание.
"Видя се колко неподготвен бе Бругинк. Алтернативата за тима е една. Чавдар трябва да бъде нашият атакуващ полузащитник", категоричен е вестникът.
|
Съб Фев 10, 2007 9:54 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Това май някой го беше пуснал в Европейски и Световен футбол, май в темата, Хановер се отказва от Янков, бил флегматичен.... Хмммм....  не бе ебавам се! Има го вече това и то не е за тука!
Съб Фев 10, 2007 11:32 pm |
|
 |
papa
Познат
|
Славия пробва да вземе Радо Станев
Последна редакция: 11.02.2007, 03:33
Публикуване: 11.02.2007, 03:26
От Пламен Славов, в. Топспорт
Вратарят иска да се махне от Национал (Букурещ)
Славия е на път да си осигури вратаря Радостин Станев, който е играч на Национал (Букурещ), научи "Топспорт".
Стражът, който премина през ЦСКА, Локо (Сф), "Спартак" (Вн), Легия (Варшава) и руския Шиник, е изявил желание да забегне от румънския тим, който заема последното място в класирането.
Вратарят от известно време е в конфликт с шефовете на тима от Букурещ, като дори не пътува за лагера в Анталия. Българинът се оправдал, че има проблеми със зъбите и се прибира у нас, за да ги поправя. Договорът на Станев с Национал е до юни, но от Славия ще направят опит да го привлекат в състава си - ако не сега, то поне от лятото, когато футболистът става свободен агент.
В най-стария столичен клуб от доста време търсят опитен вратар, за да се засили конкуренцията. През есенния полусезон Емил Петров бе незаменим под рамката, тъй като Армен Амбарцумян е в слаба форма.
Чух и за Мартин Ковачев ,който сега е в Дунав Русе
|
Нед Фев 11, 2007 1:24 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Станев замина за чужбина като наш вратар. Венци му направи услуга, която не се забравя.
Не знам каква работа би ни свършил, при положение, че в дълги периоди беше трети вратар на последния румънски "Национал", но в Легия остави много добри впечатления.
Последна промяна seth на Нед Фев 11, 2007 5:45 pm, променена общо 1 път
|
Нед Фев 11, 2007 2:51 pm |
|
 |
papa
Познат
|
bodzhov_zv написа: Станев замина за чужбина като наш вратар. Венци му направи услуга, която не се забравя. Не знам каква работа би ни свършил, при положение, че в дълги периоди беше трети вратар на предпоследния румънски "Национал", но в Легия остави много добри впечатления.
Това за 3 ти вратар не е вярно.
Мога да се позаинтересувам малко повече ,все пак излезе от "Спартак" .
Нямам инфо дали е получил сътресение на мозъка,тежка контузия ,която да го е стреснала .
|
Нед Фев 11, 2007 5:26 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
papa написа: bodzhov_zv написа: Станев замина за чужбина като наш вратар. Венци му направи услуга, която не се забравя. Не знам каква работа би ни свършил, при положение, че в дълги периоди беше трети вратар на предпоследния румънски "Национал", но в Легия остави много добри впечатления. Това за 3 ти вратар не е вярно. Мога да се позаинтересувам малко повече ,все пак излезе от "Спартак" . Нямам инфо дали е получил сътресение на мозъка,тежка контузия ,която да го е стреснала .
От 2004 година е натрупал едва 12 официални мача за Национал - 10 за първенство и 2 за купата.
Титуляр на отбора е Еуген Джордже Нае, а от есента като резерва налагат Радое Миленович, който може да се смята за младежки национал на Румъния.
Статутът на Станев в Национал е такъв - трети вратар.
Иначе беше сравнително добър състезател, който дори попадаше в разширения състав на националния отбор. Периодите му в Полша и Русия бяха добри, а преминаването в Национал е една от големите му грешки.
32 години не са много за вратар, обаче сигурно ще се разчита на Емо Петров, а Армандо ще бъде засилен някъде. Станев не е по - добър и от двамата. Вратарският пост ни е най - безпроблемен в настоящия момент. Имаме много други дупки за запълване в състава и някак тази новина не ме вълнува до такава степен.
Станев е интелигентно момче, има висше образование(при това не вифаджийско), което е рядко срещано при футболистите. Ето един показател, който прави Славия подходяща за него. 
|
Нед Фев 11, 2007 5:43 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
papa написа: Чух и за Мартин Ковачев ,който сега е в Дунав Русе
Какво си чул? Аз до колкото знам в Литекс вече не го искат, а той си е тяхна собственост.
|
Пон Фев 12, 2007 1:23 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Младокът от Славия Ивайло Цветков сложи пластмасова шина на глезена на левия крак, след като пострада сериозно при сблъсък с Николай Петров по време на тренировка.
Скандалният юноша, продукт на школата на "Левски", влезе в краката на Цветков в гръб, с върха на обувките в глезените и се наложи 17-годишният талант да напусне заниманието.
|
Пон Фев 12, 2007 4:59 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
sandokan написа: Младокът от Славия Ивайло Цветков сложи пластмасова шина на глезена на левия крак, след като пострада сериозно при сблъсък с Николай Петров по време на тренировка. Скандалният юноша, продукт на школата на "Левски", влезе в краката на Цветков в гръб, с върха на обувките в глезените и се наложи 17-годишният талант да напусне заниманието.
Леле .... ебати гадния боклук .... да си го зимат в селото му Подуяне и това е !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Фев 12, 2007 8:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Кво става тяка ве, наште ше се изпотрепат!!!  Баси майката, верно да си заминава за Монако ли, за подуяни ли, ма да се маха
Пон Фев 12, 2007 8:30 pm |
|
 |
|