Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
свикнал съм да губим на важни мачове
|
Сря Мар 28, 2007 8:50 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
FeverNew написа: Josif написа: ИЦО СТОИЧКОВ, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ... ИЦО СТОИИИИИИИИИИИЧКОВ, ЕДИН Е ИЦО СТОИЧКОВ! Забравил си емотиконите, с които индикираш, че това е ирония.
Много ще са яростни емотиконките и затова съм ги спестил, но специално за теб ще пусна една: 
_________________ 100
|
Сря Мар 28, 2007 8:51 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Има една проста иситна - рибата се вмирисва откъм главата.Ицо върви си.
|
Сря Мар 28, 2007 9:04 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: не аз съм спокоен...обаче такива мнения като твойто граничат с абсурда.....тезата ти е каузапертута, не те познавам и се надявам тия коментари да се дължат на егн-то. И не смятам че съм те обиждал...., но ти отоново не отговаряш смислено на моите въпроси!!Хубаво е да има различни мнения, но те трябва и да са обосновани...а ти просто хвърляш разни идеи и мисли и защитаваш един вулгарен човек, виж тебе ако националния отбор ти е през....., на мене не ми е и имам право да търся виновник. На всякъде по света като има проблеми даден отбор го отнася треньора.....както казаха и по горе ние не сме училище за треньори!!!!!!
Трудно ми е да споря с хора, които са под силно влияние на емоции. А и от спора няма смисъл - краят на тези квалификации ще покаже дали Ицо става за треньор или не, а като някой го наследи ще може да направим и сравнение между новия и стария треньор. Ако Ицо се провали, а наследникът му изведе отбора до световното, значи съм бил в грешка и тогава ще се извиня на всичките негови ревностни противници в този форум. Дотогава обаче ще си отстоявам мнението, че досега той се справя задоволително с оглед на ситуацията и играчите, с които разполага. Предполагам това ме прави "ограничен, заблуден и неграмотен" и добавя поне 10 години към началното число на ЕГН-то ми. 
|
Сря Мар 28, 2007 9:06 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Ми това,което видях днес на националния стадион беше една трупа смешни футболистчета,които и идея си нямаха какво правят на терена,какво е това топка и защо трябва да се рита,за всичко това е виновен скапаният,прост,неадекватен Стоичков,той не разбра,че е некадърник,как успя той да се противопостави на албанската защита,как успя да мобилизира и надъха момчетата-никак!!!
Истината е,че с този треньор,койго си върти ПО ОЧЕВАДЕН начин сделките с Лъчо Танев педераста и Емо Данчев лайнара не става за нищо,освен за хамалски псувни на майка и е едно непрестанно досадно кречетало-да ходи да тренира децата на Жилет,вместо да се прави на света вода ненапита!!!Провали ни 4 години,4 години на момчета като Бербо,Марто,Стенли,за които това са предпоследни квалификации,кюрде върви си и си вземи твоите недоразумения-Пеев,Вагнер,Томашич и Янкович!
|
Сря Мар 28, 2007 9:25 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Kijani написа: Ми това,което видях днес на националния стадион беше една трупа смешни футболистчета,които и идея си нямаха какво правят на терена,какво е това топка и защо трябва да се рита,за всичко това е виновен скапаният,прост,неадекватен Стоичков,той не разбра,че е некадърник,как успя той да се противопостави на албанската защита,как успя да мобилизира и надъха момчетата-никак!!! Истината е,че с този треньор,койго си върти ПО ОЧЕВАДЕН начин сделките с Лъчо Танев педераста и Емо Данчев лайнара не става за нищо,освен за хамалски псувни на майка и е едно непрестанно досадно кречетало-да ходи да тренира децата на Жилет,вместо да се прави на света вода ненапита!!!Провали ни 4 години,4 години на момчета като Бербо,Марто,Стенли,за които това са предпоследни квалификации,кюрде върви си и си вземи твоите недоразумения-Пеев,Вагнер,Томашич и Янкович!
Tвв казаното по горе до голяма степен изразява и мойто мнение, смея да твърдя че това мнение се доближава максимално до обективната истина..., а тя е че Стоичков е пълна дупка като треньор, Твв ти явно си някакъв заклет опортюнист и си човек с мнение, но все пак има факти с които човек трябва да се съобразява....бих си пожелал единствено да ти имам нервите и търпението.....колко мача съсипа този некадърник, че имаш и желанието да чакаш края на квалификациите за да направиш генерален извод.....на всички им е ясно че е евтин викач и позьор, надявам се да нямаш възможността да преценяваш за стоичков след всички изиграни мачове, а това да е последния резил който ще коментираме....ако зависеше от народа ицо е 99%аут, обаче оная перука, Лъчо Танев и ко може да имат желание да врътнат още некоя далавера и да приберат някоя друга комисионна....ще го търсиме ние батето!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Мар 28, 2007 9:48 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Ама не разбрахте ли , че Стоичков и бфс си въртят далаверки така бе хора , който и да е БГ треньор да дойде ще е така ... то е ясно че хора като стоичков , вагнер , пеев , янкович , йовов нямат място в отбора даже и ДЕБЕЛАКА БОЖИНОВ после що не го пускали в юве ... Иначе албанците имаха и късмет 2 греди няколко доста опасни удара но само това , без Марто Петров зле играеме ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Мар 28, 2007 9:54 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Добре бе, като толкова пеееете за смяна Стоичков, кой предлагате да дойде! Неска мача не го спечелихма благодарие на псевдоиграчи като Мечо, Йовов, Вагнер, както и великия играч Стилян Петров, който сигурно ще кажете, че играл най-хубаво, единствените двама, които се стараха днес бяха Бербо и Чаво, ама те срещу бетон кво да направят! А някой може ли да ми обясни защо Благо не беше дори в групата?!?
Сря Мар 28, 2007 10:39 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Погледни си мнението отново и си помисли кой точно мач си гледал!
Йовов игра много добре, а Мечо беше най-добрия през втората част. Безумна смяна на Стоичков беше това - Христо Йовов за Телкийски. Няма никаква логика. Чавдар пък можеше да вземе да я бие поне един път тая топка във вратата, може да вкарва голове от дистанция.
|
Сря Мар 28, 2007 10:42 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
FeverNew написа: Погледни си мнението отново и си помисли кой точно мач си гледал! Йовов игра много добре, а Мечо беше най-добрия през втората част. Безумна смяна на Стоичков беше това - Христо Йовов за Телкийски. Няма никаква логика. Чавдар пък можеше да вземе да я бие поне един път тая топка във вратата, може да вкарва голове от дистанция.
Моля, извинявай, но..... не знам, аз това го оставям без коментар, честно!!!! 
Сря Мар 28, 2007 10:49 pm |
|
 |
|