Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 SLAVIA (?)
Ei znaete li druga Slavia ,osven nashata i Slavia Praha? Daite i niakoi site ,ako ima. Blagodrasko! 
Сря Сеп 15, 2004 11:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13188 Местоположение: SOFIA
|
Славия Ново село, Славия Петрич е старото име на белацица.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Сеп 16, 2004 12:10 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Локо Пд са се казвали по едно време Славия Ченгелов
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Сеп 16, 2004 2:00 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Az puk pusnah edin search v CM 04 i izleze Slavia Mozyr ot Belarus.Igraiat v Belarusian Highest League ,kakto e napisano  Stadion Yunost ,5250 sediashti mesta.
Inache znaete li che Tottenham sa nashia ekvivalent v ENG. I za tiahnoto suzdavane sa pomognali evrei. I te igraiat sus sushtite cvetove.Suvpadenie??? 
Нед Сеп 19, 2004 7:41 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Това за евреите и Славия влиза малко в тона на говедата. Нямам нищо против тях, но те нямат никакво отношение към създаването на Славия. "Евреите" е обидно прозвище, лепнато ни от говедата по времето, когато са карали тези достойни хора да носят жълти звезди на ревера и са били смятани от общественото мнение за граждани втора ръка. Нито сред учредителите, нито сред играчите е имало евреи. А между другото повечето евреи в София са били фенове именно на говедата. Тотнъм са си еврейски отбор, освен белите фланелки и масонските елементи в емблемите нямаме нищо общо с тях. Масоните не са само евреи. Били са шампиони на Англия само веднъж, печелили са много пъти купата, но не се числят към грандовете от много години.
Това е все едно да кажеш, че имаме общо с Шрюзбъри, защото играят на стадион Гей Медоу,а на нас говедата ни викат " бели "..такива.
|
Нед Сеп 19, 2004 9:29 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
E iavno tolkova i znaesh za suzdavaneto na Slavia...
1vo evrein ,ne e obidno neshto v kraina smetka.Tova e kato hristianin ,primerno - pokazva religiata,viarvaniata i proizhoda na daden chovek.Tova che govedata ,a i ne samo te, ni narichat taka mi e vse taia.
2ro , ne ti govoria za igrachi ili ucherediteli ,ami hora ,koito sa dali pari za suzdavaneto na kluba i postroiavaneto na 1via stadion na Ruski Pametnik.Znam go zashtoto sa mi go kazvali dostatuchno stari hora ,koto sa bili jivi togava i sa jiveeli blizo do Ruski Pametnik.Osven tova e imalo strashno mnogo evrei koito sa jiveeli tam togava.
3to tova za Tottenham go kazah e taka na maitap. Moje bi evreite prosto da haresvat belia cviat
4to poslednoto ti sravnenie s Шрюзбъри beshe dosta goliama i tupa izcepka.Ti ako se vruzvash na govedata...
Вто Сеп 21, 2004 12:36 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
пичове открих и още една Славия -FC Slovácká Slavia и още един отбор - Ilirija от Словения на които Славия Прага им служат като модел нещо като нашия случаи 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Вто Сеп 21, 2004 9:13 am |
|
 |
Гост
|
C/\ABuCTA написа: E iavno tolkova i znaesh za suzdavaneto na Slavia... 1vo evrein ,ne e obidno neshto v kraina smetka.Tova e kato hristianin ,primerno - pokazva religiata,viarvaniata i proizhoda na daden chovek.Tova che govedata ,a i ne samo te, ni narichat taka mi e vse taia. 2ro , ne ti govoria za igrachi ili ucherediteli ,ami hora ,koito sa dali pari za suzdavaneto na kluba i postroiavaneto na 1via stadion na Ruski Pametnik.Znam go zashtoto sa mi go kazvali dostatuchno stari hora ,koto sa bili jivi togava i sa jiveeli blizo do Ruski Pametnik.Osven tova e imalo strashno mnogo evrei koito sa jiveeli tam togava. 3to tova za Tottenham go kazah e taka na maitap. Moje bi evreite prosto da haresvat belia cviat  4to poslednoto ti sravnenie s Шрюзбъри beshe dosta goliama i tupa izcepka.Ti ako se vruzvash na govedata...
Ами ти слушай старите хора тогава. Те по на 100 години ли са? Въобще знаеш ли, че Славия е обединение от 2 клуба, единият от които вече е имал стадион. Мноооо си зУе  Знаеш ли как се пишат Шрюз на английски? Май не. Но показа поне, че имаш и кирилица. Що ни мъчиш с тия маймуни тогава?
|
Вто Сеп 21, 2004 5:59 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Pich gledai sega she si pisha na kakvoto si iskam i kakto si iskam.Pisha taka zashtoto mi e mnogo po-lesno i pisha dosta po-burzo.A vsichko tova koeto sum go napisal si e taka.A tia Shruz li sa tam kakvi sa ne sum gi i chuval i iazvno niama nujda!Osven tova kazvam che sum go slushal ot hora rodeni prez 20te godini na minalia vek ,koeto e dostatuchno blizko do suzdavaneto na kluba!
Eto ti malko istoria ,nali mnogo znaesh:
3 октомври 1923 – с крепостен акт 271 “Славия” става собственик на терен в кв. “Руски паметник” и започва строеж на стадион “Славия”
Koi sega e zUe ,be?!!! 
Сря Сеп 22, 2004 12:30 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Ами виж официалния сайт. Виж също така филма по случай 75 годишнината. Там разказват играчи от първия отбор на Славия. Ако искаш да знаеш главен инициатор за създаването на Славия е сина на Димитър благоев. А къде сме играли до 1921?
И аз пишех на латиница в началото, но стана революция малка. Стигнахме до консенсус, че като БЪЛГАРИ трябва да си ценим азбуката. И пак казвам: Приятели? Предлагам по веднъж, сега правя изключение.
|
Сря Сеп 22, 2004 10:03 pm |
|
 |
|