Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:12 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Следваща
 ЕВРО 2008 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Хахахахах ... тая снимка кърти отсекъде :) :lol: :lol: :lol:

Съб Мар 31, 2007 12:59 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
В средата на април БФС ще освободи Стоичков.

Съб Мар 31, 2007 5:05 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Dano!

Съб Мар 31, 2007 6:02 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Едва ли ще стане. По - другата седмица ще има изпълком, но там нещата са силно поляризирани и членовете са разделени на две. Едва ли искащите оставката ще надделеят. А той сам няма да се сети да даде такава.

Нед Апр 01, 2007 1:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Днес в пресата, глупакът Стоичков изкарва Херо виновен за всичко.

Дал бил ултиматум: или Херо, или аз....

Пон Апр 02, 2007 7:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mishkar написа:

Дай линк, в който е цитиран Стоичков. Иначе някъде и аз мернах слухове, но без потвърждение.

Пон Апр 02, 2007 8:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
mishkar написа:

Дай линк, в който е цитиран Стоичков. Иначе някъде и аз мернах слухове, но без потвърждение.

Не ми се търси, че е късно, но си купих и четох "Меридиан мач", там статията беше на цяла страница.

Пон Апр 02, 2007 9:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде от мен да мине
http://www.meridianmatch.bg/

Пон Апр 02, 2007 9:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе не знам , ако утре го отворите дали няма да е следващия брой....ама ако някой го прочете днес да каже, че не търся интриги...

Пон Апр 02, 2007 9:41 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Така не е ли по-добре, место да търсим по други сайтове.

Стоичков точи ножа на Херо

Ицо иска от Изпълкома да уволни главния менджър, вкарвал свои протежета в състава и настройвал играчите срещу него

Христо Стоичков е поставил ултиматум - сянката му в националния отбор Димитър Димитров - Херо да бъде отстранена още на следващото заседание на Изпълкома в средата на месеца. В противен случай Ицо ще подаде оставка. На Стоичков му писнало бившия национален селекционер не само да му се бърка в реденето на състава, но и да настройва играчите срещу него. "Тоя ще го махнете или няма да ми видите очите. Не ви знам, кога ще се събирате на Изпълком, но съберете ли се, решавайте - или той или аз", казал ден след злощастния хикс на нашите с Албания Стоичков на вицето на БФС Йордан Лечков. Димитър Димитров бе назначен в националния отбор веднага, след като отнесохме "тройката" от Швеция в Стокхолм. Тогава от БФС бяха вбесени от шокиращите резултати на Ицо, който само в рамките на половин година записа две загуби от Швеция, една от Хърватска и равенство с Унгария. Назначението станало по настояване на двама от влиятелните членове на Изпълкома Наско Сираков и Христо Порточанов. Бургаският велможа се надявал, че по този начин ще има кой да спре тактическите безумия на Стоичков и след пропуснатото световно, поне да класира на тима на европейското. Освен това в Изпълкома били смутени от отсъствието на каквато и да е теоретическа подготовка на Стоичков, липсата на разузнаване на съперниците и невъздържаното му поведение, което доведе до наказание от 4 срещи. Именно заради тази санкция Херо води отбора световните квалификации с Исландия (3:2), Унгария (2:0) и Малта (1:1), както и в евроквалификацията с Румъния (2:2). Не на последно място Херо трябвало да осигури и вкарването на повече играчи от "Левски" в националния отбор. Стоичков обаче беснеел, че трябва да понася Херо като настойник и в крайна сметка съставът се превръщал в тюрлюгювеч, в който половината титуляри се налагали от Ицо, а другите от т. нар. главен мениджър и на всеки се търсело място, независимо, че не играели на привичните си постове. Именно с Херо е свързана не само новата "синя" вълна в националния отбор, но и изненадващото завръщане на любимците му Зоран Янкович и Георги Пеев. Все пак вторият дебютира именно при Херо в контрола с Украйна. Треньорът на Черноморец обаче недвусмислено кроял шапката на Стоичков и настройвал част от играчите срещу него, издават футболисти от националния отбор. Херо бил един от хората убедили Стилян Петров да се върне с националния отбор като с думите: "Изтърпи го още малко Стоичков - скоро няма да го има". Хора от Изпълкома на БФС също с учудване и съжаление отбелязали завръщането на Стилян, което щяло да минира съвсем обстановката в отбора след турнето в Кипър. Практиката селекционерът да получава "шапка" не е непознат на самия Стоичков, който преди 7 години бе назначен за директор на националния отбор, който по това време бе воден от Стойчо Младенов. Сегашният треньор на ЦСКА обаче избухна срещу Ицо след турнето в Чили през февруари 2000-ата година и в крайна сметка Стоичков тихомълком сдаде поста без да е свършил никаква работа, освен две-три критики по адрес на селекционера. От БФС опитаха да процедират по същия начин и с Пламен Марков, на когото спуснаха за координатор на националните отбори Димитър Пенев. Пената определено обаче нямаше същото влияние върху състава, както в момента Херо, но пък той сериозно се стягаше за треньор на националите след Евро'04, когато в крайна сметка постът бе зает от Стоичков.

Източник : Меридиан Мач

Пон Апр 02, 2007 9:52 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Следваща