Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 9:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
 Blago Georgiev 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Blago Georgiev
Благой Георгиев загърби манекенството заради футбола, продължава строежа на църква и не се подстригва заради Исус Христос

Ползва гел, но със страха да не му опада косата....Посещава маникюрист, независимо че не си слага лак на ноктите. Не влиза в модните магазини, ала дрехите си набавя чрез приятели директно от складовете. Фен е на италианските облекла, често обаче е на различни модни дефилета, дори открива в НДК “Прет а порте-2002”. Тогава веднага му предлагат да стане професионален манекен в модна къща “Andrews”, той обаче избира да бъде полузащитник в Славия и в националния отбор на Христо Стоичков. Отказва да се разхожда по модния подиум, защото не вижда как може да съчетае манекенството с футбола. Вярва, че непрестанното обличане на костюми и авантюристичният му подход може да повлияе негативно на способностите му в най-популярната игра. Затова само става лице на “Andrews” и продължава да се наслаждава на футбола. Да, няма грешка, говорим за Благой Георгиев, който минава за човек, особено държащ на външния си вид. Той сам се запалва по фешъна, старае се никого да не копира, желае да бъде различен, дори екстравагантен. Но не само заради това е избран за лице на “Andrews”.
“Преди около година и половина година бизнесдама, работеща за “Andrews”, дойде при мен и ми каза, че ме е гледала на мачове по телевизията и много ме харесала. Покани ме да рекламирам модната къща, прецених, че няма нищо лошо и приех. Подписах договор за снимки, дори станах приятел със собственика... Доволен съм от заплащането, но съм съгласен да ме снимат и без пари”, обяснява Благо Георгиев, който далеч не покрива обичайните представи за известен футболист - празноглав, повърхностен младеж, приближаващ се до средностатистическото конте. Нещо повече - чете книги за духа и сам изгражда църковен храм в Суходол.
“Строя църквата, понеже съм много набожен. Живея в Суходол, а там няма храм. Сам плащам, тъй като съм убеден, че човек без дух все едно не е жив. За мен материалното не е толкова важно, колкото духовното. Вярвам горещо в Исус Христос! Никой не ме е водил към него, сам почувствах посоката на убежденията си, а също и това, че преди мач е важно винаги да се прекръствам... В момента църквата е покрита, ще започнат стенописите. Не съм се замислял колко ще ми излезе цялата сметка, не съм разсъждавал дори как ще се казва”, уточнява роденият на 21 декември 1981 г. национал, който никога през живота си не е употребявал алкохол.
От една година Благо Георгиев радва феновете на Цървена Звезда и разхожда готините си дрехи из центъра на Белград.

ПРЕДПОЧИТАНИЯ
ДРЕХИ – от 2 лв.до 2000 лв., стига да да са хубави
ОБУВКИ - същото
НАПИТКА – фреш от портокал и минерална вода
ЯСТИЕ – печено пиле
ПАРФЮМ – “Black XC”
КОЗМЕТИКА – «Vischi”
БИЖУТА – плетена броеница, която ползва като гривна.
ЧАСОВНИК – “Глас Хют”
ШАПКА – плетена “Rich”
ОЧИЛА – “Armani”, модел “Maska”
ХАЗАРТ – само “Еврофутбол”
КНИГА - важното е в нея да се пише за духа
ПИСАТЕЛ – Паулу Коелю
ПЕВЕЦ – Рики Мартин
ПЕСЕН – “Nоthing else matters” на “Металика”
АКТЪОР – Брат Пит
ФИЛМ – “Да срещнем Джо Блек”
ХОБИ – да плува

ХАРАКТЕР
НЕ СЕ БРЪСНЕ защото Господ не го е правел, затова и рядко се подстригва
ВРЕДНА ПРИВИЧКА яде си ноктите
ПОЛЕЗНА ПРИВИЧКА много е услужлив
РАЗНЕЖВА СЕ, КОГАТО... го ласкаят
КОГАТО Е ЯДОСАН… избухва
МИНАЛО ИЛИ БЪДЕЩЕ близко бъдеще
ПОКОЙ ИЛИ ДВИЖЕНИЕ умерено движение
СЕКС СЪС ИЛИ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ зависи с кого го прави
СЕКС НА ТЪМНО ИЛИ НА СВЕТЛО и на тъмно, и на светло, но с любимия човек
ОБИЧА футбола и семейството
МРАЗИ когато го лъжат
ЛЮБИМ ОТБОР Барселона
ОМРАЗЕН ТИМ няма такъв

---

kakvo 6te kazhete?

Съб Мар 10, 2007 7:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много добра статийка, но ще помоля всички, които цитират разни неща да казват от къде са, защото сега и аз трябва да търся и става една дълга и широка. :)

Нед Мар 11, 2007 12:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
oo da izvinjivam se. Ot Don Balon e :)

Нед Мар 11, 2007 2:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ПЕВЕЦ – Рики Мартин
ПЕСЕН – “Nоthing else matters” на “Металика”
:lol:

Благо нещо ала Иво Димов се опитва да го раздава, но засега е далече.

Пон Мар 12, 2007 6:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Благо Георгиев: Сгреших, че отидох в Звезда

Халфът на националния отбор на България Благой Георгиев заяви пред "Дарик", че преминаването му в сръбския гранд Цървена звезда е било крачка назад в кариерата му.

Полузащитникът обеща да изнесе доста интересни подробности около престоя му в Белград, когато сезонът в западната ни съседка приключи.

бившият футболист на Славия призна за интерес от няколко европейски отбора, но добави, че все още няма нищо сигурно.

Sport1.bg

Ami togava 6to otide

Вто Мар 20, 2007 5:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Щом в звезда не става, не знам къде ще стане. По принцип в тия първенства с 2 отбора всички други са туристи...Жалко, а добре почна...дано не стане поредната вечна надежда.

Вто Мар 20, 2007 5:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mishkar написа:
Щом в звезда не става, не знам къде ще стане. По принцип в тия първенства с 2 отбора всички други са туристи...Жалко, а добре почна...дано не стане поредната вечна надежда.

1. Нека отиде в Русия при Мартин Кушев.
2. Иначе тотално ще си обърка бъдещето като футболист.
3. Видя се, че в държави с техничен футбол трудно ще се наложи.

Нед Апр 08, 2007 5:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 7 мнения ]