Я и аз да кажа моите прогнози и съображения преди да съм забравил... Второто го правя, защото бяха дадени много прогнози и със сигурност моята комбинация я има на едно - две места...
Дражевата бригада подхлъзна "Литекс", но това едва ли ще се случи отново с някой отбор, камо ли с тима на Кано. ""Марек"" имат нужда от точки, Коцев знае как да играе за резултат и за подценяване и дума не може да стане. Твърда "двойка".
16.03.2007 Черноморец Бургас - "Марек" 2
Есенният мач между "Вихрен" и ""Левски"" също се игра в София и завърши равен. Санданчани са костелив орех, още повече, че и Танко отиде там. Обаче имат много кадрови проблеми, разделиха се и снякои футболисти. Никакво съмнение в победата на домакините.
17.03.2007 "Левски" (Сф) - Вихрен 1
"Беласица са стабилен отбор, показаха го на два пъти. Имат атрактивни и можещи играчи. На "Берое" им трябват точки и ако почнат да губят вкъщи срещу такива отбори.... Става много лошо зая тях. Не ми се вярва да не бият.
17.03.2007 Берое - Беласица 1
""Ботев"" са едни от най- свирепите домакини от десетилетия насам. За известно време не беше така, но през тази година традицията се възобнови. Въпреки че ги напусна Саидходжа, изгониха Домакинов и наказаха Какалов, вярвам, че пловдивчани ще бият "Черно море" и ще заложат Ясен Петров на дузпата. Пловдив тази година се оказва гара - разделна за треньорите и сега няма причини да не мисля, че за Петров ще настъпят трудни времена именно там.
17.03.2007 "Ботев" (Пд) - Черно море 1
Ние нямаме друга алтернатива освен победата. Тя щеше да бъде много по- ценна, ако не бяхме допуснали загуби на точки по левашки начин. Но през този уикенд нашите имат шанс да скъсят дистанцията до "Литекс" на само 3 точки и по този начин да ни върнат в играта, макар и пак с много условности заради тежката програма.
17.03.2007 Славия - Локомотив (Пд) 1
Точките са ценни и за двата отбора, но на "Рилецо" ще му дойдат много загубите. Вярвам, че ще успеят да бият, още повече, че им предстоят невъзможни домакинства като това срещу нас например.
17.03.2007 Рилски спортист - "Спартак" (Вн) 1
Твърда победа за "Локото"...
18.03.2007 Локомотив (Сф) - Родопа 1
И ЦСКА изпадзна в нашите лутания с треньорите. Едни и същи имена се въртят на поста от няколко години. Сменяват ги по некадърност и ... после пак ги връщат, защото били супер кадърни.
Както и да е... Не ми се вярва Стойчо Младенов да дебютира със загуба на точки, а и на чорбетата ще им стане много... Твърда победа за ЦСКА, която урежда идеално и нас.
18.03.2007 ЦСКА - Литекс 1
Ако в "Надежда" стане равен ще е чудесно развитие за нашите евромечти. Но не ми се вярва да имаме троен късмет в един ден (ние да бием, пък "Литекс" да падне, а и "Локо" да не бие). Успехът ще дойде постепенно и след проява на упоритост, а надеждите ни могат да се изпарят дори при един наш грешен ход. Такава е реалността, но пък в това е и тръпката от цялата ситуация.