Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Според мен Благо трябва да се стегне и да мисли единствено за футбол.
Иначе ще започне постоянно да се излага.
Нормално е във всяка една страна очкванията за чуждестванните футболисти е - да са по-добри от местните, за да заслужават да са титуляри и да играят. Както го правят Чавдар и Митко в Германия. Или Бербатов в Англия.
|
Вто Мар 06, 2007 7:22 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Мар 06, 2007 10:56 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Благо Георгиев бележи за Звезда в контрола
Българският национал Благой Георгиев отбеляза гол при победата на Цървена звезда с 2:0 над аматьорския Синджелич с 2:0. На помощното игрище на стадион "Маракана" треньорът на "червено-белите" Душан Байевич пусна бившия играч на Славия и Алавес в стартовите 11, което става за пръв път от две седмици.
Както е известно, след дербито с Партизан, изгубено с 2:4 от сръбския шампион, наставникът на Звезда извади от групата Благо с обяснението, че е в слаба форма.
Георгиев игра през всичките 90 минути и отбеляза през второто полувреме, с което оформи крайния резултат. Преди това сръбският национал Огнен Короман откри през първата част.
|
Сря Мар 07, 2007 7:35 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Благо Георгиев: Херта идва за мен
Херта проявява сериозен интерес към Благо Георгиев.
Знам, че немците ме искат, но има и други варианти, сподели националът
Халфът на Цървена звезда и националния отбор Благо Георгиев е попаднал в полезрението на Херта (Берлин). Играчът сподели, че дори емисари на немския клуб ще пристигнат в София, за да го гледат в срещата с Албания на 28 март.
"Наистина знам, че от Херта ме следят. Дочух, че ще идват в София, за да ме гледат на живо в срещата с Албания. Надявам се г-н Стоичков да ме пусне в игра и да впечатля немците. Ако трансфера ми при тях не се осъществи няма да се отчайвам, защото пред мен има и други варианти", каза Благо пред "Топспорт.бг".
Пет Мар 23, 2007 5:39 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Венци Стефанов: Херо не обича играчите на Славия
Венци Стефанов нападна Димитър Димитров-Херо.
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Заради него Благо не бе в групата, каза босът на "белите"
Президентът на Славия Венцислав Стефанов сподели пред "Топспорт.бг", че помощникът на Стоичков - Димитър Димитров е главният виновник халфът Благо Георгиев да остане извън групата за евроквалификацията с Албания (0:0).
"Странно е, защо Благо бе извън групата при положение, че някои футболисти показаха, че нямат място на терена. Аз обаче знам, че Херо е главния виновник, защото той не обича Благо, не обича играчите на Славия, не обича и мен", заяви Стефанов.
Босът на "белите" намекна, че от "Левски" "бутат" под масата на Херо и затова играчите на шампионите са най-много в националния тим. "Явно Херо е в доста близки отношения с хората от "Левски". Виждаме, че техни футболисти играят редовно. Цветан Генков също бе извън състава. При положение, че не можем да отбележим гол на Албания е нормално да критикувам щаба на националите и искам да ги питам защо Благо и Генков не бяха на терена?", коментира Стефанов, който спести критики към Христо Стоичков.
|
Чет Мар 29, 2007 4:14 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Prav e Debelia. Ot mnogo vreme e iasno, che Hero e antislavist i bolen levskar. Mejdy drugoto VC ot dve godini kaza tolkova istini kolkoto prez ostanalata si chast ot jivota ne e kazal, ma tova e veche za druga tema ot foruma..
|
Пет Мар 30, 2007 10:38 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Не съм казвал, че съжалявам за трансфера си в Звезда, твърди българинът
Полузащитникът на Цървена звезда Благой Георгиев бе освиркан мощно от привържениците на тима при победата над Младост (Апатанин) с 2:0 в последния кръг от редовния сезон на сръбската Суперлига. Българският национал се появи в игра в 77-ата минута на мястото на Огниен Короман и още със стъпването си на терена започнаха дюдюкания от страна на "навиячите".
Причината за реакцията на феновете на "червено-белите" е изявлението на Благо, че е сгрешил с трансфера си в тима през миналата година, което бе прието като обида от симпатизантите на Звезда.
"След всеки контакт с топката, Благо получаваше освирквания и дюдюкания. Очевидно не са му простили думите, които каза, въпреки че по-късно той се оправда, че не е искал да каже точно това. Ръководството на Цървена звезда беше обявило свободен вход за мача и по трибуните имаше повече от 20 000 зрители. Едва ли това са били 13 от най-приятните минути за Георгиев", потвърди за Топспорт.бг колегата от вестник "Блиц" Горан Анджелкович.
Веднага след края на срещата българинът съблякъл фланелката си и се прибрал директно в съблекалнята, а съотборниците му останали да поздравят публиката. Това действие на Благо ядосало дори и клубния бос Драган Стойкович-Пикси, който обявил, че ще поиска обяснение от футболиста.
В същото време пък бившият футболист на Славия и Алавес продължава да отрича да е казвал такова нещо, за което свидетелства и старши треньорът на Звезда Бошко Джуровски.
"Говорих с Георгиев веднага след завръщането му в Белград. Той категорично отрече да е казвал написаното по вестниците и заяви, че думите му са интерпретирани погрешно. При всички случаи обаче ще трябва да се потруди доста, за да заслужи титулярното място в отбора. Не съм забелязал какво е направил Благо след края на мача", коментира македонският специалист.
http://topsport.ibox.bg/news/id_2084016992
ex blago blago...
Пон Апр 02, 2007 2:46 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
Българинът не показа нищо цял сезон, дразнят се "делиите"
"Благой Георгиев е един провинциален играч, който не може и не заслужава да играе в Цървена звезда, тъй като това е един отбор много над нивото му", заявиха гневни фенове на сръбския шампион, след като българският национал демонстративно отказа да поздрави публиката на "червено-белите" след срещата с Младост (Апатани) в неделя.
Както е известно, бившият футболист на Славия свали фланелката си веднага след последния съдийски сигнал и се прибра в съблекалнята, докато съотборниците му поздравиха 20-те хиляди по трибуните на белградската "Маракана". Това неуважение вбеси феновете на тима и те поискаха Благо да си тръгне.
Причината за поведението на българина е фактът, че целият стадион го освиркваше при всеки допир с топката по време на срещата заради изявлението му, че е сгрешил с трансфера си в белградския клуб.
"Не желаем да го виждаме повече с фланелката на Цървена звезда! Получаваше голям кредит на доверие при Душан Байевич, играеше постоянно, а не показа нищо. Това, че говори срещу нашия клуб, показва какъв човек е. Той няма повече място в Звезда", коментира един от водачите на най-върлите фенове на Цървена звезда, известни като "Делийе", пред всекидневника "Курир".
"Щом публиката на Звезда го освирква, а не го аплодира, той трябва да се замисли, заяви старши треньорът на тима Бошко Джуровски. - В разговора си с мен каза, че думите му не са били точно пренесени. В този случай обаче трябва да се появи пред медиите и да обясни цялата ситуация. Ако обаче се окаже, че действително е истина това, което е написано по вестниците, тогава няма да стане много приятно за него... Всъщност не само за него, а за всеки, който говори така, без значение как се казва. Обърнах внимание за това на президента Стойкович, тъй като това трябва да стане ясно веднъж завинаги."
Вто Апр 03, 2007 1:06 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
Благо Георгиев: Аз съм си виновен, защото играя слабо
Националът Благой Георгиев се превърна в централна тема на белградските спортни медии, но не с добрите си изяви на терена, а с изказванията си извън него. След като наскоро заяви, че трансферът му в Цървена звезда е бил грешка, Благо се оказа в ролята на враг номер 1 за феновете на „звездашите”. В събота при домакинската победа над Младост (Апатин) бивпият капитан на Славия бе бурно освиркан от трибуните, а след края на мача ядосан се прибра в съблекалнята и отказа да поздрави привържениците.
„Наистина не съм щастлив, но единствената причина за това е, че съм в слаба форма и не играя редовно”, обясни Георгиев пред сръбските журналисти. – Нито за момент не съм искал да обидя феновете. Думите ми бяха силно преувеличени и това е подразнили хората. Звезда е велик клуб и за мен е чест да бъда тук”, оправда се той.
Благо призна, че е очаквал негативна реакция от „червено-белите” ултраси, но въпреки това освиркавнията в събота са го разстроили: „Целият стадион изригна срещу мен. Няма смисъл да ви обяснявам колко ми беше тежко. Откакто съм в Белград, винаги съм изказвал възхищението си от феновете на Звезда и сега ми е още по-неприятно, че ги настроих срещу себе си”, заяви Георгиев. - Преди няколко дни имах разговор с треньора Бошко Джуровски и с ръководителите на клуба. Мисля, че изяснихме всички недоразумения. Исма да благодаря и на момчетата в отбора, които застанаха зад мен в тази тежка ситуация”, завърши халфът.
Чет Апр 05, 2007 2:53 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Българският национал Благой Георгиев игра 90 минути при победата на Цървена звезда над Младост (Апатин) в плейофите за шампионската титла в сръбското първенство. “Звездашите” се наложиха с 2:1 пред около 4 хиляди зрители на своя “Маракана”, а и двата гола за тима на Благой Георгиев бяха дело на Милан Пурович в 39-ата и 44-ата минути. Звезда води с 10 точки на върха в класирането пред втория Партизан, който обаче има мач по-малко.
Съб Апр 21, 2007 10:26 pm |
|
 |
|