Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Напълно вярвам че го е казал и в интерес на истината е съвсем прав - Херо е в основата на проблемите, дано да го махнат.
|
Вто Апр 03, 2007 5:33 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Всичко е тотално осрано - да си ходят заедно!
|
Сря Апр 04, 2007 11:52 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аре като ми говорите за смяна на треньор - вижте кво предлагат говедата, сигурно е по-добре от Стоичков!
Сираков предлага Мъри да смени Ицо
Херо гласен да поеме "Левски", Илиан Илиев се връща на Герена
Наско Сираков ще настоява Станимир Стоилов да замени Христо Стоичков на треньорския пост в националния отбор.
Изпълнителния директор на "Левски" щял да направи предложението си още на 13 април, за когато е предвидено заседание на Изпълнителния комитет на БФС.
Любопитното е, че съвсем наскоро Мъри взе необходимия лиценз, който ще му позволи да води националите.
Вицепрезидентът Йордан Лечков също е за смяна на Камата. Той обаче имал друга идея, свързана с чуждестранен специалист.
Говори се, че за заместник на Мъри в "Левски" е спряган Димитър Димитров-Херо. Идеята на Наско била Мъри да поеме "А" тима, а Херо да заеме мястото му в "Левски".
Припомняме, че бургазлията бе треньор на "сините" през пролетта на 2000-ата година, когато стана шампион на България. Тогава Димитров влезе в конфликт с Наско, но запознати твърдят, че днес двамата са в отлични отнношения.
Изгоненият от Берое Илиан Илиев пък ще се върне на "Герена" като треньор на дублиращия отбор на "Левски".
Чет Апр 05, 2007 8:43 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
А спрягат и Феликс Магат. Това, ако стане, смятайте, че сме се класирали. Този е направо железен.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 06, 2007 11:38 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
bodzhov_zv написа: А спрягат и Феликс Магат. Това, ако стане, смятайте, че сме се класирали. Този е направо железен.
Никогаш!!! 
_________________ 100
|
Пон Апр 09, 2007 6:14 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Това за Феликс Магат е слух, съчинен от два фена, който доста случайно стигнал до ММач и те го подели...
Със същия успех може да бъде публикувана новина, че Капело след като напусне Реал от лятото, поема България и даже ще е на линия за мачовете с Беларус. Ще видим какво ще стане, но ме е страх че следващият треньор ще е нещо от сорта на Вили Вуцов.
|
Пон Апр 09, 2007 6:42 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Стоичков и Димитров вече не са начело на представителния отбор на България.
Радвам се на мъжката постъпка на Херо, който по този начин оправда себе си от многото неща, в които беше обвинен.
Успех на следващия треньор!
_________________ 1913
|
Вто Апр 10, 2007 7:08 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
Божо написа: Стоичков и Димитров вече не са начело на представителния отбор на България. Радвам се на мъжката постъпка на Херо, който по този начин оправда себе си от многото неща, в които беше обвинен.
Успех на следващия треньор!
херо Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И МЪЖ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Апр 11, 2007 11:03 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
az sum sa Georgi Vasilev..
Сря Апр 11, 2007 3:50 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Аз също съм за Гочето, но и Пената е добър вариант.
Нед Апр 15, 2007 7:38 pm |
|
 |
|