Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 2:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Bravo za Kiril Nikolov sam stra6no dovolen!
Mnogo dobri vpe4atlenia ostavi dokato igrae6e v Litex!

Пет Фев 23, 2007 12:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия дава играчи на Миньор (Перник)
От Светослав Костадинов, Топспорт.бг

Перничани ще се борят за влизане в "А" група от следващия сезон
Отборът на Славия ще преотстъпи трима играчи на тима от "Б" група Миньор (Перник). Това са Ивайло Цветков, Борислав Димитров и Христо Петров, като по всяка вероятност към втородивизионния тим ще бъдат изпратени още няколко футболисти.
В момента треньор на Миньор е бившият наставник на "белите" Атанас Джамбаски. Целта пред клуба е да атакува най-малко второ място от следващия сезон и да се завръне в "А" група.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Фев 23, 2007 2:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Кирил Николов от "Марек" проведе първа тренировка с "белите"

В Славия показаха, че не проспиват малкото часове до затварянето на трансферния пазар, след като днес на "Овча Купел" се появиха две нови попълнения.

Няколко часа след като "Топспорт.бг" съобщи, че конгоанецът Итуа Н'Динга Рок е в отбора, същото стори и Кирил Николов, който идва като свободен агент.

Преминалият през Литекс полузащитник тренира под ръководството на Альоша Андонов в следобедното занимание. Преди известно време той разтрогна договора си с дупничани по вина на клуба и няма пречка да премине в редиците на Славия.

Очаква се Николов да дебютира в контролата с "Марек" в събота, която е от 11,00 часа, след което ще парафира договор с най-стария столичен клуб.

качествен футболист..., техничен, добре се пласира, мисля си че може да има проблеми с физическата подготовка, а и май е набор на данчо петков..., има можещи и неможещи както обичат да казват клиширано футболистите, Кирил Николов определено е можещ. Ако подпише ще е добър трансфер и ще ни помогне в борбата за зона уефа:). С тия трансфери вече се готвя да подкрепям отбора в чужбина!!

Наистина много добра новина, конкуренцията в отбора, особено в халфовата линия.
Ма ти недей така да прибързваш с такива изказвания, че ще опорочиш нещата ... то каквото ще става ще става :D

А аз все още си мисля че може би не трябваше да освобождаваме Поледица, можеше да излезе качествен футболист, ма като гледам и без него ще минеме :)

Имам ли възможност ще съм на абсолютно всяко домакинство, ако влезнеме в евротурнирите почвам и на гостувания из страната :)

Пет Фев 23, 2007 2:38 pm
Профил ICQ
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
зна4и венци и Славия...... http://www.donbalon.bg/article.php?artid=934

Съб Фев 24, 2007 12:58 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
от тази статия виждам само полужителните неща,които могат да бъдат казани,но има и мн отрицателни,които не са написани!А днес беше изиграна контролата с "Марек",прекретена заради масов бой при резултат 2:2.Не знам точно заради какво започна боя,знам само,че киснахме на студа около 4ас и 10 мин за да завърши по тоя начин :evil: Вярно си е че беше зрелищно и яко :roll: ,но все пак бих предпочел да видя още 1-2 гола и победа за славия :!: :twisted:

Съб Фев 24, 2007 1:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хахах прекратиха контролата заради бой Данчо Петков яко ги натупа :lol: иначе 2;2 Илийката вкара готин гол от фал и беше зверски студ :x

The Rise of the poisoned Youth

Съб Фев 24, 2007 1:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Данчо Петков нашия водач :!: :lol:

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Фев 24, 2007 1:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Данчо е ултрас бе нищо не знаете :lol:
в малкото време в което игра Орлинчо показа някои не лоши работи само да не се превърне в новия Ники Петров

яд ме е ,че не видяхме Конго (Роко) в игра :wink:

Съб Фев 24, 2007 1:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ОТПРАЩАТ КОНГОАНЕЦА ОТ СЛАВИЯ
Пламен Иванов 24 февруари 2007 13:16

Конгоанецът Конго Итуа Ндинга Рок, който два дни беше в Славия на проби, няма да остане в отбора, съобщи старши треньорът Альоша Андонов.

Футболистът не успя да изиграе и минута в днешната контрола срещу "Марек", но наставникът на „белите” сподели, че африканецът не го е впечатлил в тренировките и няма да го привлече в отбора.
Шанс обаче ще бъде даден на друг пристигнал на проби футболист - Кирил Николов, който също не успя да влезе в игра днес.
Андонов познава качествата на състезавалия се преди време в Литекс играч и съобщи, че най-вероятно другата седмица ще му бъде предложен договор.
По повод сбиването на срещата Андонов каза, че това са детински работи и не бива опитни футболисти да се държат по този начин. Последната контрола на „белите” бе прекратена в 64-та минута след меле от страна на футболистите и на двата тима.

:( :(

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Фев 24, 2007 2:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Меле прекрати контролата Славия - "Марек" в 65-ата минута
Изображение

Заради сбиване между футболистите контролата между Славия и "Марек" бе прекратена 15-тина минути преди края и.

Йордан Петков и Ивайло Петев бяха най-активните в боя
На изключително грозна, но позната за родната действителност гледка станаха свидетели стотината зрители на контролата между Славия и "Марек", играна на стадиона в квартал "Овча Купел".

При резултат 2:2 в 65-ата минута заради масов бой между футболистите на двата отбора двубоят бе прекратен.

До 60-ата минута двата тима демонстрираха коректна игра. В 14-ата минута именникът Тодор Колев изведе Славия напред в резултата след като реализира от десетина метра за 1:0. Десет минути по-късно Йордан Петков си отбеляза автогол за 1:1.

В последните секунди на първото полувреме Илия Илиев от пряк свободен удар даде отново преднина на Славия, но в 57-ата минута Николай Благоев бе изпуснат от защитата на "белите" и отново възстанови равенството - 2:2.

В 63-ата минута бранителят на Славия Петър Кюмюрджиев влезе остро в краката на Николай Благоев около тъчлинията, след което футболистът на "Марек" бе принудително заменен. Реферът Цветан Георгиев не вдигна дори жълт картон на играча на Славия, което изнерви обстановката.

Изображение
В 65-ата минута Йордан Петков (вляво) от Славия и Ивайло Петев от "Марек" се спречкаха в средата на терена, което доведе до масов бой, в който се включиха всички футболисти. В мелето се намесиха и играчи от резервните скамейки на двата отбора. При сблъсъците най-активни бяха Петков и Петев, които си размениха по няколко здрави удара. Заради баталните сцени Цветан Георгиев бе принуден да прекрати контролата.

След преждевременния край на срещата от Славия се оправдаха, че играчът на "Марек" Ивайло Петев ги е провокирал още от началото на срещата и нервите на Йордан Петков не издържали.

Петев сподели пред "Топспорт.бг", че Йордан Петков го е ударил с глава, след което играчът на дупничани е със сцепена устна. "Просто си говорихме с Данчо Петков. Не знам защо налетя и ме удари с глава и ми сцепи устната. Не съм обиждал нито него, нито съм наричал Илия Илиев циганин. Не се притеснявам от наказание, защото има записи, които ще покажат всичко, не се чувствам виновен. През досегашната си кариера не съм получавал жълт картон", сподели Петев.

Играчите на Славия Йордан Петков и Ангел Стойков отказаха да говорят пред чакащите ги журналисти.

Треньорът на Славия Альоша Андонов сподели, че случилото се е много неприятно и се надява за напред възпитаниците му да не се забъркват в подобни скандали. "От "Марек" си имат тяхна теза, ние наша. Лошо е, че така се получи в един приятелски мач, неприятна история. Като цяло нямаше напрежение преди това спречкване, което принуди прекратяването на срещата", каза Андонов.

Съб Фев 24, 2007 4:11 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Следваща