Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 5:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Стилян се върна? 

Добър ли е факта, че Стиля Петров се завърна в националния?
Да, естествено! 67%  67%  [ 14 ]
Нищо не зависи от него! 14%  14%  [ 3 ]
Не, по-добре сме без него! 19%  19%  [ 4 ]
Общо гласове : 21

Стилян се върна? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
мен лично тоя треньор ме отказа от националния...откровенно ви казвам че гледам мачовете без никакъв интерес, националния е дъщерна фирма на бфс и лъчо танев...не е на българия, а стилян петров си мислех че постъпи мъжки като се отказа..след всичката помия която изсипа сега се връща??? има си определение за тия постъпки "курвенски"...., видя че кариерата му прогресивно върви на долу след слабия сезон в вила и сега си мисли че националния ще го реанимира....да ама не..тия приказки за българия и чест..не са актуални в българия от балканската война насам, не стават...прекалено много интереси са намесени дори и в младежкия, някой да ми обясни защо перуката е вратар има и други парашутисти,...подкрепям си клубния отбор а националния ще го гледам с безразличие!! дотам ни докараха тия търгаши.

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 4:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз ще подкрепям националния дори и ако треньор стане Сираков и го напълни с говеда - стига последните да са родени в България, а не българи като Лусио Вагнер.
Ако е вярно това, което излезе като информация наскоро, в основата на напускането на Стенли стои Херо. Като се има предвид, че самият Стенли така и не каза защо напуска, в това има доста логика - не върви да каже "Бойкотирам, защото искам Херо да смени Ицо". След добрата игра на националния в Кипър стана ясно, че няма никакъв шанс Херо скоро да направи преврат, така че бойкотът се оказа доста напразен. На всичкото отгоре и кариерата на Стенли не върви нагоре и ето че се връща.
А Херо за какво въобще е в националния? Каква му е позицията - мениджър? Такова животно няма. Беше набутан там с идеята да смени Ицо при първата издънка на националите, обаче те засега не са допуснали такава. Очевидно е, че той мъти водата в отбора, така че по-скоро от него трябва да се отървем, а не от Стенли или Ицо. А с Херо си заминават и Янкович и Пеев.
Както и да е, дано сега Стенли е осъзнал, че без националния е за никъде и че трябва да се хвърля във всеки мач за България, както го правят Бербата и Марто. Ако те тримата едновременно направят силен мач, ще станем доста труден за побеждаване отбор.

Вто Мар 20, 2007 6:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Аз ще подкрепям националния дори и ако треньор стане Сираков и го напълни с говеда - стига последните да са родени в България, а не българи като Лусио Вагнер.
Ако е вярно това, което излезе като информация наскоро, в основата на напускането на Стенли стои Херо. Като се има предвид, че самият Стенли така и не каза защо напуска, в това има доста логика - не върви да каже "Бойкотирам, защото искам Херо да смени Ицо". След добрата игра на националния в Кипър стана ясно, че няма никакъв шанс Херо скоро да направи преврат, така че бойкотът се оказа доста напразен. На всичкото отгоре и кариерата на Стенли не върви нагоре и ето че се връща.
А Херо за какво въобще е в националния? Каква му е позицията - мениджър? Такова животно няма. Беше набутан там с идеята да смени Ицо при първата издънка на националите, обаче те засега не са допуснали такава. Очевидно е, че той мъти водата в отбора, така че по-скоро от него трябва да се отървем, а не от Стенли или Ицо. А с Херо си заминават и Янкович и Пеев.
Както и да е, дано сега Стенли е осъзнал, че без националния е за никъде и че трябва да се хвърля във всеки мач за България, както го правят Бербата и Марто. Ако те тримата едновременно направят силен мач, ще станем доста труден за побеждаване отбор.

на по абсурдна теза от твойта не съм попадал :!: , пак ще повторя че всеки си има право на гледна точка но твойта граничи с абсурда. Мойто мнение е диаметрално противоположно, успехите са благодарение на Херо и щурия късмет, ако щастливия равен в Румъния може да бъде наречен успех и точката с Холандия които изпуснаха поне 6 чисти положения, качествата на Стоичков като треньор са толкова неясни, училище за треньори - Национален отбор на България...освен опит се изисква и интелект а той при стоичков клони към кота 0, това че Стенли бойкотирал Херо доколкото разбрах от тезата ти е пълна идиотщина, при положение че всички медийни атаки бяха насочени към стоичков :!:

пс. съветвам те ТВВ преди да напишеш нещо да помислиш после как може да го обосновеш!!

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ти пък го прие лично. Вместо да ми даваш съвети какво да пиша и какво не, само се замисли над каквото съм написал, независимо дали си съгласен или не.
Сега за Херо. Не знам дали го помниш като треньор на националния, но аз го помня доста добре - по-зле от тогава никога не сме били. Единственото, с което се отличи бяха два равни с англичаните, т.е. не е постигнал нищо повече от Стоичков. Идването му в националния не виждам какво промени, освен че заради него Ицо почна да вика чужденци в националния, нещо което аз не мога да приема защото обезмисля идеята за футбол на национално ниво и върна Янкович и Гошко Пеев - "ключови фигури". Сигурно пропускам нещо, така че кажи ти с какво Херо е подобрил националния от идването му.
Аз не знам защо Стенли напусна националния, ако някой е сигурен за точната причина, нека да я напише да я научим веднъж завинаги. Само написах това, което за мен изглежда най-вероятно, а теорията беше на Юли Москов и Владимир Памуков.

Последна промяна TVV на Вто Мар 20, 2007 7:28 pm, променена общо 1 път

Вто Мар 20, 2007 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Херо и принос към отрбора, пфуй!!!!!

В България е много нетрадиционно двама души да се скарат и след това да се помирят. Друго си е война за цял живот, та това си е смисъл да се живее, направо...

Само че Ицо и Стенли са имали късмета да се развиват в различна среда. При тях "извинявай, сбърках" явно не е тема табу, интересно това колко страшно се оказва за много българи...

ИДВА РЕД НА АЛБАНИЯ!!!

Вто Мар 20, 2007 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
хехе божо ме забавлява с тия коментари...евала за хъса и национализма който лъха от тебе, обаче да ми сочиш стоичков и стилян като еталон за поведение айде нема нужда...., тоя на който всяка втора дума му е ....майката и монтанския дис Стилян превъзмогват противоречията в името на България...тука се сещам за шараните които спомена божо........

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 7:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Факт ли е, че се помириха - факт е. Срещу фактите дори и разбирачите мълчат. Останалото е чесане на езици, доста безмислено начинание.

Вто Мар 20, 2007 7:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не знам дали са се помирили и сега са първи приятели, но бойкотът приключи и това е най-важното. Като навремето Стоичков се върна в националния пак така една пролет преди важни квалификации, само че тогава бяха за световно, после като я сложи на главата на Туньо, всички временно забравихме за бойкота, за караниците с Бонев и само се радвахме, че отиваме на световно. Дано и сега така да стане.

Вто Мар 20, 2007 7:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Не знам дали са се помирили и сега са първи приятели, но бойкотът приключи и това е най-важното. Като навремето Стоичков се върна в националния пак така една пролет преди важни квалификации, само че тогава бяха за световно, после като я сложи на главата на Туньо, всички временно забравихме за бойкота, за караниците с Бонев и само се радвахме, че отиваме на световно. Дано и сега така да стане.

е как може да искаш и сега така да стане..това тогава с букета и преди това бойкота на сираков е нарицателно за малодушие и двуличие...с тези качества остави футболните нищо не може да бъде постигнато.

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 7:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Относно спора м/у Jordas и TVV по-горе искам само да вметна,че Херо върши всичката работа в националния: тактики, тренировъчен процес, възстановяване, игрови схеми и пр. Работата на селянина от Харманли е да селектира хората на Танев (посочени от самият Танев) и да ни залива от екрана с тъпите си изказвания за "БарЦелона"!

Сря Мар 21, 2007 7:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща