Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Аз съм съгласен с наказанията и ги намирам за справедливи, но защо са наложени само на побойниците от един мач, при положение че и в други в България контроли имаше сбивания? И ако не бяхме Славия, а примерно Витоша Подуене, дали щяха да ни наложат наказание? (риторичен въпрос)
|
Чет Мар 01, 2007 9:24 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
А Георги Марков от илиенските мангали колко червени картона има в подготовката?Трябва да не играе поне 5 мача.
|
Чет Мар 01, 2007 10:00 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
наистина е несправделиво да бъдат наказани само играчите на тези 2-а отбора като е имало и по-груби изяви  това е така сигурно,защото се вдигна много шум около тази среща...
Чет Мар 01, 2007 10:18 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
mito00 написа: Дисциплинарната комисия наказа с 1 мач и 800 лв и другият побойник в срещата - Йордан Петков от Славия. Така за първи път в родния футбол бяха наложени санкции за контрола. Спарингът между "белите" и "Марек" бе прекратен в 65-ата минута
Пак сме първи в нещо.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Мар 01, 2007 10:31 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Някакъв некартотекиран ми изкарва наказание на Данчо Петков, отсече босът на "белите"
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен от решението на Дисциплинарната комисия, която наказа бранителят на "белите" Йордан Петков и поиска моментално реферът Цветан Георгиев да бъде изваден от съдийството.
"По-голямо безумие от това не съм виждал. Аз обаче не се сърдя на Дисциплинарната комисия, а на хората, които допуснаха да се стигне до това нещо. По простата причина, че ДК гледа един доклад, който е безумен. Според мен съдията, който е допуснал да се случи всичкото това нещо трябва да бъде наказан не за 1 среща, не за 1 месец, а за 1 година. Не може ти да търпиш един рецидивист да те плюе и обижда и да не го санкционираш. Още повече, че в контролите, ако ти изгонят играч може да го замениш с друг.
Защо се допуска това нещо? Същия този човек опорочи три срещи - с Беласица, със "Спартак" и сега със Славия. Треньорът на "Марек" защо го държи толкова време? И какво излиза - този човек не е картотекиран в БФС, а сега Славия остава без Данчо Петков", сподели изнервен Стефанов.
"Ако така продължават нещата нищо хубаво не ни очаква. Разрешаваме на неграмотни и некадърни хора да ръководят срещите. Някакви некадърници идват на нашия стадион и без да им мигне окото ни ограбват. Наистина Данчо Петков няма право да постъпва така, но ние си имаме вътрешен правилник по който го наказваме", каза Стефанов.
"Съдията, Малка Баничка ли е, Голяма Баничка ли е, не знам, щом допуска такова поведение на терена, заслужава дори по-тежко наказание. Аз съм казал и на Боби Михайлов и на Изпълкома, че няма да предизвиквам сътресения, но ако този съдийски произвол продължава бъдете сигурни, че нищо добро не ни очаква", каза още по адрес на българските арбитри Стефанов.
|
Пет Мар 02, 2007 6:15 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Йордан Петков ще помага на Альоша Андонов, бивш халф на Брага подписа за 2,5 години
Защитникът Йордан Петков ще е играещ помощник-треньор на Славия. Той е приел предложението на старшията Альоша Андонов.
- Ръководството ме попита кой искам да влезе в щаба. Смятам, че е най-добре да бъде човек от съблекалнята, а и опитът на Петков е достатъчен - заяви Андонов.
Миналият през "Марек", Литекс и Брага (Португалия) Кирил Николов е последното ново попълнение в тима. Халфът подписа за 2,5 години и днес ще бъде картотекиран в БФС.
- Предпочитам да взема играч, чиито качества са известни, отколкото конгоанеца Итуа Рок. Чужденците у нас взимат по-високи заплати от българите, но не мисля, че африканецът има потенциал да бъде водеща фигура. Всеки легионер трябва сам да спечели поне 2-3 мача на сезон за отбора - обясни треньорът на белите.
Андонов похвали и новите попълнения Орлин Орлинов (Литекс) и македонския халф Славчо Георгиевски (Вихрен). Петима от юношите и резервите на Славия пък ще играят като преотстъпени в "Б" група. В Миньор (Пк) отиват Христо Петров - Жигич, Ивайло Цветков - Пифа и вратарят Димитър Симеонов. В Миньор (Бобов дол) пък ще се доказват Стоян Георгиев и Игнат Дамянов.
Съб Мар 03, 2007 12:35 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Добре бе тоя Николов на коя позиция в халвота линия играе?
Съб Мар 03, 2007 8:46 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
До колкото помня - отдясно.Точно там,където по принцип сме по-разклатени 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Мар 03, 2007 11:47 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
C/\ABuCTA написа: Добре бе тоя Николов на коя позиция в халвота линия играе?
Ami da otdiasno, da se nadjiavame 4e 6te igrae toj a ne Niki Petrov.
|
Нед Мар 04, 2007 12:52 pm |
|
 |
|