Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 9:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Славия" - ""Спартак"" (Вн) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе дайте първо да биеме дпс , говеда и чорби пък тогава да мислим за трупата на Дражев :mrgreen:

The Rise of the poisoned Youth

Пет Мар 30, 2007 4:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Треньорът Альоша Андонов предпочете Борислав Павлов!

Скандалният Николай Петров за пореден път не попадна в групата на Славия за мач от първенството. След последната тренировка днес наставникът Альоша Андонов обяви разширен състав от 19 души, които заминаха на лагер в станцията на БТА.

Петров, който през седмицата игра за юношите (старша възраст), отстъпи мястото си на възстановения Борислав Павлов. 27-годишният Павлов дойде от "Спартак" (Плевен) и може да играе и като защитник, и в средата на терена. В Славия няма контузени и наказани.

Наставникът на белите Альоша Андонов обясни днес пред играчите, че "Спартак" (Варна) е стабилен отбор, с който трябва да се внимава. Соколите незаслужено били в толкова тежка позиция в класирането и щели да опитат да се измъкнат още утре на стадиона в квартал "Овча купел".

Изображение
www.zone1913.com

Пет Мар 30, 2007 5:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Майкоооо ... поведоха ни :x

едит:
ООООООООООООООООО ТОШЕТО Е МАШИНАААА!!!
Браво на Тошко ... 1 на 1 :P

Съб Мар 31, 2007 3:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
da ama mai 1-1 6te si zavur6i...
pozor

Съб Мар 31, 2007 4:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ауууу .... ц-ц-ц-ц-ц ... и ние да не видиме нещо от "Левски" ... пфффф, ебаси мачовете вземахме и сега ... лелеле не мога да си представя, ако тошко го нямаше!
Просто изобщо не стана така както трябва спрямо латекса...
няма какво повече да кажа освен, че съм тотално разочарован! :cry:

Съб Мар 31, 2007 4:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дееба изродите дееба!!!! Аз затова спрях да ходя на стадиона! Както всяка година-така и сега: Я вземи 3-4 победи в началото и после-КРЪВОДАРЯВАНЕ!!!! Откак се помня - те това си е ! 80-те - дай на чорбата да стане шаммпион, краят на 90-те и началото на новия век - дай на говедата, последните години - Родопа, "Спартак" (Вн) или който си поиска...

P.S. Леле и аз как се полакомих, че ги играх в Еврофутбол, а какви мачове хващам.....Дееба изродите дееба!!!!

Съб Мар 31, 2007 4:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тия "Спартак" дано изпаднат най смешния отбор в групата дейба милиционерския отбор

The Rise of the poisoned Youth

Съб Мар 31, 2007 4:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми коментара ми е само един - кърък, е тва е! Имахме доста положения, от които най-фрапиращо е това на Тошко Колев сам срещу вратаря, но на всеки се случва да изпусне такова положение, все пак момчето вкарва всеки мач минимум по 1 гол! Късметът не беше на наша страна, момчетата играха добре днес, поздравявам ги за което, но все още нямаме този манталитет на силен и непобедим отбор, само това ни липсва, аз съм оптимист за мачовете в Ловеч и мисля че ще излезем доволни от тези сблъсъци! :)

Съб Мар 31, 2007 9:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
то ние толкова много и толкова чисти положения не сме имали от доста време :roll:
:?

Съб Мар 31, 2007 9:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
кофтиии......имах и такова усещане преди самия мач, абе здраве да е ясно е че европа ще я видиме през крив макарон....ама темата за В.С. толкова сме я дъвкали, така ще е и занапред, отбор от средата на таблицата, все пак за мачът за купата ще съм в ловеч....тоя мач е истината за нас...всичко друго е чресло, сега очаквам още такива мачове на нашия стадион, ще определиме за пореден път кой ще изпадне, а с животните пак загуби най много някой равен.....тъжна действителност но всеки нормален клуб има такива периоди!! Само Славия и в добро и в лошо!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Мар 31, 2007 11:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща