"Славия" - "Локомотив" (Пловдив)
Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Славия 2-1 Беласица....
Черно море 0-1 Славия..
Славия ?-?* Локо Пд
* приказката продалжава 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Мар 14, 2007 9:08 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
voki никъде не съм споменавал сбиване и побой,а казах,че едва ли ще стиска на някой от казващите тези епитети да ги каже на феновете на Велбъжд,ака Локо Пд в очите ако ги види,сещаш ли се
ама се отклонихме от темата...за мача смятам,че е троен,въпреки че сме отбор способен на всичко,именно заради това очаквам и издънка,но отиваме на стадиона за победа,пък квото стане 
|
Сря Мар 14, 2007 9:15 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Takaaa... za lokomotiv pld... emi cigani sa si, i tova e fakt. Nqkoi gledal li e predavaniqta po televiziqta kogato stanaha champs prez 2004-ta? Kato snimaha fenovete... e 4estno vi kazvam az tolko cigani ne sum vijdal ob6to prez jivota si, kamoli na kup. Oba4e vse pak naistina si podkrepqt otbora navsqkude kudeto igrae, koeto avtomati4no vduhva respekt. Tolkova za tqh. Sega za nas. Ne sum suglasen 4e "prikazkata produljava" za6toto realno kakvo sme napravili? Bihme Belasica na na6 stadion i napravihme iznenada... da... iznenada, oba4e 1 iznenada ne pravi "prikazka". Edva ako pobedim lokomotiv pd moje da se govori za "prikazka"... a ve4e i litex ako pobedim v love4 tova ve4e napulno 6te zna4i "Prikazkata produljava". Taka 4e spored men taka da komentirame sega6nata situaciq okolot otbora e malko presileno. Anyway. Smqtam 4e 6te napravim 6ou na tribunite, i vqrvam 4e 6te se suberem sravnitelno stabilna broika, kakto vika4i taka i taka nare4enite "semkari". 6outo 6te e nalice, a na terena kakvoto stane. NAPRED LAVINA!
Сря Мар 14, 2007 9:54 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Kijani написа: Абе хора,много сте смели пред компютъра и много силни на думи,но предполагам ако видите в събота 5-6 човека от тези "мангали" покрай вас ще си траете като овчици.Хората си подкрепят,викат и са винаги с отбора си,което само по себе си е похвално и респектира,пък и трябва да се радваме,че има такива все още лоялни фенове,които подкрепят отбора си в това пошло първенство!
Защо да се биеш,бе? Нима тебе не те дразнят мангасарите на женския пазар или в градския транспорт,примерно,ама като си смел да не ги биеш?Или като ги набиеш, да не би да миришат по-малко? Аз не ги обичам и се дразня, като ми се прави забележка за това. Само за сведение казвам, че съм си имал работа с повече цигани, отколкото всички в тоя форум накуп (3 години работих като офицер в Строителни Войски). А за другото имам приятели от Пловдив и всички, дори феновете на Локото си признават ,че 50% от тях са джоревци!!!
Като толкова ви кефят, в събота ходете да се снимате с тях, може и по гъза да ги цунете! Аре чао, че почвам да гледам Арсенал.
|
Сря Мар 14, 2007 9:55 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Собственикът на Локомотив (Пд) Александър Тасев направи поредния жест към феновете на тима. Той ще плати билетите на всички желаещи да гледат мача срещу Славия на Овча купел в събота. Кюстендилският бизнесмен постъпи по същия начин и за предишното гостуване на черно-белите в Самоков.
Тогава Локо бе подкрепен от почти 800 привърженици.
От фенклуба на пловдивчани пък започнаха от вчера записване за екскурзията с автобуси до София. Цената е символична - 4 лв. В Пловдив предвиждат, че на Овча купел ще има aгитка от около 1000 души.
Трима футболисти на Локомотив пропускат мача със Славия, съобщи треньорът Иван Маринов. Заради травмите аут са Димитър Илиев и Игнат Дишлиев. Илями Халими, който беше контузен от Тиаго Силва в дербито с ЦСКА, също няма да играе срещу белите.
interesno...
_________________ punk, cici i narkotici
|
Сря Мар 14, 2007 10:00 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
много чуждопоклонници в тоя форум....станете от локомотив пловдив щом ви кефят толкова бе, като почнат да ни псуват в събота им ръкопляскайте, това е един смешен отбор с никаква история, с една много купена титла, не развиват никакъв спорт с изключение на един много неуспешен футболен отбор, и на всичкото отгоре това е тима на кюстендил не пловдив, феновете им 70% са цигани, а другите 30% са така наречената бизнес група ...абсолютни клиенти са ни, принципно не обичам нито ония грипозни канарчета нито тия цигани от шекер махала и столипиново...ние сме клуб с история, клуб институция в бг. спорта като цяло, на някаква агитка от 400 мангала ли трябва да се възхищаваме...Само Славия, отивам да гледам Тотнам-Брага!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Мар 14, 2007 10:14 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: много чуждопоклонници в тоя форум....станете от локомотив пловдив щом ви кефят толкова бе, като почнат да ни псуват в събота им ръкопляскайте, това е един смешен отбор с никаква история, с една много купена титла, не развиват никакъв спорт с изключение на един много неуспешен футболен отбор, и на всичкото отгоре това е тима на кюстендил не пловдив, феновете им 70% са цигани, а другите 30% са така наречената бизнес група ...абсолютни клиенти са ни, принципно не обичам нито ония грипозни канарчета нито тия цигани от шекер махала и столипиново...ние сме клуб с история, клуб институция в бг. спорта като цяло, на някаква агитка от 400 мангала ли трябва да се възхищаваме...Само Славия, отивам да гледам Тотнам-Брага!
ЕВАЛА ДА ВИ ГО КАЖЕ ОЩЕ ЕДИН ПИЧ!!!
Не знам възрастовата граница на повечето,но аз бях заедно с баща ми,Бог да го прости, на мача дето ги бихме с 9:0, повтарям с 9:0!!!!!!!!!! с 5 гола на Пешо Александров
|
Сря Мар 14, 2007 10:31 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
jordas написа: много чуждопоклонници в тоя форум....станете от локомотив пловдив щом ви кефят толкова бе, като почнат да ни псуват в събота им ръкопляскайте, това е един смешен отбор с никаква история, с една много купена титла, не развиват никакъв спорт с изключение на един много неуспешен футболен отбор, и на всичкото отгоре това е тима на кюстендил не пловдив, феновете им 70% са цигани, а другите 30% са така наречената бизнес група ...абсолютни клиенти са ни, принципно не обичам нито ония грипозни канарчета нито тия цигани от шекер махала и столипиново...ние сме клуб с история, клуб институция в бг. спорта като цяло, на някаква агитка от 400 мангала ли трябва да се възхищаваме...Само Славия, отивам да гледам Тотнам-Брага!
Пичага ... виж сега. Аз лично не твърдя че отбора им е добър, даже абсолютно обратното. Даже съм хванал 2-3 баса със съученици че този мач е повече от твърда единица. Че титлата им беше купена, да, така беше ... и ние щяхме да сме единственият отбор, които щеше да ги бие и в 2-та мача, само незнам дали ли спомняте как ни биха в Плавдив във предпоследният кръг с 3:2 и гол от абсолютно несъществутваща дузпа и гол от очевАдна засада.
Мен ми харесва това че наистина се събират много фенове и поддържат отбора както си трябва. Естествено все пак е всеизвестен факт че пловдив не е чак толкова по-малък град от София пък там има само 2 отбора в А група и феновете се падат по певечко за "Ботев" и Локо. Докато тук в София 75% от футболните фенове са от "Левски" и ЦСКА, а останалите са разпределени между Локото и Славия.
Аз никога не бих отишъл на мач да се сбия. Какво като са мангали, да си викат, да си пеят, само да не правят сцени.
Лично аз се кефа на атмосферата, която създават публиките на ЦСКА, Локо, "Левски" ... и ми се иска и нашата да стане многобройна като техните. Просто хората да се върнат по стадионите, но не за да се псуват и бият, ами заради самият футбол. но това естествено ще стане, ако в България има поне малко истински футбол.
Та тия пичове сме ги къртили с 9:0, да, аз мисля че може някой ден пяк да ги друснеме с толко, а защо не и в събота
не ... ма ги отрепваме
та ... както и предполагах не сте ме разбрали в предният ми пост 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Мар 14, 2007 10:49 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Манагали са и винаги са били такива.Спомням си бях на един мач в Пловдив, средата 80-те години трябва да е било. Поне 8000 зрители и повече от половината от малцинствата.Гледай майтап, тъкмо бе минал по първа програма сериала "Планетата на маймуните" и вземе ли наш Джери(Иляс Алиев или Илиян Алдев след възродителният процес) топката се почваше яко псуване "Урко" тва, на "Урко" майка му онова.Кво стана накрая, белите биха с 3:0 и кой вкара трите гола, мого ясно че "Манго Джери". Очаквам същият резултат и в събота.
Сря Мар 14, 2007 10:51 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Абе разбрали, неразбрали, няма значение - не е важно количеството,а качеството! Какво те кефи публиката на "Левски", че като няма с кой да се сбият-се бият помежду си...
|
Сря Мар 14, 2007 10:53 pm |
|
 |
|