Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 10:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тази зима взе да ми писва от курвенски номера на сърбите.Ако не взимат Славия насериозно и мисля че могат да си тръгват когато им скимне по добре да си тръгват още сега.Между другото откакто Достанич изпълни детската си мечта да бъде треньор на ОФК Белград отборът има само загуби без да е отбелязал гол....

Пон Фев 26, 2007 11:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
gesha написа:
Хахахаха тва некой идиот ли го е писал :lol:
баси лудницата ... :)

Е кво и е на статийката?

Ами ако към днешна дата некой се е върнал в мислите си няколк огодинки назад

А относно Симонович ... то вече по-добре да си ходи, че ми писна ... баси курвата, да седи в Китай докато не се разберът категорично ще подписват ли или не и това е ... те и китайците са малумни, че с аго върнали, пък пак го викат, ма ...

Пон Фев 26, 2007 2:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Kvo stava?
CategoryC написа:
I tova mi bili profi futboleri,Slavia im e kato njakakva po4ivna stancija,nemoje takiva ne6tastni naemnici da obli4at svjatata bjala fanelka

MNOGO SI PRAV!

Пон Фев 26, 2007 5:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
gesha написа:
Josif написа:
gesha написа:
Хахахаха тва некой идиот ли го е писал :lol:
баси лудницата ... :)

Е кво и е на статийката?

Ами ако към днешна дата некой се е върнал в мислите си няколк огодинки назад

А относно Симонович ... то вече по-добре да си ходи, че ми писна ... баси курвата, да седи в Китай докато не се разберът категорично ще подписват ли или не и това е ... те и китайците са малумни, че с аго върнали, пък пак го викат, ма ...

Ауу, аз колко съм застрелян... :lol: Толкова съм заспал, че вече не виждам очевАдното. :lol:

Вто Фев 27, 2007 11:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Йордан Петков ще бъде играещ помощник треньор на "белите"
Халфът Кирил Николов подписа договор със Славия за следващите 2,5 години и утре ще бъде картотекиран в БФС.

Николов направи кариера в ловешкия Литекс, но е играл също така в родния си клуб "Марек" (Дупница), Миньор (Перник) и в гръцки нискоразредни отбори. В последните 6 месеца обаче той не е тренирал пълноценно и не е играл мачове, така че вероятно ще му трябва време, за да си спечели титулярно място в Славия.

Старши треньорът на белите Альоша Андонов обаче се надява, че Николов в началото ще влиза за по 10-15 минути и така ще натрупа игрова практика.

"Предпочитам да взема този играч, чиито качества са известни, отколкото конгоанеца Итуа Рок. Знае се, че чужденците у нас взимат по-високи заплати от българските играчи, но не мисля, че конгоанският футболист има потенциал да бъде водещ играч. За мене всеки легионер трябва сам да спечели поне 2-3 мача на сезон за отбора", мотивира се Альоша Андонов.

Саша Симонович е готов за първия пролетен мач срещу Беласица, въпреки че пропусна втория лагер на Славия, а също така и беше контузен в последните 4-5 дни. 31-годишният сърбин обаче бил достатъчно опитен, за да излезе и да играе на пълни обороти.

Междувременно стана ясно, че опитния бранител Йордан Петков ще бъде занапред играещ помощник-треньор на Славия. 30-годишният играч, който през зимата се върна от турския Самсунспор, е приел предложението на наставника Альоша Андонов да влезе в екипа му по време на първия зимен лагер на Белмекен.

"Преди началото на подготовката ръководителите на нашия клуб ме попитаха кой искам да влезе в щаба като помощник. Аз смятам, че е най-добре да бъде човек от нашата съблекалня, а и опитът на Йордан Петков е предостатъчен, за да бъде играещ помощник-треньор", каза още Андонов.

"Срещнахме доста добри отбори на лагера в Кипър. След тези мачове мога да кажа, че има още какво да се желае от нашия тим, но се надявам, че в течение на първенството ще наваксаме".

Андонов похвали две от новите попълнения в състава- нападателят Орлин Орлинов, който беше привлечен със свободен трансфер от Литекс, и македонският халф от Вихрен (Сандански) Славчо Георгиевски. И двамата имали нужните качества да играят добър футбол, но трябвало да работят още, за да ги развият.

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Фев 28, 2007 6:27 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Това за Данчо Петков е добре - сега първата му задача трябва да е всеки ден да тегли по един пердах на Ники Петров, докато последният промени отношението си и стане човек.

Сря Фев 28, 2007 7:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стефан написа:
Цитат:
Йордан Петков ще бъде играещ помощник треньор на "белите"
Халфът Кирил Николов подписа договор със Славия за следващите 2,5 години и утре ще бъде картотекиран в БФС.

Николов направи кариера в ловешкия Литекс, но е играл също така в родния си клуб "Марек" (Дупница), Миньор (Перник) и в гръцки нискоразредни отбори. В последните 6 месеца обаче той не е тренирал пълноценно и не е играл мачове, така че вероятно ще му трябва време, за да си спечели титулярно място в Славия.

Старши треньорът на белите Альоша Андонов обаче се надява, че Николов в началото ще влиза за по 10-15 минути и така ще натрупа игрова практика.

"Предпочитам да взема този играч, чиито качества са известни, отколкото конгоанеца Итуа Рок. Знае се, че чужденците у нас взимат по-високи заплати от българските играчи, но не мисля, че конгоанският футболист има потенциал да бъде водещ играч. За мене всеки легионер трябва сам да спечели поне 2-3 мача на сезон за отбора", мотивира се Альоша Андонов.

Саша Симонович е готов за първия пролетен мач срещу Беласица, въпреки че пропусна втория лагер на Славия, а също така и беше контузен в последните 4-5 дни. 31-годишният сърбин обаче бил достатъчно опитен, за да излезе и да играе на пълни обороти.

Междувременно стана ясно, че опитния бранител Йордан Петков ще бъде занапред играещ помощник-треньор на Славия. 30-годишният играч, който през зимата се върна от турския Самсунспор, е приел предложението на наставника Альоша Андонов да влезе в екипа му по време на първия зимен лагер на Белмекен.

"Преди началото на подготовката ръководителите на нашия клуб ме попитаха кой искам да влезе в щаба като помощник. Аз смятам, че е най-добре да бъде човек от нашата съблекалня, а и опитът на Йордан Петков е предостатъчен, за да бъде играещ помощник-треньор", каза още Андонов.

"Срещнахме доста добри отбори на лагера в Кипър. След тези мачове мога да кажа, че има още какво да се желае от нашия тим, но се надявам, че в течение на първенството ще наваксаме".

Андонов похвали две от новите попълнения в състава- нападателят Орлин Орлинов, който беше привлечен със свободен трансфер от Литекс, и македонският халф от Вихрен (Сандански) Славчо Георгиевски. И двамата имали нужните качества да играят добър футбол, но трябвало да работят още, за да ги развият.

Za parvi pat ot 5-6 godini smiatam 4e mozhem da napravime mnogo dobar proleten sezon.

Sabrali sa se mladi igra4i zhadni za pobeda.
Imame naj dobrata centralna za6tita!
Pritesniavam se edinstveno za motivaciata na Simonovi4 kojto be6e nai-dobar prez esenta.

Сря Фев 28, 2007 7:59 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
TVV написа:
Това за Данчо Петков е добре - сега първата му задача трябва да е всеки ден да тегли по един пердах на Ники Петров, докато последният промени отношението си и стане човек.

Така де....

ИзображениеИзображениеИзображение

Сря Фев 28, 2007 8:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Халфът Кирил Николов подписа договор със Славия за следващите 2,5 години и утре ще бъде картотекиран в БФС, предаде БТА.

Николов направи име в Литекс, но е играл също така в родния си клуб "Марек" (Дупница), Миньор (Перник) и в гръцки нискоразредни отбори. В последните 6 месеца обаче той не е тренирал пълноценно и не е играл мачове, така че ще му трябва време, за да си спечели титулярно място в Славия.

Чет Мар 01, 2007 5:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
От "Марек" заплашиха, че няма да стартират шампионата

Играчите на Славия и "Марек" си спретнаха яко меле преди дни

Босът на дупничани Йордан Андреев беснее, заради наказанието на Ивайло Петев

Президентът на "Марек" Йордан Андреев заплаши, че ще извади отбора от елита, след като научи, че халфът Ивайло Петев е наказан от ДК за 1 мач и 800 лв.

"Какви са тези простотии? Как може за някаква контрола да ми наказват основен футболист. Всички се подиграват с "Марек"! Затова "А" група ще започне без нас. Изобщо няма да пътуваме за мача с Берое в Стара Загора. Вече се замислям дали да си давам парите за смешния ни футбол", беснееше Андреев пред "Топспорт.бг".

Дисциплинарната комисия наказа с 1 мач и 800 лв и другият побойник в срещата - Йордан Петков от Славия. Така за първи път в родния футбол бяха наложени санкции за контрола. Спарингът между "белите" и "Марек" бе прекратен в 65-ата минута

Чет Мар 01, 2007 8:24 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Следваща