Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Писна ми, ВЪН СМЕШНИЦИТЕ от националния отбор!!!!!!!
До кога питам ще трябва да търпим некадърници?!?!!?
|
Сря Мар 28, 2007 7:03 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
makaveli написа: Писна ми, ВЪН СМЕШНИЦИТЕ от националния отбор!!!!!!! До кога питам ще трябва да търпим некадърници?!?!!?
Назови смешниците поименно, моля 
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Сря Мар 28, 2007 7:09 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Има и такива мачове - удряш греди и вратаря на другия отбор прави мача на живота си. Да речем че ни се е върнало за късмета от есента. Ние искахме да се класираме ако може някак си без победа срещу директни съперници, сега поне тази заблуда отпадна. Неприятно, но има още много мачове и най-важният тепърва предстои, а за радост той ще е в София.
|
Сря Мар 28, 2007 7:22 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
пълен чресло....и чавдар не може да си кривиме душата, беше пълен фигурант..кюрда е абсурд да продължава да бъде треньор....нямаме футболисти нямаме и треньор...нищо нямаме, само Славия ни остана:)!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Мар 28, 2007 7:25 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ТАКИВА КАТО ПЕЕВ , ВАГНЕР ,ЙОВОВ НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ! Божинов и той слабичак един албанец го направи за 2 стотинки , и ми е интересно що говедата псуват стоичков който и да дойде ще е същото ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Мар 28, 2007 7:33 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
няма да е същото..стоичков е на ниво квартален тартор..плюс това за да мобилизраш даден човек бил той и футболист се изискват качества като интелект, поведение което да отговаря на длъжността която заемаш...е как такъв човек може да ти повлияе, не коментирам тактическите му ходове:) и постройка на игра...които са абсурдни...да почнеш с Пеев, Вагнер и Янкович... а че нямаме футболисти нямаме...само с Бербата и Петров няма да стане!!!
www.zone1913.com
|
Сря Мар 28, 2007 7:38 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
О-С-Т-А-В-К-А!!!
Все едно гледах "Славия" при Ратко Достанич.
А по смотани треньорски решения не бях виждал.
Какво правят Пеев, Янкович (!!!) и Вагнер в тима?!
Имахме ли 3 точни паса поред?
Колко корнера изпълнихме и колко двойни в наказателното поле имахме? Колко удара във вратата имахме?
БЕСЕН СЪМ!
ТАКЪВ СРАМ!
|
Сря Мар 28, 2007 7:52 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Националният треньор на България Христо Стоичков заяви, че на отбора му е липсвал шанс пред гола. „Старахме се да играем футбол. Създадохме положения, но не успяхме да вкараме гол. Надявам се в предстоящите мачове да сме максимално концентрирани да си вземем поука от този мач. Трябва да си коригираме грешките. Всеки иска да върви с победи и да не греши, но това се случва. Аз съм убеден, че момчетата ще дадат всичко от себе си, за да играят на европейското. Искахме победата, държахме повече топката, но не успяхме да стигнем до гол. На полувремето исках да усилия атаката и затова направих тези смени. Ще направим анализ”.
„Аз не виждам защо трябва да се критикува. Ако не искаш да играеш футбол добре, затова аз съм гласувал доверие на тези момчета. Имахме шанс да вкараме гол, но не успяхме. Уцелихме на два пъти гредите. Не мога да сравнявам футболистите. Разчитам на 22-ма и затова съм ги повикал. Само след няколко седмици Мартин ще започне да играе футбол, което ни дава оптимизъм. Остават ни два мача на 2 и 6 юни с Беларус, за които ще разчитам вече на Мартин, Владо Манчев и Станислав Ангелов. Нищо не е свършило, все още имаме шанс да се класираме за Европейското първенство”, завърши
Камата.
колко нагъл трябва да си за да направиш такъв коментар.........докога ще се учиме от грешките си бе пловдивски помияр!!! 
www.zone1913.com
|
Сря Мар 28, 2007 8:13 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Сигурно Стоичков е виновен за двете греди, защото е куцуз. И той сигурно е подвикнал на Йовов да я бие в облаците. Все едно за първи път в историята един отбор измъква мач чрез опълчение и късмет и досега такова нещо е невиждано. Има още много мачове - ако не се класираме, Ицо ще си подаде оставката, но тогава ще сте недоволни от този, който го смени. Който и да е той, просто такава е съдбата на анционалниет треньори у нас.
|
Сря Мар 28, 2007 8:20 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Както винаги съм казвал - ВЪН СТОИЧКОВ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!
В БФС има достатъчно постъпления, за да се наеме качествен треньор от чужбина. Има и един българин, който може да се справи - Балъков (Грасхопър играят модерен футбол и въпреки липсата на пари и качествени играчи, той ги вкара през иглени уши в групите на УЕФА).
Никакви оправдания с малшанс, контузии и пр. не важат в мач срещу Албания.
Знам, че сега ще се дадат хиляди примери с други мачове на други отбори, реминисценции и препратки към футболната кариера на Стоичков, заплахи от типа, че с друг ще е същото и по - лошо... Истината е, че всичките ни успехи с този треньор са постигнати с огромен късмет и благодарение на майсторството на отделни футболисти.
Националният отбор не е училище за треньори.
|
Сря Мар 28, 2007 8:22 pm |
|
 |
|