Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 4:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 99 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 Tottenham Hotspur F.C. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Tottenham Hotspur F.C.
от доста време обмислям да пусна тема за любимия ми отбор в Англия, след вчерашния шедьовър сътворен от мойте хора на White Hart Lane и Димитър Бербатов мисля, че и на вас ще ви бъде интересно. Фен съм на Шпорите още от края на 90-тте, една от многото летни ваканции имах възможност да пътувам до англия и там съдбата случайно ме срещна с един много голям пич, фен на Тотнъм, интересно е че се запонахме на едно футболно игрище, аз бях с фланелка на Славия, шампионската с емблемата на сик, пича му хареса и ми каза че и неговия отбор има пододен екип. И така от дума на дума разбрах кой отбор подкрепя, обясни ми че отбора е от лондон и е сред големите в Англия. Преди да си тръгна за Бг. ми подари значки и едно мини флагче, не знам дали това ме запали, но тотогава съм върл фен на шпорите. Ако се поинтересувате ще намерите много прилики между Тотнъм и Славия, но това не е причината поради която съм си го избрал. В момента в Тотнъм играе един велик български футболист, може би най добрия след Стоичков, ако не и по добър. Още един повод да пусна темата.

ето малко факти от историята на Тотнъм :

Футболен Клуб ТОТНЪМ ХОТСПЪР

Прозвище Шпорите-идва от името на сър Хенри Пърси или Хари Хотспър - английски национален герой воювал срещу Шотландци и Французи през 14в, по-късно възпян от Шекспир
Основан 1882

Стадион Уайт Харт Лейн, Северен Лондон (White Hart Lane
748 High Road, N17 0AP)
Капацитет 36 240, размери на терена 110 х 73 ярда

Президент Даниел Леви
Старши треньор Мартин Йол
Първенство ФА Премиер Лига
2005-06 5-ти

Успехи

Има общо 86 сезона във футболната лига на Англия от 1908 г. досега.

Шампион на Англия два пъти - 1950-51г. и 1960-61г.
Носител на Купата на Английската Футболна Асоциация осем пъти - 1901, 1921, 1961, 1962, 1967, 1981, 1982, 1991г.
Носител на Купата на Лигата в Англия три пъти - 1971, 1973, 1999г.
Носител на Купата на носителите на национални Купи през 1961-62г.
Носител на Купата на УЕФА два пъти - 1971-72 и 1983-84г.

Известни играчи

Мартин Чийвърз
Стийв Перимън
Клайв Алън
Глен Ходъл
Гари Линекер
Пол Гаскойн
Джими Грийвз
Пат Дженингз
Юрген Клинсман
Давид Жинола
ДИМИТЪР БЕРБАТОВ:)

1882 - Клубът е създаден от момчета, играещи в "Хотспър крикет клъб", и от местното училище. Възприето е наименованието Хотспър ФК.

1883 - Клубът е реорганизиран под председателството на Джон Рипшър. За клубен цвят е избрано морскосиньото. Мачовете се играят до блатата Тотнъм.

1884 - Клубът е преименуван на Тотнъм Хотспър Футбол и Атлетик Клъб.

1885 - Първи официален мач срещу Сейнт Олбънс за Купата на лондонската асоциация. "Шпорите" печелят с 5:2. Цветовете са променени на светлосиньо и бяло. Първият бюджет на клуба е 9 шилинга.

1887 - Първа среща с Арсенал, по това време Роял Арсенал. Мачът е прекратен 15 минути преди края заради започналото смрачаване при резултат 2:1 за Тотнъм.

1888 - "Шпорите" се местят на собствено игрище в Норттъмбърланд Парк.

1890 - Цветовете са променени на червени фланелки и морскосини гащета.

1895 - Става професионален клуб.

1896 - Рекорден брой зрители - 6000 души, наблюдават приятелския двубой с Астън Вила. "Шпорите" са приети в Първа дивизия на Южната лига. Клубните цветове са променени на шоколадово и златно.

1897 - Достигат за първи път финал за купа и губят с 0:2 от домакина Уелинборо за местната Чарити къп.

1898 - Клубът става ООД, а мачът срещу Уулуич Арсенал събира рекордните 14 000 зрители. Клубните цветове са променени на бели фланелки и сини гащета.

1899 - Клубът се мести на сегашния си адрес, мястото преди това е пазар. Капацитетът е за 35 000 зрители. Игрището носи името "Гилпин Парк", но постепенно става известно като "Уайт Харт Лейн". Първият мач на този стадион е приятелската среща срещу Нотс Каунти, приходите са 115 паунда.

1900 - Първи трофей. "Шпорите" стават шампиони на Южната лига.

1901 - Тотнъм печели ФА Челъндж къп и става първият тим вън от лигата, след нейното създаване през 1888, спечелил отличието. На финала е победен от Шефилд Юнайтед след 2:2 и 3:1 в преиграването.

1908 - Класиране за Втора дивизия на футболната лига.

1909 - Промоция в Първа дивизия, постигната от първия опит.

1915 - Изпадане във втора дивизия.

1920 - Отново завръщане в Първа дивизия със спечелените 70 точки, рекордни по старата система, даваща 2 точки за победа.

1921 - Втори триумф за ФА къп, "шпорите" бият Уулвърхемптън Уондърърс с 1:0 на "Стамфорд Бридж". Печели Суперкупата (Чарити Шилд) след 2:0 над Бърнли.

1928 - Изпадане във втора дивизия със спечелените 38 точки.

1933 - Отново завръщане в Първа дивизия като втори във Втора дивизия.

1935 - Изпадане във Втора дивизия.

1938 - Рекордните 75 038 зрители наблюдават мача срещу гостуващия Съндърланд в шести кръг за ФА къп.

1950 - Завръщане в Първа дивизия.

1951 - За първи път шампион на Англия (футболната лига). Печели и Суперкупата на страната.

1961 - За втори път шампион на футболната лига, носител на ФА къп и на Суперкупата. Тотнъм става първият клуб, постигнал требъл. На финала за купата на страната "шпорите" надвиват Лестър с 2:0.

1962 - Отново носител на ФА къп - 3:1 с Бърнли, както и на Суперкупата.

1963 - Печели КНК и става първият британски отбор, спечелил европейско отличие. Тотнъм мачка с 5:1 Атлетико (Мадрид) с голове на Грийвс (16, 80), Дайсън (67, 85) и Уайт (35). Джими Грийвс става най-резултатният играч на "шпорите" с 37 гола за един сезон.

1967 - ФА къп е спечелена за пети път. На финала в драматичен мач Тотнъм поставя на колене Челси с 2:1.

1971 - Носител на купата на футболната лига.

1972 - Спечелена е купата на УЕФА след 2:1 (два гола на Чивърс) и 1:1 (гол на Мълъри) на финала срещу Уулвърхемптън.

1973 - Печели купата на футболната лига. Тотнъм става първият клуб, вдигал отличието два пъти.

1974 - Първият английски клуб, играл на три финала в евротурнирите. В спора за купата на УЕФА Тотнъм отстъпва на Фейенорд.

1977 - Изпадане във Втора дивизия.

1978 - Завръщане в елита.

1981 - Печели за шести път ФА къп. В един луд, луд финал Тотнъм бие Манчестър Сити след 1:1 в първия мач и 3:2 в преиграването. Стив Периман става играчът с най-много мачове за "шпорите" в лигата с 472 мача, задминавайки предишното най-добро постижение на Пат Дженингс.

1982 - Открита е новата западна трибуна. ФА къп е спечелена за седми път, и то в чест на 100-годишнината на клуба. На финала Тотнъм прави 1:1 с Куинс П.Р. Стига се пак до преиграване и "шпорите" печелят с 1:0.

1983 - Заемайки четвъртото място, "шпорите" се класират за купата на УЕФА за първи път от сезон 1973/74. Става първият клуб, пуснал акции на лондонската стокова борса.

1984 - За втори път печели купата на УЕФА. На финала Тотнъм излъгва Андерлехт след дузпи, след като и двата двубоя приключват 1:1. В първия се разписва Милър, а във втория - Робъртс.

1985 - Екипите са променени на бели фланелки и бели гащета.

1986 - Стийв Периман е продаден на Оксфорд Юнайтед, след като става рекордьор с 655 мача за Тотнъм в лигата.

1987 - "Шпорите" за осми път играят на финал за ФА къп, където губят от Ковънтри с 2:3. Клайв Алън става клубен рекордьор с 49 гола в един сезон. Екипите се връщат към бели фланелки и морскосини гащета.

1988 - Първи трансфер за над милион. Пол Стюърт от Манчестър Сити е закупен за 1,5 млн. паунда.

1991 - За осми път печели ФА къп и завръщане в евротурнирите. На финала Тотнъм - Нотингам 2:1 след продължения. Алън Шугър става президент на клуба и го спасява от фалит.

1992 - Става основател на Висшата лига. Пол Гаскойн е продаден на Лацио за рекордните 5,5 млн. паунда.

1994 - Стадионът става с изцяло седящи трибуни.

1995 - Рекорден трансфер за 4,5 млн. паунда - привлечен е Крис Армстронг от Кристъл Палас.

1996 - Новите правила налагат ремонт на северната трибуна на "Уайт Харт Лейн" и реконструкция на терена за общо 10,9 млн. паунда.

1997 - Рекорден трансфер. Лес Фърдинанд е закупен за 6 млн. паунда от Нюкасъл.

1998 - Капацитетът на стадиона вече е 36 257 места.

1999 - Тотнъм печели купата на лигата за трети път - 1:0 над Лестър.

2000 - Нов рекорден трансфер, за 11 млн. паунда е привлечен Ребров от Динамо (К).

2001 - Глен Ходъл поема отбора от Джордж Греъм. ЕНИК става собственик на тима, Даниел Леви става изпълнителен директор, а Дейвид Бъчлър - вицепрезидент. Теди Шерингам се завръща в тима от Манчестър Юнайтед.

2002 - Играе на финал за Уортингтън къп в първия сезон на Глен Ходъл като мениджър, но губи с 1:2 от Блекбърн на "Милениъм Стейдиъм" в Кардиф. Срещу 7 млн. паунда от Лийдс пристига Роби Кийн.

2003 - Тотнъм завършва десети във Висшата лига. През септември Глен Ходъл е освободен и тимът е поет от Дейвид Плийт.

2004 - Завършва на 14-о място във Висшата лига. Дейвид Плийт е освободен през юли. Жак Сантини е назначен за треньор, холандецът Мартин Йол е първи помощник. Сантини напуска през ноември и Йол поема тима.

2005 - До последно преследва участие в евротурнирите, но в края на сезона губи борбата с Мидълзбро и завършва девети.

2006 - Завършва пети в първенството, след като в последния кръг изпуска четвъртото място. Тотнъм пада с 1:2 от Уест Хям, но играе с осем играчи, които няколко часа преди мача са получили хранително натравяне.

2006 - Купува за 15,7 милиона евро Димитър Бербатов от Леверкузен.

.....ще се радвам да коментираме бъдещите успехи на Тотнъм и Митко Бербатов в белия форум!!

CAMON YOU SPURS!!!!!!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Мар 15, 2007 4:01 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Поздравления за темата! "Тотнъм" не са ми най-най-най- любими, но си направил чудесна, подробна и интересна презентация на твоите фаворити.
В момента им стискам палци заради Бербатов, но иначе нямат големи шансове в шампионата. Дано успеят да ударят "Челси" за Купата и да стигнат възможно най - напред за УЕФА. Бербатката няма богата колекция от трофеи и няма да му е излишно да вдигне някоя и друга купа. :wink:

Пет Мар 16, 2007 1:52 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Това изтърване на Челси на Стамфорд Бридж , може да се окаже пагубно за Тотнъм !

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Мар 16, 2007 11:42 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отборът на Тотнъм с Димитър Бербатов ще срещне Севиля на четвъртфиналите за Купата на УЕФА. Това определи изтегленият в Глазгоу жребий. Първата среща е в Испания, а реваншът на "Уайт Харт Лейн".

В другите двойки ще играят АЗ Алкмар - Вердер, Леверкузен - Осасуна и Еспаньол - Бенфика.

В единия полуфинал ще се срещнат победителя от двойката Еспаньол - Бенфика с този от Алкмар - Вердер, а спечелилият сблъсъка Леверкузен - Осасуна ще приеме в първата среща победителя от Севиля - Тотнъм.

Срещите от четвъртфиналите ще се играят на 5 и 12 април. Полуфиналите са на 26 април и 3 май. Финалната среща за Купата на УЕФА е на 16 май на стадион "Хемпдън Парк" в Глазгоу.

Първите коментари определиха сблъсъка между носителя на трофея Севиля и "шпорите" за гвоздей на четвъртфиналите. Припомня се успешният път на тима на Хуанде Рамос в турнира и факта, че Тотнъм е единственият отбор този сезон, който е спечелил всичките мачове в надпреварата този сезон.

Преди жребия изпълнителният директор на УЕФА Джани Инфантино получи купата от представителя на носителя Севиля Енцо Мареска и я връчи на кметицата на града Лиз Камерън. Трофеят ще остане там до финалния двубой.

Изображение
www.zone1913.com

Пет Мар 16, 2007 3:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Димитър Бербатов:

Обичам да играя срещу най-големите отбори

Чувствам се леко некомфортно, когато феновете пеят за мен, признава нападателят

С играта си напоследък Димитър Бербатов се превърна в любимец не само на феновете на Тотнъм, но и на цяла Англия. Дори запалянковци на исторически съперници на Шпорите не пестят суперлативи по негов адрес. Поредния си блестящ мач нападателят изнесе срещу Брага за Купата на УЕФА въпреки тежкия ритъм на Тотнъм напоследък. "Играе ми се, наслаждавам се всеки път, когато съм на терена", сподели Бербатов в интервю за "7 дни спорт".

- Митко, първо, поздравления за великолепната игра срещу Брага! Как се чувствате физически? Тотнъм влезе в тежка серия, изиграхте 4 мача за 10 дни, скоро предстоят още 2.
- Благодаря. Наистина, физическото натоварване е сериозно. Предстоят ни мачове с Уотфорд в събота и с Челси за купата в понеделник. Аз съм го казвал и преди: наслаждавам се всеки път, когато изляза на терена. Играе ми се футбол. За останалото има треньор, той преценява.
Аз съм готов за още 180 минути в следващите дни
Трябва да вземем 3 точки от Уотфорд и да елиминираме Челси във втората среща. Иначе направихме сутринта възстановяване, чувствам се нормално.
- Изглежда логично да ви бъде дадена почивка срещу Уотфорд, за да сте свеж за Челси?
- Само треньорът знае. При увеличени натоварвания нараства и рискът от контузии, това е ясно. Аз обаче си върша работата.
- Похвалите на сериозните капацитети в английския футбол по ваш адрес нарастват лавинообразно, след шоуто срещу Брага сте звездата на Острова. Как се чувствате в тази роля?
- Пак ви казвам, върша работата си, нищо повече. Специалистите дават оценките.
- Това не са просто оценки, защото ги дават велики играчи в историята на английския футбол. Именно според тях големите звезди в момента са Кристиано Роналдо, Дрогба и Бербатов.
- (смее се). Не обичам да ме сравняват с никого. Аз имам своя стил и качества. Освен това съм от 6 месеца в Англия. Твърде малко е, за да бъда нареждан до големите звезди на Острова. Наистина, нещата при мен вървят доста добре. Затова и избрах английското първенство. Има разлика с немското. Тук са големите звезди. Убеден съм, направих правилния избор. Нека съм жив и здрав, добрите времена тепърва предстоят. И за мен, и за Тотнъм.
- Прочетох някъде, че първият гол срещу Брага е в стил "Ромарио", а вторият - "Ван Бастен"?
- Е, това не съм го срещал. Получиха се хубави голове. Заслугата за първия е на Роби Кийн, който изчака и хитро ме изведе. Предпочетох да шутирам веднага. Получи се. При втория използвах центрирането на Хъдълстоун, който е футболистът с най-добър пас в Тотнъм. С него сме си говорили за подобни положения. Да опитва винаги бърз, изненадващ пас, преди да съм тръгнал. За мен остана най-лесното - да вкарам топката в мрежата.
- Най-лесното бе друго - да спрете топката и да тръгнете с нея срещу вратаря.
- Е, предпочетох да стрелям от въздуха. Получи се красиво. Винаги играя и за феновете, футболът е направен за тях.
- Навлизаме в лична тема, но все пак. След спектакъла срещу Брага английските медии съобщават, че ще подпишете договор с нова заплата - 44 000 паунда седмично?
Това със заплатата много ме огорчи
Даже направих уточнение в клубния сайт на Тотнъм. Никога не е имало подобни действия от моя страна. Искам да се знае. Аз съм едва от 6 месеца в клуба, не бих си го позволил!
- Цитират се и други суми. Цената ви вече е 20 милиона паунда, като Манчестър Юнайтед и Челси са готови да ги платят?
- Подобни слухове ме ласкаят, но само толкова.
- Това са най-големите отбори в света. Имате ли конкретни амбиции? Примерно, играете в Тотнъм още 6 месеца или 18 месеца, после преминавате по-нагоре?
- Не. Имам договор с Тотнъм за още 4 години. Чувствам се отлично в клуба. Хората ме уважават. Забавляваме се с момчетата, когато излезем на терена. Винаги съм бил точен с отборите, в които съм играл. Уважението е взаимно.
- Споменахте, че хората ви уважават. Публиката не спря да пее името ви по време на мача с Брага.
- Винаги чувствам подкрепата на феновете. Дори има гостувания, при които феновете на Тотнъм са толкова шумни, че се чувстваме като домакини.
- Отново сте скромен, но имаше 15 минути през втората част, в които се чуваше само вашето име?
- Вижте, въпросните скандирания и песни често ме карат да се чувствам леко некомфортно. Все пак един човек не може да направи нищо без отбора. Колективът е на първо място. Побеждава той, а не отделен футболист.
- Пред Тотнъм останаха две купи. Не съжалявате ли, че включихте късно турбото в първенството и изпуснахте шансовете за участие в Шампионската лига?
- Шансовете за четворката наистина са минимални. Има още кръгове, ще се борим докрай, но трудно ще успеем. Да не забравяме, че борбата за зона УЕФА е жестока. Успех ще е да участваме отново в евротурнирите. Аз ще съм доволен, ако Тотнъм се изкачи нагоре, независимо до кое място ще стигне. Другият вариант да играем в Европа е да спечелим Купата на УЕФА. Чакаме жребия, той е важен, въпреки че имаме класата да се преборим с всеки. За Купата на Англия е рано да говорим, преди да мине мачът с Челси. Естествено, амбициите ни и в този турнир са големи.
- Вече срещнахте най-силните отбори в Англия, т.е. най-силните в света. Челси, Арсенал, Ливъпул, Ман Юнайтед - срещу кой се играе най-трудно?
- Срещу тях се играе най-лесно. Ако трябва да бъда точен, това са любимите ми мачове. Харесва ми да играя срещу най-големите тимове.
- Преди дербито с Челси мениджърът на съперника Жозе Моуриньо ви засипа с похвали. Казахте ли си нещо?
- Ние сме съперници, не сме излезли да си говорим. Разменихме си обичайните поздравления.
- Разменихте ли си фланелките с някого от Челси?
- Трябва да помисля. А, разбира се. Сменихме си фланелките с Шевченко. За мен той е един от най-великите футболисти през последните години и продължава да е такъв.

Изображение
www.zone1913.com

Пет Мар 16, 2007 3:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://en.wikipedia.org/wiki/North_London_derby - ето един страшно интересен сайт за историята на дербито Арсенал - Тотнъм.Съжалявам за всички фенове на шпорите но превъзходството на Арсенал е неоспоримо.

Пет Мар 16, 2007 3:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тотнъм без Димитър Бербатов също спечели с 3:1 срещу гостуващия Уотфорд. Джърмейн Джинас откри за „шпорите" в 41-ата минута с глава.

Феноменален беше вторият гол на домакините в 63-ата минута. Той бе дело на вратаря Пол Робинсън, който вкара от пряк свободен удар от над 65 метра на колегата си Бен Фостър. Хосем Гали направи 3:0 за Тотнъм 85-ата минута. А минута преди края Хендерсън вкара почетния гол за Уотфорд.

Чакам с нетърпение мачът с Челски тоя понеделник:)

Изображение
www.zone1913.com

Съб Мар 17, 2007 8:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Pozdravlenia i ot men za temata!
Mnogo slavsiti podkrepiame Spurs v Anglia. Prilikite i analoggite mejdu dvata otbora sa mnogo. Otnosno statistikata - preimustestvoto za Arsenal e nai-veche v poslednite godini i prichinata e v treniora im. Venger e tochno razlikata mejdu dvata supernika. No gunners i drugi otbori samo mogat da mechtaiat da imat niakoga igrach kato Lineker. Niama drug kato Garry!

Нед Мар 18, 2007 11:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Димитър Бербатов титуляр срещу Челси

© Ройтерс

Бербатов и Кийн се връщат в състава на Тотнъм.

Балак смята, че българинът е абсолютно уверeн в себе си; Йол: Мразя, когато Мауриньо се нарича Специалния
Мениджърът на Тотнъм Мартин Йол връща в състава отпочиналите Димитър Бербатов и Роби Кийн за преиграването на четвъртфинала за Купата на Англия срещу Челси тази вечер на „Уайт Харт Лейн".
Двамата пропуснаха домакинската победа на „шпорите" над Уотфорд с 3:1 в събота.

В същото време холандският наставник не пропусна да се заяде със своя колега Жозе Мауриньо.

„Харесвам Жозе, но не го познавам добре - заяви Йол пред в. „Мирър". - Но мразя, когато той нарича сам себе си Специалния. Да, той е специален, но не може така да говори, защото това е липса на уважение към другите мениджъри в Англия. Аз изпитвам респект например към колегата ми от Уотфорд Буутройд, защото може би той върши повече и по-добре работата си в този клуб, отколкото мениджъра на шампиона на Англия".

Бившият съотборник на Митко в Леверкузен Михаел Балак предупреждава, че българинът се намира в страхотна форма. Бербо гони 20-ия си гол за Тотнъм този сезон, а отборът като цяло е нанизал 26 попадения в последните си 8 мача във всички турнири.

„Димитър изглежда щастлив на терена, а когато някой футболист изглежда така, това е защото е абсолютно уверен в себе си", казва германският полузащитник.

Микаел Есиен порпуска срещата за „сините" заради травма в коляното. Първият двубой на „Стамфорд Бридж" завърши 3:3. В него Митко Бербатов откри резултата, а на почивката „шпорите" водеха с 3:1, но допуснаха изравняване.

Вероятни състави

Тотнъм: Робинсън, Шимбонда, Даусън, Роча, Ли, Ленън, Хъдълстоун, Джинас, Малбранк, Бербатов и Кийн

Челси: Чех, Диара, Карвальо, Тери, Коул, Балак, Макелеле, Лампард, Шевченко, Дрогба, Робен

TO DARE IS TO DO....

Изображение
www.zone1913.com

Пон Мар 19, 2007 2:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Tottenham Hotspur F.C.
jordas написа:
от доста време обмислям да пусна тема за любимия ми отбор в Англия, след вчерашния шедьовър сътворен от мойте хора на White Hart Lane и Димитър Бербатов мисля, че и на вас ще ви бъде интересно.
Успехи

Има общо 86 сезона във футболната лига на Англия от 1908 г. досега.

Шампион на Англия два пъти - 1950-51г. и 1960-61г.
Носител на Купата на Английската Футболна Асоциация осем пъти - 1901, 1921, 1961, 1962, 1967, 1981, 1982, 1991г.
Носител на Купата на Лигата в Англия три пъти - 1971, 1973, 1999г.
Носител на Купата на носителите на национални Купи през 1961-62г.
Носител на Купата на УЕФА два пъти - 1971-72 и 1983-84г.

Известни играчи

Мартин Чийвърз
Стийв Перимън
Клайв Алън
Глен Ходъл
Гари Линекер
Пол Гаскойн
Джими Грийвз
Пат Дженингз
Юрген Клинсман
Давид Жинола
ДИМИТЪР БЕРБАТОВ:)

.....ще се радвам да коментираме бъдещите успехи на Тотнъм и Митко Бербатов в белия форум!!

CAMON YOU SPURS!!!!!!

Тотнъм са моя любим отбор. След Славия :D
Към имената обличали екипа на шпорите ще добавя:

Крис Уодъл, преди това Освалдо Ардилес, както и още един известен играч от началото на 80-те години:
Стиив Арчибалд - играл и в Барселона; и който е любимия футболист на Божидар Искренов /Гибона/ според едно интервю, което четох не много отдавна.

Пон Мар 19, 2007 4:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 99 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща